Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

user posted image

Tikėkite taip, tarsi stebuklai būtų įmanomi;
Gyvenkite taip, tarsi galėtumėte daryti, ką norite;
Mokykimės kaip naujokai;
Mylėkime kaip pirmąjį kartą;
Duokite, tarsi jau turėtumėte visa, ko reikia;
Dirbkite, tarsi pinigai būtų nesvarbu;
Atsipalaiduokite, tarsi žinotumėte, kad viskas bus gerai;
Kalbėkite su Dievu, tarsi būtumėte išklausomi;
Linksminkitės, tarsi galėtumėte tureti visa, ko širdis geidžia;
Į gyvenimo iššūkius reaguokite ramiau, labiau pasitikėdami savimi, su didesniu džiaugsmu ir meile.
(John Gray)
Atsakyti
uojei, einu gal aš geriau iš karto vaikų daryt, nes dar susigraudensiu...
Atsakyti
Sveikos mergytes atvykusios i naujus namus 4u.gif as pastebejau kad kiekviena menesi po 2 is musu patampa nestuke.gif 2-6men, 2- liepos. manau reikia kelt produktyvuma tongue.gif bandom padaryt bent jau 3-rugputinukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 31 liepos 2007 - 17:40
Labas mergytės 4u.gif
Nikte thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif be galo džiaugiuosi už tave
Visoms naujai startavusioms kuo dideliausios sėkmės wub.gif
aš dar vis geriu KT, rugsėjį bandysim gaudyti ir mes, tik dar ne stimuliacija, o natur. Nuo rytojau aš jau atostogauju, tai dažniau paskaitinėsiu kaip jums čia visoms sekasi, ir aišku laikysiu visus kumštukus kiek rasiu lotuliukas.gif . Jau kol viską perskaičiau doh.gif , vos dasivijau. Dar kartą sėkmės wub.gif
Atsakyti
Pie, ačiū už naujus namučius thumbup.gif
Nu, o jau grožis wub.gif , o žodžiai tai irgi wub.gif
Atsakyti
sveikutės mergytės, na jau grožis temutės wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif seniai buvau beužsukus gal kuri patapo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 07 31, 20:19)
Pie, ačiū už naujus namučius thumbup.gif
Nu, o jau grožis  wub.gif , o žodžiai tai irgi  wub.gif

Agnesse, nėr už ką mirksiukas.gif - juk svarbiau ne namai, o KAS juose gyvena 4u.gif
Atsakyti
Kokie grazus namuciai,Pie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 07 31, 07:56)
greit rašotės į eilę, kuri nori, kad mes su meškute laimingus kumštukus palaikytume  biggrin.gif

doviler, siaip tai man Nikte prisizadejo laikyti kumstukus (sakau jso tai su virusiukais tai geriau), bet ir as i jusu su meskute eile vistiek stosiu smile.gif (atsargini varianta reikia turet) Kas paskutinis? smile.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 07 31, 13:45)
Tai čia laaaaabai geras ženklas. Per implantaciją dažnai merginoms pasirodo kraujo, o pas tave kaip tik ir vyksta implantacija. Matai, jie kai įsiusiurbia tokiais dideliais žandais, tai ir kraujas pasirodo, o paleisti jau negali, taip ir lieka kokiem 9 mėnesiam lotuliukas.gif Manau, kad jau turi savo stebukliuką wub.gif

ai tai kad as, agnesse, daug vilciu neteikiu. aabar isvis jokiu pojuciu, nei pilva maudena ir papukai skysti smile.gif jauciu nuo vaistu kazkos didesnis poveikis buvo ir tiek smile.gif

kada iskeliauji i siltuosius krastus?

Pie, labai grazius musu namucius sukurei. aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuostabius namus wub.gif wub.gif wub.gif
Visoms mums sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos aggressive.gif siandien grizus bose, dulkino visus visa diena, o mane ir dar viena kolege paliko ''po pamoku'' prisigalvojus, ko mes neva nepadarem fool.gif tai namus pasiekiau 21.30 blink.gif O ryt ruosiuos apie 7.30 vel sedet darbe. Nu durnyste nereali bash.gif: box.gif: gun_bandana.gif: vartau vel darbo skelbimus... unsure.gif as rimtai... kiek galima taip dulkint? bash.gif:

Rodau fotkes is savaitgalio Nerijoj... aisku, virs 200 blush2.gif nes man visos grazios tongue.gif
Atsakyti
kokie puikus namai....bet jau ne man. Tai va, as su labai prastom naujienom. Vakar susipykom smarkiai su vyru. Bet dar galvojau nieko. O siandien jis jau gatavas pas drauga. Ir mes kalbejom apie skirybas. Zinot ka dabar darau? Zaidziu su sunum kortom ir ziuriu aruodas.lt kokiu pigiausiu butu...nes visas turtas priklauso vyrui, ir mes su sunum kaip ubagai, tik su vyzom. Tad apie kokia svajone man kalbeti??? Apie vaika?....negaliu... nezinau, gal ir nesiskirsim, bet dabar mazu maziausiai metus, o siaip du reikia saugotis, nes gimdyti i seima kuri kabo ant plauko - nenormalu! Ar praeis menuo ar trys, bet jei skirsiuosi, kur as eisiu su pilvu... Butu kainos nenormalios, kad iseiti su vaikais i chalupa, ir moketi 40 metu po 1200 lt?....neisgyvensim su vaikais... Nezinau. Svajone zlugo...Manau rugpjucio 13d. ginei pasakysiu kad statytu man spirale, ir viskas bus baigta.....
Atsakyti