Ankstesne tema cia
! | Forume galioja temų skelbimo taisyklės, ir jos visada būna matomos kai skelbiama nauja tema. TEMOS SKELBIMO TAISYKLĖS: ® Prieš užvesdami naują temą, pasinaudokite Paieška, galbūt forume jau yra tokia tema. ® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). ® Nerašykite didžiosiomis raidėmis! ® Pasistenkite kuo konkrečiau įvardinti temos pavadinimą. Prašome jų laikytis Moderatorė. |
Sveikutes, kagi, praejo ir mano didzioji svente, parodyciau savo foto, bet negaliu ikelti nuotraukos. Atrodo galvos skausmo kaip nebuta, taciau si sekmadieni darom tesini. Kadangi susituokiau Lietuvoj su visom ceremonijom, tai cia Las Vege noriu kazko labai paprasto, taciau elegantisko, nes juo labiau bus tik tokia atseit vestuve. Tai lakstau po parduotuves jau visa savaite. Tikrai nenoriu isleisti daugiau negu 120$, tai ieskau paprastutes sukneles is parduotuves. Gali buti bet kokios sviesios spalvos. Jau nusiziurejau kelis variantus. Greiciausiai pirksiu sampanines spalvos ilga zuvytes formos sijona, su tokiu vos ne sleifu, it grazia gipiurine balta arba sampanine bliuzele

Beje jei kas nors ieskote sukneles, patariu paziureti nauja Maggie Sottero rudens kolekcija, yra super sukneliu

QUOTE(lasvegiete @ 2007 07 28, 07:23)
Sveikutes, kagi, praejo ir mano didzioji svente, parodyciau savo foto, bet negaliu ikelti nuotraukos. Atrodo galvos skausmo kaip nebuta, taciau si sekmadieni darom tesini. Kadangi susituokiau Lietuvoj su visom ceremonijom, tai cia Las Vege noriu kazko labai paprasto, taciau elegantisko, nes juo labiau bus tik tokia atseit vestuve. Tai lakstau po parduotuves jau visa savaite. Tikrai nenoriu isleisti daugiau negu 120$, tai ieskau paprastutes sukneles is parduotuves. Gali buti bet kokios sviesios spalvos. Jau nusiziurejau kelis variantus. Greiciausiai pirksiu sampanines spalvos ilga zuvytes formos sijona, su tokiu vos ne sleifu, it grazia gipiurine balta arba sampanine bliuzele

Turetum labai graziai atrodyti

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 07 28, 17:14)
tai jamk

man sita dar faina

Liabai grazios sukneles

jetau, Ridikut, kokie groziai
Adresiuka, is kur jas trauki, prasom paviesint

Adresiuka, is kur jas trauki, prasom paviesint