pasipasakokit

QUOTE(immm @ 2007 08 11, 14:58)
na ir ko daba?

negi niekas nepasidalins patyrimais??

Na man užtenka to, kad jau nėštumo priežiūra (jei taip galima pavadinti ), košmariško lygio
, apie gimdymą jau nešneku. Negimdžiau ir neplanuoju Šakiuose to daryti.

na kaip matau gimtajame miestelyje nekas...
o dar ir pati galvoju gryzt ten gimdyt, bet kaup matau tai turbut nelabai ir verta...

na aš asmeniškai irgi nusivylusi ir nesiruošiu čia nei lankytis nei gimdyti..užteko su pirmu nėštumu keletos vizitų pas gydytoją

tfu tfu tfu,kad neprisišnekėčiau

QUOTE(kiškutė @ 2007 08 20, 21:20)

na aš asmeniškai irgi nusivylusi ir nesiruošiu čia nei lankytis nei gimdyti..užteko su pirmu nėštumu keletos vizitų pas gydytoją

tfu tfu tfu,kad neprisišnekėčiau

o pas kokia gine ejai? (na jei ne paslaptis?) ir kur dabar lankaisi?
QUOTE(*jolita* @ 2007 08 21, 11:54)
Na poliklinikoje esančioje moterų konsultacijoje tai dirba dvi - Domeikienė ir Stonienė ( pirmoji žiopla, antroji dar žioplesnė
). Kitos eina į ligoninę, pas ten dirbančias gydytojas.

nieko gero iš pažįstamų apie šakius nesu girdejus
žinoma, ir apie akušerinį skyrių, ne tik apie ten dirbančius medikus

na, as pati tai abu gimdziau kauno klinikose.ir labai patiko,pirma gimdyt patys sakiai siunte, o antra tiesiog jau norejau ten.
bet ne visi taip prastai apie sakius galvoja.va , manno kelios pazistamos tai is kitu miestu vaziavo pas Matijosaitiene gimdyt.sakiai tinkai toms , korios uz naturalu gimdyma( be komplikaciju), o jau sudetingiau-tai tik i kauna.
bet ne visi taip prastai apie sakius galvoja.va , manno kelios pazistamos tai is kitu miestu vaziavo pas Matijosaitiene gimdyt.sakiai tinkai toms , korios uz naturalu gimdyma( be komplikaciju), o jau sudetingiau-tai tik i kauna.

QUOTE(gabija2000 @ 2007 08 21, 23:40)

aš ir žinau,kad pas ją važiuoja net iš Jurbarko ir rajono,ir visai patenkintos.Tikrai yra,kurios pasakytų gerų atsiliepimų

bet man užtenka prisiminus kai kuriuos epizodus,tai nupurto

Taiva,kad žinojus,kad viskas gerai seksis,gali čia likt,bet komplikacijų iš anksto nenumatysi ir tas baisiausia yra rizikuoti