Įkraunama...
Įkraunama...

Norinčioms gimdyti Šakiuose, 2 tema

Sveikutes, krastietes smile.gif

As pati jau 13 metu gyvenu Kaune, bet gimdyt Kaune nei minciu nebuvo kile, ten tik stafilokoka gali pasigaut. Mano nuostata buvo tokia jei jau blogai tai visur bus blogai, ar tu Kaune, ar Vilniuj ar Amerikoj gimdysi, o as visad lankiausi pas Šakiu ligonines ginekologes, todel ir gimdyt vaziavau tik i Sakius. Apie poliklinikos gydytojas tyliu, nes nemoksos. Kiek zinai klinikose tai kaip konteineri pagimdei neveze i palata ir pasako, kai prireiks ko skambink, o Sakiuos tai ir maitint mokino, ir tik vaikui pradejus verkt is kart ateidavo. thumbup.gif Man liuks, o galejau 2-ligoninej pas profesore gimdyt tongue.gif Saukiau kad skauda, pjaukit, bet gydytoju skatinama pagimdziau pati, o ka kaune but prapjove kad nesiterliot ir vsio.Is gimdyklos pati parejau thumbup.gif
Atsakyti
pagyrimas yra thumbup.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau Sakiuose,gimdymas su komplikacijom,operavo be nuskausminamuju,nes kaip paaiskino nebuvo pasiruose[Stoniene] doh.gif .Apie gimdyma is vis nenoriu nieko prisiminti. schmoll.gif Bet vaikuciu tai tikrai labai rupinosi ir manimi po gimdymo[ta pati Matjosaitiene]Dabar net nezinau kaip pasielgti,nenoreciau kazkur vaziuoti,gal is karto tartis su kokia protingesne gydytoja.Nors girdejau tokia sneka,kad Sakiuose zada uzdaryti akuserini skyriu del nepakankamo gimstamumo,gal kas zinot ka tiksliau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(manoli @ 2007 10 07, 19:22)
As irgi gimdziau Sakiuose,gimdymas su komplikacijom,operavo be nuskausminamuju,nes kaip paaiskino nebuvo pasiruose[Stoniene] doh.gif .

blink.gif blink.gif blink.gif ir tau dar kyla abejonių blink.gif kaip pasielgti? Beje, jei esi šakietė, gal užsuksi į mūsų kaimynų šakiečių temelę ax.gif .....
Atsakyti
Nors girdejau tokia sneka,kad Sakiuose zada uzdaryti akuserini skyriu del nepakankamo gimstamumo,gal kas zinot ka tiksliau? blink.gif

šnekėt tai šneka jau seniai,o kada tai padarys-nežinia,bet ko gero iki to daeis,kad jo nebeliks unsure.gif
Atsakyti
,operavo be nuskausminamuju,nes kaip paaiskino nebuvo pasiruose[Stoniene] doh.gif .

Na jau šita kiek nesamonių ir liapsusų pridarius.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2007 10 08, 08:34)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ir tau dar kyla abejonių blink.gif  kaip pasielgti? Beje, jei esi šakietė, gal užsuksi į mūsų kaimynų šakiečių temelę ax.gif .....

Tai del to ir galvoju gal su kuria kita is anksto tartis,kad priimtu gimdyma.Bet kad pasirinkimas tai ... blink.gif
Atsakyti
Vyresnėlis gimė Šakiuose (cezaris). Viskas buvo gerai.
Su mažąja išsiuntė Kaunan. (Sakė pati nepagimdysiu doh.gif ) Kauno klinikose priėmė puikiai ax.gif
O ką dabar daryti g.gif
Po tokiu, komentaru, jau ir baugu kelti koją pas Šakiu, medikes doh.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Perskaiciau visas nuomones ir nzn kaip pasielgt.Seip vyro sesers pazystama Sakiuose gimde tai sake kad prieziura liuks buvo thumbup.gif Ir uz gimdyma 'kapeikas' tik mokejo.Tik va nzn pas kokia gyd. gimde.as seip pati galvojau ten pradet lankytis,bet cia tiek nuomoniu... schmoll.gif Vis del to nutariau i Kauna,nors ir toli vazineti bet ka padarysi..
Atsakyti
QUOTE(Saulė * @ 2007 10 30, 20:24)
Perskaiciau visas nuomones ir nzn kaip pasielgt.Seip vyro sesers pazystama Sakiuose gimde tai sake kad prieziura liuks buvo thumbup.gif Ir uz gimdyma 'kapeikas' tik mokejo.Tik va nzn pas kokia gyd. gimde.as seip pati galvojau ten pradet lankytis,bet cia tiek nuomoniu... schmoll.gif Vis del to nutariau i Kauna,nors ir toli vazineti bet ka padarysi..

Elkis kaip širdis liepia mirksiukas.gif Tikrai yra patenkintų mūsų ligonine ir gimdymu,tik čia nepasisako,mes tiesiog pasakėm kelios savo nuomonę,kurioms nelabai.......
o kur Kaune lankysies?
Atsakyti
as is sakiu kilusi,bet jau keleta metu gyvenu kitur.Kai gyvenau sakiuose lankiausi pas gyd.Bagdanaviciene. Man ji thumbup.gif buvo, geresnes genekologes nezinau ir nesuradau iki siol. As po keletos metu pas ja apsilankiau,nes laukiausi vaikelio tai ji mane prisimine ir apziurejo be jokiu dovaneliu. Beje mano svaine pas ja gimde,tai sake kad labai patiko gyd. Zinoma akuserijos skyrius gal ir neturi super irangos,bet cia ne nuo gydytoju priklauso. O Matijosaitiene man asmeniskai plepute didele daug sneka ir nieko tolkam nepasako. Bagdanavieciene gera kaip gydytoja,ir kaip zmogus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 11 29, 14:17)
Kai gyvenau sakiuose lankiausi pas gyd.Bagdanaviciene. Man ji thumbup.gif  buvo,

Aš irgi, jei dabar ko ekstra prireikia, einu pas šią gydytoją. Labai maloni. Ir švelni.
Atsakyti