Įkraunama...
Įkraunama...

FileZilla

Kalbam, aptariam, mokomės naudotis ir ieškom alternatyvesnių variantų g.gif
Nes nieko joje nebesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
pirmiausia paprastai paaiskinkite is kur galima butu ja atsisiusti ir kaip susiinstaliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 01, 13:40)
pirmiausia paprastai paaiskinkite is kur galima butu ja atsisiusti ir kaip susiinstaliuoti  mirksiukas.gif

Taigi jau buvau numetęs nuorodą tongue.gif

ČIA

Ten pat yra ir paaiškinimai smile.gif
Atsakyti
http://www.download....tml?tag=lst-0-1

Susiinstaliuoji kaip ir bet kurią kitą programą, o po to turi susikurt vartotoją telekomo puslapėly ax.gif
Atsakyti
Jau siunčiuosi LT kalba simpsonų filmą blush2.gif
Radau toj FileZilloj. Nereiks kino teatrui pinigų gadint biggrin.gif
Papildyta:
Bet nu ir siunčia lėtai blink.gif
Rodo, kad siųsis 13 valandų fear.gif
Atsakyti
tai gal kas nors man paaiskinsit kuo skiriasi zmule nuo filezilos?
Papildyta:
man tai dar 1val 30min turi siusti tongue.gif
Atsakyti
Taigi prie tako hddgalima prisijungti ir su bet kuria kita programa. kad ir total comanderiu.
Atsakyti
Oho, pencininkai jūsų internetai, pas mane super mega turbo greičiu atsiuntė thumbup.gif Dar niekaip neprisiruošiu žiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 01, 14:23)
Oho, pencininkai jūsų internetai, pas mane super mega turbo greičiu atsiuntė  thumbup.gif  Dar niekaip neprisiruošiu žiūrėt  g.gif

Viskas priklauso nuo pasiulos. Ne visi turi galimybę rinktis toki paslaogos tiekėją kokio norėtu.
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 01, 14:23)
Oho, pencininkai jūsų internetai, pas mane super mega turbo greičiu atsiuntė  thumbup.gif  Dar niekaip neprisiruošiu žiūrėt  g.gif

tau gerai man uzluzo verysad.gif
Atsakyti
Pas mane dar tik 12 procentų doh.gif
Nežinau ką reiks daryt kai teks išjunginėt kompą.... nes tikrai nespėsiu atsisiųst blink.gif
O tai kokiom programom galima siųstis greičiau? blink.gif
Atsakyti
pas mane tai zmule ir man 35procentai greit atsisiunte bet kad uzluzo ir laukti dabar reikia doh.gif
Atsakyti