Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 16:52)
oi hahaha  lotuliukas.gif  Prajuokinai  thumbup.gif

šiaip tai dažniau galėtų tokie fruktai paskambinti, nes nepastebėčiau kaip vakaras ateitų  biggrin.gif

Ale šiandien visą vakarą namie sėdėsiu ir nieko neveiksiu! Kaip bus geeeera!  bigsmile.gif
Jau du vakarus iš eilės po darbo lėkdavau su draugėmis, tai dabar namai atrodo kaip rojus  bigsmile.gif  Taip norisi ramybės, kad ne tas žodis smile.gif

žinok, ir Tu man nuotaiką pakėlei biggrin.gif smagu smile.gif

o aš va, kaip tik norėčiau šiandien kur nusidaušt.. blush2.gif deja, turbūt ir toliau galiu norėt... unsure.gif
Atsakyti
Nu jo, būna tokių dienų, kai rodosi pats organizmas reikalauja kur nors išsitrenkti biggrin.gif
Jei mano organizmas šiandien šauktų tą patį, pasiūlyčiau susitikti, bet esu mirtinai jau išsekusi.. Skaičiuoju minutes iki darbo pabaigos ir svajoju kaip gryžusi namo tinginiausiu ax.gif

O tu jei neturi kur išsitrenkti, tai gal padėtų koks nors pasivalkiojimas po parduotuves? 4u.gif Pavaikštinėtum tarp žmonių, vis šis tas smile.gif Man kartais tas padeda smile.gif Na čia tas pats, kai labai labai nori šokolado, bet tau įkiša čiulpinuką smile.gif Ne tas pats, ale tas saldumo noras numalšintas būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 17:00)
Nu jo, būna tokių dienų, kai rodosi pats organizmas reikalauja kur nors išsitrenkti biggrin.gif
Jei mano organizmas šiandien šauktų tą patį, pasiūlyčiau susitikti, bet esu mirtinai jau išsekusi.. Skaičiuoju minutes iki darbo pabaigos ir svajoju kaip gryžusi namo tinginiausiu  ax.gif

O tu jei neturi kur išsitrenkti, tai gal padėtų koks nors pasivalkiojimas po parduotuves?  4u.gif Pavaikštinėtum tarp žmonių, vis šis tas smile.gif Man kartais tas padeda smile.gif Na čia tas pats, kai labai labai nori šokolado, bet tau įkiša čiulpinuką smile.gif Ne tas pats, ale tas saldumo noras numalšintas būna  biggrin.gif

a man tai visai ne tas pats. vienai vaikscioti po parduotuves man dar liudniau. tada jauciuos dar vienisesne. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 17:00)
Jei mano organizmas šiandien šauktų tą patį, pasiūlyčiau susitikti, bet esu mirtinai jau išsekusi.. Skaičiuoju minutes iki darbo pabaigos ir svajoju kaip gryžusi namo tinginiausiu  ax.gif

O tu jei neturi kur išsitrenkti, tai gal padėtų koks nors pasivalkiojimas po parduotuves?  4u.gif Pavaikštinėtum tarp žmonių, vis šis tas smile.gif Man kartais tas padeda smile.gif Na čia tas pats, kai labai labai nori šokolado, bet tau įkiša čiulpinuką smile.gif Ne tas pats, ale tas saldumo noras numalšintas būna  biggrin.gif

tikriausiai perskaitei mano mintis drinks_cheers.gif
keliausiu po parduotuves pamaklinėt smile.gif niekam neįdomu, ko aš noriu smile.gif taip ką tik supykau ant vieno žmogaus.. nesvarbu smile.gif

o dėl to susitikimo - visai liux idėja smile.gif kada nors gal abi norėsim išsitrenkt smile.gif būtų gal visai smagu thumbup.gif

bl...nagą ką tik nusilaužiau... unsure.gif
Atsakyti
užuojauta dėl nago 4u.gif na bet iki vestuvių ataugs nail.gif
o ką tas žmogus pridirbo? blush2.gif

Qwertama, nu jo, kai liūdna ir išeini į parduotuves, tai dar liūdniau.. Ir man taip darosi. Tada matai aplink tik laimingas poreles ir daugiau nieko doh.gif
Bet kai yra noras kur nors išsitrenkti į viešumą ir nėra su kuo, tai parduotuvės tuomet visai geras užsiėmimas! Eini sau visa patenkita, šypsaisi ir žmonės tau atgal šypsosi smile.gif Visai smagu ax.gif
Atsakyti
Sukūriau naują temą. Mums dar prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 23, 18:27)
Sukūriau naują temą. Mums dar prireiks  mirksiukas.gif

Kam? Kad pasiguosti dėl nulūžusio nago?
Atsakyti
Taip, suntea, kad pasiguosti dėl nulūžusio nago! bigsmile.gif
Atsakyti
Na kadangi visos senus namučius paliko vos tik pamačiusios naujus rūmus su daug vietos, tai aš čia bent keletą gėlyčių pamerksiu biggrin.gif

"Gyvenimas nėra tiesus ir paprastas koridorius, kuriuo mes nekliudomi laisvai keliaujame, bet labirintas, kuriame mes dažnai pasiklystame ir kartas nuo karto papuolame į aklavietes.

Vis dėlto jei tikime, mums būtinai atsivers durys, ko gero, net ir tos, apie kurias nė nesvajojome, bet mums pačios tinkamiausios."

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 23 rugpjūčio 2007 - 19:51
abzoryte, thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti