Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 07 31, 20:56)
kokie puikus namai....bet jau ne man. Tai va, as su labai prastom naujienom. Vakar susipykom smarkiai su vyru. Bet dar galvojau nieko. O siandien jis jau gatavas pas drauga. Ir mes kalbejom apie skirybas. Zinot ka dabar darau? Zaidziu su sunum kortom ir ziuriu aruodas.lt kokiu pigiausiu butu...nes visas turtas priklauso vyrui, ir mes su sunum kaip ubagai, tik su vyzom. Tad apie kokia svajone man kalbeti??? Apie vaika?....negaliu... nezinau, gal ir nesiskirsim, bet dabar mazu maziausiai metus, o siaip du reikia saugotis, nes gimdyti i seima kuri kabo ant plauko - nenormalu! Ar praeis menuo ar trys, bet jei skirsiuosi, kur as eisiu su pilvu... Butu kainos nenormalios, kad iseiti su vaikais i chalupa, ir moketi 40 metu po 1200 lt?....neisgyvensim su vaikais... Nezinau. Svajone zlugo...Manau rugpjucio 13d. ginei pasakysiu kad statytu man spirale, ir viskas bus baigta.....

blink.gif Nu kas cia dabar? ... console.gif o gal gali daugiau papasakot, kokios buna priezastys jusu barniu?... g.gif
Atsakyti
Meskute_gauruota, na gal nėra taip blogai, kaip dabar atrodo ? Grįš, išpagirios ir vėl viskas bus kaip buvę...aišku pasikalbėt tikrai būtų ne pro šalį... Labai linkiu, kad viskas būtų gerai ir toliau kartu planuotume angeliukų atėjimą 4u.gif console.gif

Amade, paskaičius apie tavo bosę tik ir norisi palinkėti, kad ją šikančią sutrauktų cool.gif
Atsakyti
meskute, viskas bus gerai thumbup.gif pamatysi drinks_cheers.gif gal per jautriai reaguoji, todel kad esi sureiksminusi ta svrbiausia dabartini savo tiksla.... as irgi su vyru kai susipykstu - tai uzpykusi rekiu ant jo kad pasirodo man vienai norisi vaiku, jam nereikia, bet cia tik pykcio protrukiai. kai apsiramini, susitaikai tai dar vyras sako kaip tau liezuvis apsivercia taip pasakyt smile.gif
sirdele, nera namu be dumu. viskas bus gerai, nebuk per griezta jam... tikiu kad jam labai rupi ir nori kad tu butum laiminga console.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(Pie @ 2007 07 31, 21:20)
Amade, paskaičius apie tavo bosę tik ir norisi palinkėti, kad ją šikančią sutrauktų   cool.gif

labai taikliai pasakyta thumbup.gif
Amade, ar tau aukso kalnus moka, kad leidiesi but isnaudojama ir engiama?
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 07 31, 21:20)

Amade, paskaičius apie tavo bosę tik ir norisi palinkėti, kad ją šikančią sutrauktų   cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi jau vaidino siandien ''heart attack'a'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(cooliuke @ 2007 07 31, 21:23)

labai taikliai pasakyta  thumbup.gif
Amade, ar tau aukso kalnus moka, kad leidiesi but isnaudojama ir engiama?

na, ne aukso kalnus... nesiskundziu, bet manau, jau nemazai kas tiek gauna ir kitur... blush2.gif Kaip viena kolege mano sako, visur dulkina, bet kiekvieno reikalas turet savo kaina, uz kuria atsiduosi doh.gif Na, kazkas tokio... o as pradedu jaustis, kad per pigiai atsiduodu blink.gif tongue.gif O eit algos prasyt irgi ne laikas, kai esi dulkinama... belieka ieskot kito dlkintojo, t.y. darbo unsure.gif
Atsakyti
Labutis mergytes,

prisijungiu ir as prie jusu. Deje likimas man iskrete poksta verysad.gif . Deagzuotos PK ir savaime aisku hormonu disbalansas.
Tad mazdaug nuo 0813 dienos prasideda man pirma stimuliacija. Kaip ir kiekviena cia tikisi sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 07 31, 21:37)
Labutis mergytes,

prisijungiu ir as prie jusu. Deje likimas man iskrete poksta verysad.gif . Deagzuotos PK ir savaime aisku hormonu disbalansas.
Tad mazdaug nuo 0813 dienos prasideda man pirma stimuliacija. Kaip ir kiekviena cia tikisi sekmes.

