Įkraunama...
Įkraunama...

FileZilla

Kaip ja naudotis kaip sukurti ta weba?
Papildyta:
Kaip su ja dirpti?
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 10, 12:17)
noriu paklausti ar normalu kad tiek zmule tiek DC++ neranda serveriu  :hm
ar cia kazkas atsitiko?
na as dvi dienas interneto nejungiau tai gali tam atsiliepti nieko nesuprantu  :verysad:  :verysad:  :verysad:

Reikia:atidaryti faila preferences.ini su notepad`u,kuris yra ten kur instaliuotas zmule,ir surasti jame eilute: serverlist=0. pakeiciam 0 i 1 ir vualia.kiekviena karta ijungus zmule jis atnaujina serveriu sarasa.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 10, 11:17)
noriu paklausti ar normalu kad tiek zmule tiek DC++ neranda serveriu  g.gif
ar cia kazkas atsitiko?
na as dvi dienas interneto nejungiau tai gali tam atsiliepti nieko nesuprantu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš inetą jungiau, bet iškart pastebėjau, kad nuo vakar ar nuo užvakar, man meta klaidą, neranda teisingo serverio verysad.gif

QUOTE(-=Liudmilocka=- @ 2008 02 08, 22:31)
Reikia:atidaryti faila preferences.ini su notepad`u,kuris yra ten kur instaliuotas zmule,ir surasti jame eilute:   serverlist=0.  pakeiciam 0 i 1 ir vualia.kiekviena karta ijungus zmule jis atnaujina serveriu sarasa.

Tai, kad ne vualia...Padariau, kaip rašei ir ką, ir nieko... verysad.gif Nebent perkraut pc reikia g.gif Nors abejočiau...Žiūrėkit, o koks turi būti External Port number for this service. ką jums rašo prie zMulės? g.gif

Ai, dar prisiminiau, kad kažkaip kažkaip IP nusimušdavo, reikėdavo skaičiuką pakeisti g.gif

Niu kas turiidėjų - mestelkit, bus didelis ačiukas wink.gif

Pabandykit, gal pavyks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 09 vasario 2008 - 18:23
Pabandykit, gal pavyks

Išbandžiau, pavyko, jei kam neveikia Zmulė, pabandykit ir jūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas patars ,pas mane zmule tik viena serveri rodo,kaip padaryt kad daugiau ju butu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2008 02 22, 16:24)
gal kas patars ,pas mane zmule tik viena serveri rodo,kaip padaryt kad daugiau ju butu? blush2.gif

pas mane ir tas pats
Atsakyti
Sveiki, naujiena, man visi tie filmu parsisiuntimai...siaip ne taip susigaudziau ka daryti su tuo zmule, bet klausimelis, kaip sukeliate filmus i diskus? bandziau per nero, bet ko tai vis nesigauna, gal ka ne taip darau g.gif
Atsakyti
Aš vat pagalvojau... O jūs nenorėtumėt savo klausimus rašyti tam tinkančioje temoje. Nes FilleZilla (FTP klientas) neturi visiškai nieko bendro apie P2P klientus ir tinklus, apie kuriuos čia šnekate smile.gif
Atsakyti
o jus ka galvojate, kad specialiai parasiau ne i ta tema, kad tamsta paerzinciau lotuliukas.gif nugis ne visi supranta ta pauksciu kalba. tiek to, bukit savo temoje, nebetrikdysiu jusu ramybes, jau gavau ko man reikia bye1.gif bye1.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu parsisiųsti filmą per zMule, tačiau rašo, kad neužtenka vietos. Pratrinu daug failų iš gautųjų, bet vis tiek rašo tą patį..Vadinasi, jį talpina ne zMulėj, o kažkur kitur? Ar aš čia gerai galvoju, ir ką daryt? Ačiū, kas atsakysit.. 4u.gif
Atsakyti
zmule kaskodel negaliu prisijunkti , o interneto tiekejas nesvarbu ?
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 05 17, 17:01)
zmule kaskodel negaliu prisijunkti , o interneto tiekejas nesvarbu ?

4u.gif
Atsakyti