Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

niu va nauji namučiai visoms besiilginčioms meilės 4u.gif

laukiam ir svajojam toliau wub.gif
Atsakyti
šaunuole emmute 4u.gif o aš sėdžiu spoksau į ekraną ir galvoju, kada gi kuri nors sukurs naują temą.. blush2.gif
Atsakyti
nezinau ar cia tinkamai rasau ax.gif bet kazkaip galvoju, na ateina ta meile, ta lauktoji issvajotoji, bet ji tokia saldziai kankinanti , kartais is to saldumo tenka ne viena asara nubraukt..kodel taip yra..lauki ...svajoji ...kai ji ateina..atrodo zmogus kaip ant sparnu...bet kartu taip kazkur kazkas giliai griauzia.. dusina...sirdis kartais plysta is tos meiles... kodel su meile ir sis jausmas gimsta...negi tai meiles palydovas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 04, 13:59)
šaunuole emmute  4u.gif  o aš sėdžiu spoksau į ekraną ir galvoju, kada gi kuri nors sukurs naują temą..  blush2.gif

nu galvoju kaip čia dabar taip, tiek mūsų daug laukiančių meilės ir būsim be namučių g.gif reikia kurt bigsmile.gif
juk ir pati galėjai sukurt blush2.gif ar dar nelauki meilės? blush2.gif
Atsakyti
kadangi šiandien liūdesio diena, šiandien nerandu tikėjimo savyje kad pamilsiu dar kartą.. sad.gif greičiau laukiu ne meilės, o laukiu žmogaus, kuriam aš rūpėsiu.. kuriam bus ne visvien pavalgius aš ar ne.. skauda man ar ne.. šiandien atrodo kad aš taip ir mylėsiu tą vienintelį, kad po velniais laikas eina, o aš nenustoju apie jį galvojusi ... doh.gif
vienu žodžiu, ne vieta čia man depresuoti.. esmė ta, kad laukiam stebūklo toliau 4u.gif
Atsakyti
abzoryte, per mažai dar laiko praėjo, per mažai....

Atsakyti
sveikos mergaites,nezinau......tokios jus liudnos,bet visoso mes norim,turet salia saves ta stebukla....mylima...bet galvoju,reikia ismokti gyventi nelaukiant,tada ir ateina,atskrenda ir nusileidzia tie grazus dalykai,o kai lauki....tai tik asaros ir liudesys....
Atsakyti
klauns, visai mes neliūdnos čia! Paskaityk mūsų praeitą temą, kurią tik vakar užbaigėme! Čia tik man šiandien debesys užplaukė. Bet šiaip čia mes svajojam ir dalinamės vienišų merginų įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
priimsite ir mane į savo būrį? 4u.gif

ir aš taip laukiu savo žmogaus, tikiu, kad sulauksiu.. smile.gif
tikrai būna, kai nesitiki nieko iš santykių, o įsiplieskia jie visai neblogai.. va, neseniai išsiskyriau..ir toks kvailas jausmas - jis mane nervina, iš esmės žinau, kad nenoriu su juo būt, bet...atrodo,kai vėl susitinkam, net keista, kad neapkabina, nepabučiuoja.. atrodom, mes turbūt kaip kokie šešiolikamečiai - abu laužomės...
kaip mane erzina tas mano toks neapsisprendimas... unsure.gif
greičiausiai bijau kažko rimto..kaip nugalėt save ir leist ateit meilei į savo pasaulėlį..? smile.gif
Atsakyti
Sveika atvykusi į svajojančių gretas 4u.gif
Tikiu, kad laikas mums visoms leis įsileisti meilę į savo širdis 4u.gif

O kur kitos? Išsilakstėt į pasimatymus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 04, 23:01)
Sveika atvykusi į svajojančių gretas  4u.gif
Tikiu, kad laikas mums visoms leis įsileisti meilę į savo širdis  4u.gif

O kur kitos? Išsilakstėt į pasimatymus?  ax.gif

agha, turbūt pasimatysmuose panelės.. smile.gif
uch, kaip būtų gerai... wub.gif
Atsakyti
O mes tai su drauge šiandien prisižiūrėjom tuziną mergvakarių/bernvakarių laisvės alėjoje.. Ale viti tokie jauni! 20-22 metų - daugiau neduočiau nei vienai.

O paskui valkiojausi po Rimi jau po 22 val. Tai tokiu metu pasirodo labai daug vienišų žmonių būna. O gal kad šeštadienis, tai po prekybos centrus valkiojasi tik tie, kam nėra su kuo leisti laiko. Tai va, vienas toks sukinėjosi sukinėjosi šalia, ir taip ir anaip, būčiau galvą pakėlus ir bent kokį sutikimo ženklą davusi - kaipmat būtų užkalbinęs. Nu gal ir nieko žmogus, bet kai pamačiau jo baltus ir smailėjančiais galais batus - mane užmušė. Todėl vaikščiojau akių nepakeldama, nes su tais batais bendrauti nenoriu biggrin.gif

Ir dar šiandien sutikti pažystami sakė: tai gal per daug išranki, kad dar vis be žiedo doh.gif Tai paskui vakarop galvoju, bliamba, gal tikrai per daug išranki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 04 rugpjūčio 2007 - 22:16