Kaip ja naudotis kaip sukurti ta weba?
Papildyta:
Kaip su ja dirpti?
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 10, 12:17)
noriu paklausti ar normalu kad tiek zmule tiek DC++ neranda serveriu :hm
ar cia kazkas atsitiko?
na as dvi dienas interneto nejungiau tai gali tam atsiliepti nieko nesuprantu :verysad: :verysad: :verysad:
ar cia kazkas atsitiko?
na as dvi dienas interneto nejungiau tai gali tam atsiliepti nieko nesuprantu :verysad: :verysad: :verysad:
Reikia:atidaryti faila preferences.ini su notepad`u,kuris yra ten kur instaliuotas zmule,ir surasti jame eilute: serverlist=0. pakeiciam 0 i 1 ir vualia.kiekviena karta ijungus zmule jis atnaujina serveriu sarasa.
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 10, 11:17)
noriu paklausti ar normalu kad tiek zmule tiek DC++ neranda serveriu
ar cia kazkas atsitiko?
na as dvi dienas interneto nejungiau tai gali tam atsiliepti nieko nesuprantu

ar cia kazkas atsitiko?
na as dvi dienas interneto nejungiau tai gali tam atsiliepti nieko nesuprantu
Aš inetą jungiau, bet iškart pastebėjau, kad nuo vakar ar nuo užvakar, man meta klaidą, neranda teisingo serverio
QUOTE(-=Liudmilocka=- @ 2008 02 08, 22:31)
Reikia:atidaryti faila preferences.ini su notepad`u,kuris yra ten kur instaliuotas zmule,ir surasti jame eilute: serverlist=0. pakeiciam 0 i 1 ir vualia.kiekviena karta ijungus zmule jis atnaujina serveriu sarasa.
Tai, kad ne vualia...Padariau, kaip rašei ir ką, ir nieko...
Ai, dar prisiminiau, kad kažkaip kažkaip IP nusimušdavo, reikėdavo skaičiuką pakeisti
Niu kas turiidėjų - mestelkit, bus didelis ačiukas
Pabandykit, gal pavyks
gal kas patars ,pas mane zmule tik viena serveri rodo,kaip padaryt kad daugiau ju butu?
QUOTE(DAIIVA @ 2008 02 22, 16:24)
gal kas patars ,pas mane zmule tik viena serveri rodo,kaip padaryt kad daugiau ju butu? 
pas mane ir tas pats
Sveiki. Noriu parsisiųsti filmą per zMule, tačiau rašo, kad neužtenka vietos. Pratrinu daug failų iš gautųjų, bet vis tiek rašo tą patį..Vadinasi, jį talpina ne zMulėj, o kažkur kitur? Ar aš čia gerai galvoju, ir ką daryt? Ačiū, kas atsakysit..
zmule kaskodel negaliu prisijunkti , o interneto tiekejas nesvarbu ?
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 05 17, 17:01)
zmule kaskodel negaliu prisijunkti , o interneto tiekejas nesvarbu ?