Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele (14 dalis)

QUOTE(Ridikute @ 2007 07 28, 17:58)
user posted image
Papildyta:
wub.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Sveikos ,esu naujoke cia pas jus 4u.gif
Tad malonu susipazinti ax.gif
Ridikute,norejau paklausti:Is kur sios grazios nuotraukos?Gal is kokio salono?Man labai patiko paskutine suknele(kur papludimy)
Noreciau ja pasiziureti gyvai! blush2.gif
Gal galetum pranesti kur ja rasti?
Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaritka @ 2007 08 01, 10:01)
Ridikute,norejau paklausti:Is kur sios grazios nuotraukos?Gal is kokio salono?Man labai patiko paskutine  suknele(kur papludimy)
Aciu labai smile.gif

Deja, kur Lietuvoj jų rasti, aš tikrai nežinau sad.gif gal yra mergaičių, kurios daugiau apie pasirinkimą LT žino 4u.gif Aš dažniausiai dedu tai kas man gražu iš interneto, neieškau pagal salonus ir panašiai ir dedu, kad įdėjų būsimoms nuotakoms nepritrūktų ir jos būtų orginalios ir į visą šitą vestuvių "cirką" (kartais ax.gif ), žiūrėtų orginaliai ir su humoru, ir norėdama pasakyti, kad vestuvių suknelė nebūtinai turi būti ilga, pūsta, nusagytyta svarovskiais ir pan 4u.gif
Pasidalinu tuo, kas man gražu ir tiek, o kur Lietuvoje rasti tokią kaip paskutinė suknutę, tikrai nežinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaritka @ 2007 08 01, 10:01)
Ridikute,norejau paklausti:Is kur sios grazios nuotraukos?Gal is kokio salono?Man labai patiko paskutine  suknele(kur papludimy)
Aciu labai smile.gif

as kazka panasaus maciau kaune, tik ne baltos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 08 01, 11:56)
as kazka panasaus maciau kaune, tik ne baltos spalvos.

Aisku!
aciu jums labai smile.gif
ieskosim!!! g.gif
Atsakyti
mmm wub.gif
Atsakyti
sveikutes. supratau viena dalyka - vestuves uzkreciamas dalykas. drauge organizuoja savo vestuves, padejau suknele issirinkti ir vis dazniau aplanko mintys ir man griebti jauti uz ragu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo choi: 01 rugpjūčio 2007 - 13:14
QUOTE(choi @ 2007 08 01, 15:14)
sveikutes. supratau viena dalyka - vestuves uzkreciamas dalykas. drauge organizuoja savo vestuves, padejau suknele issirinkti ir vis dazniau aplanko mintys ir man griebti jauti uz ragu.

Tikrai grazios suknytes!!!
O is kur jos?
Gal is kokio salono Vilniuje?
Ieskau ko nors ligaus,svelniai krentancios medzegytes....
Atsakyti
QUOTE(Margaritka @ 2007 08 01, 15:51)
Tikrai grazios suknytes!!!
O is kur jos?
Gal is kokio salono Vilniuje?
Ieskau ko nors ligaus,svelniai krentancios medzegytes....

taip, is vieno vilniaus salono, bet dabar reiketu gerai paieskoti, seniau jas parsisiunciau.ka dabar pamenu, tai kad jos vezamos is lenkijos (ten isikurusi firma). einu, pabandysiu atkasti is kokio salono smile.gif
Atsakyti
va,atradau:www.pronuptia.vestuves.lt, o pacias sukneles rasi paspaudus nuoroda (tame paciame puslapyje)www.suknieagnes.pl. pasirinkimas visai nemazas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo choi: 01 rugpjūčio 2007 - 13:51
o gal kas nors radot idomiu sukuosenu? nors as dar ne jaunoji, bet busiu pamerge, tai ieskau ideju, nu bet vieni bobuciu kuodai lotuliukas.gif arba ieskau ne ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(choi @ 2007 08 01, 19:20)
o gal kas nors radot idomiu sukuosenu? nors as dar ne jaunoji, bet busiu pamerge, tai ieskau ideju, nu bet vieni bobuciu kuodai lotuliukas.gif arba ieskau ne ten doh.gif

jau radau atskira tema apie sukuosenas biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes, nu jus ir groziu randat! rolleyes.gif

Bet, Ridikute, brangioji! MB baisiai nori, kad tureciau tokia pusta ir ilga. ax.gif Tai buciau laaabaaai dekinga, jei kartais iekodama ka nors naujo atrasti kas tiktu man ir dar pasidalintum ta informacija su manim... angel_not.gif
Atsakyti