labukas, junkis mirksiukas.gif kaip pamatysi, visai cia linksma mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz paikyma mergytes....siaip sau as cia nerasyciau tokiu dalyku, zinau kad nebuna namu be dumu..bet musu dumai jau labai juodi. Cooliuke, mes visi is nevilties, ar is pykcio galim pasakyti kazko ko nereikia, bet tavo vyras ar siuntineja tave nachui, ar vadina debile? Man to per daug. Suversciau viska girtumui, nes taip ir yra, kai blaivas, jis niekada ne zodelio nepasakys, bet kai isgeria - lyg persimaino....sia problema zinau, bet mano apsisprendima lemia dar vienas faktorius - jo sunus. Uzvakar vel uzvedziau kalba apie ta berniuka, o MB pasake kad nori ji pamirsti blink.gif kaip sitaip galima? schmoll.gif reiskia jis ir mano vaiku gali issizadeti? Jei prisidirbai, tai ir nesk atsakomybe. Jo tevai savo anuko net nemate, o mamai ne kas su sveikata...ir visa kalte vercia ant manes "noriu pamirst del taves.." (???) man nereikia tokiu auku! schmoll.gif gal pagaliau siandien susiorganizuos susitikima su seneliais. g.gif Skirtis tikrai nenoriu, bet kol nebus sutvarkytas santukos liudijimas, manau kalbeti apie mazyli negalim, nes as su dviem vaikais i gatve nenoriu eiti schmoll.gif nes tas alkoholis anksciau ar veliau savo juoda darba padarys, jei nebus nustota apskritai jo vartoti.... unsure.gif
o as taip skubejau, taip norejau.... verysad.gif man net sirdele suvirpejo, kai cooliuke mane itrauke i parasiuka, galvojau nugalesiu visas kliutis...se tau kad nori... cray.gif
Atsakyti
atsiprasau, agnesse itrauke i parasiuka....galvoj tokia makalyne cray.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

meskute_gauruota, širdele, nenukabink nosytės, gerai? Patiėkk visose šeimose pasitaiko visko. Nepergyvenk taip, jau aš pati įsitikinau, jog nereikia daryti skubotų išvadų. Mano vyras labai ūmus, greit viską pasako, nors tikrai taip negalvoja...Toks jau charakterio būdas. Tačiau būdami vienas šalia kito perprantame ir truputį labiau suprantame į ką reaguoti, į ką ne.

Nugi, nusišypsok tarškalui, ką? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 07 31, 21:56)
kokie puikus namai....bet jau ne man. Tai va, as su labai prastom naujienom. Vakar susipykom smarkiai su vyru. Bet dar galvojau nieko. O siandien jis jau gatavas pas drauga. Ir mes kalbejom apie skirybas. Zinot ka dabar darau? Zaidziu su sunum kortom ir ziuriu aruodas.lt kokiu pigiausiu butu...nes visas turtas priklauso vyrui, ir mes su sunum kaip ubagai, tik su vyzom. Tad apie kokia svajone man kalbeti??? Apie vaika?....negaliu... nezinau, gal ir nesiskirsim, bet dabar mazu maziausiai metus, o siaip du reikia saugotis, nes gimdyti i seima kuri kabo ant plauko - nenormalu! Ar praeis menuo ar trys, bet jei skirsiuosi, kur as eisiu su pilvu... Butu kainos nenormalios, kad iseiti su vaikais i chalupa, ir moketi 40 metu po 1200 lt?....neisgyvensim su vaikais... Nezinau. Svajone zlugo...Manau rugpjucio 13d. ginei pasakysiu kad statytu man spirale, ir viskas bus baigta.....

na man tai panašu į emocijų lietų. šeimose taip nebūna, kad per vieną dieną viskas subyrėtų. ką tik labai planavai, o po vienos dienos skyrybos? tai arba tu planavai paslapčia nuo vyro smile.gif arba čia labai emocingai dabar reaguoji. daug ką mes gyvenime vienas kitam pasakom jautresniais momentais ir nei skiriamės nei ką. aš kol savo vyrą perlaužiau normaliai mąstyti ir į mūsų problemas žiūrėti, tai dvidešimt kartų buvau prisiekusi, kad viskas, nuo šio momento visus planavimus atidedu penkiems metams, nes mol manęs šitas kvailys nesupranta smile.gif o kai pasigilini į situaciją, tai tam vyrui dažniausiai irgi uoj kaip nelengva....
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Meškute, visiškai tave suprantu (tavo kalbas apie dviveidį vyrą), pati išgyvenau tą košmarą (tik ne su savo vyru). tai buvo mano ppirmoji meilė, kurį besąlygiškai mylėjau 5 metus. kol jis būdavo blaivus, galėdavo mane nešioti net ant blakstienų, tačiau tik išgerdavo - pasidarydavau liaudies priešas (ir k ir p ir b ir t.t. žodžiu visi "gražiausi" pasaulio žodeliai) išsiblaivydavo - ant kelių šliaužiodavo, o aš kaip beprotiškai mylinti ir bprotiškai naivi, tikėdavau kad tai paskutinis kartas... deja... iki sekančio... taip kentėjau ilgai, bet kai pamačiau, kad jis niekada nepasikeis - išėjau... ir nei kiek nesigailiu... tik vėliau supratau kokia aš buvau šiukšlė ir padugnė, dabar esu be galo laiminga su savo vyru...
Meškut, tikrai nelinkiu tau skirtis, tiesiog iš paskutinių stenkis jį pakeist, nes su laiku tie žeminimai taps nebepakeliami... ir galų gale juk Tu esi moteris, kuriai reikia švelnumo, o ne kilimėlis nusivalyti šūdiniems batams... Tavo širdis didelė ir gera... privalai ir toliau kovoti už save... mergyt, nesileisk žeminama... nes jei leisi užlipti ant sprando - patikėk su laiku užsiropš ir ant galvos...
kad ir kas bebūtų - mes su Tavim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 07 31, 22:37)
Labutis mergytes,

sveika atvykusi 4u.gif
Atsakyti