Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele (14 dalis)

Ankstesne tema cia

! 

Forume galioja temų skelbimo taisyklės, ir jos visada būna matomos kai skelbiama nauja tema.

TEMOS SKELBIMO TAISYKLĖS:
® Prieš užvesdami naują temą, pasinaudokite Paieška, galbūt forume jau yra tokia tema.
® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).
® Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
® Pasistenkite kuo konkrečiau įvardinti temos pavadinimą.

Prašome jų  laikytis

Moderatorė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 30 liepos 2007 - 07:22
Sveikutes, kagi, praejo ir mano didzioji svente, parodyciau savo foto, bet negaliu ikelti nuotraukos. Atrodo galvos skausmo kaip nebuta, taciau si sekmadieni darom tesini. Kadangi susituokiau Lietuvoj su visom ceremonijom, tai cia Las Vege noriu kazko labai paprasto, taciau elegantisko, nes juo labiau bus tik tokia atseit vestuve. Tai lakstau po parduotuves jau visa savaite. Tikrai nenoriu isleisti daugiau negu 120$, tai ieskau paprastutes sukneles is parduotuves. Gali buti bet kokios sviesios spalvos. Jau nusiziurejau kelis variantus. Greiciausiai pirksiu sampanines spalvos ilga zuvytes formos sijona, su tokiu vos ne sleifu, it grazia gipiurine balta arba sampanine bliuzele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Beje jei kas nors ieskote sukneles, patariu paziureti nauja Maggie Sottero rudens kolekcija, yra super sukneliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 07 28, 07:23)
Sveikutes, kagi, praejo ir mano didzioji svente, parodyciau savo foto, bet negaliu ikelti nuotraukos. Atrodo galvos skausmo kaip nebuta, taciau si sekmadieni darom tesini. Kadangi susituokiau Lietuvoj su visom ceremonijom, tai cia Las Vege noriu kazko labai paprasto, taciau elegantisko, nes juo labiau bus tik tokia atseit vestuve. Tai lakstau po parduotuves jau visa savaite. Tikrai nenoriu isleisti daugiau negu 120$, tai ieskau paprastutes sukneles is parduotuves. Gali buti bet kokios sviesios spalvos. Jau nusiziurejau kelis variantus. Greiciausiai pirksiu sampanines spalvos ilga zuvytes formos sijona, su tokiu vos ne sleifu, it grazia gipiurine balta arba sampanine bliuzele  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Turetum labai graziai atrodyti smile.gif lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
wub.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 28, 16:58)

Va čia tikras grožis, jamčiau tokią bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 07 28, 17:14)
Va čia tikras grožis, jamčiau tokią  bigsmile.gif

tai jamk biggrin.gif
man sita dar faina rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Liabai grazios sukneles wub.gif
Atsakyti
jetau, Ridikut, kokie groziai wub.gif
Adresiuka, is kur jas trauki, prasom paviesint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 28 liepos 2007 - 17:12
QUOTE(Cica:) @ 2007 07 28, 18:12)
jetau, Ridikut, kokie groziai wub.gif
Adresiuka, is kur jas trauki, prasom paviesint blush2.gif

2be bride - bent ten tik kelios.

O man dar labai Nicole Millerlabai grazios suknutes, tik jos nesikopijuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 28, 17:23)
2be bride - bent ten tik kelios.

O man dar labai Nicole Millerlabai grazios suknutes, tik jos nesikopijuoja ax.gif

aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 28, 14:58)

Suknelė nublanksta prieš pačios šeimynos grožį wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 28, 15:20)

Kukli ,bet labai miela wub.gif
Atsakyti