sveikos mamytes,gal auginate sita gelyte ,ar sudetinga jos prieziura

o kas cia per gelyte?

Ačiū už pagalbą
.Mačiau gan pigiai parduodamą,šeip jos gan brangios,bet ten nežydinti,tai pigesne
.Būtų įdomu pasišnekėti su auginančiom šią gėlytę,gal labai ji bijo sauso kambarių oro ir neverta gadinti nervų ir pinigų.Nes kai miršta tiesiog akyse, buna labai gaila.

Kaip matau nera eschinanto myletojų.Vadinasi tai arba labai reikli gėlė ir sudėtinga ją auginti, ar niekam nepatinka.Bet manau aš ją vis dėlto nusipirksiu.Išbandysim ant savo kailio.
Aš turėjau iš mažų auginukų išsiauginusi.Bet numarinau...Žydi super gražiai,tiesiog nežinau,kodėl ji pas mane numirė,ėmė džiūti,raukšlėtis lapai,gal tikrai buvo per sausa?
O tu net nedvejok,pirk,aš irgi mielai įsigyčiau,nes graži ypatingai.

Ačiū už palaikymą Fikusėli
.Tikiuosi manoji augs ilgai ir sėkmingai,jei kas nors nepasiskubino ir nenupirko kol aš dvejojau
.

Jei tik patinka, pirk ir nebijok auginti
Mėgsta šviesias ir šiltas patalpas, bet nepakenčia tiesioginių saulės spindulių. Temperatūra geriausia 20-25, svarbu, kad nebūtų žemiau 10 laipsnių. Žiemą 4 savaites palaikius apie 15 laipsnių temperatūroje beveik sausai, skatinamas žydėjimas.
Kadangi jo lapai mėsingi, kaupia vandens atsargas, augaliuką laistyti reikia saikingai. Kaip sakoma, geriau viena diena vėliau nei viena anksčiau
Perlaisčius ima pūti stiebai, krenta lapai.
Kovo - rugpjūčio mėn. kas dvi savaites po truputį patręšti.
Peržydėjusias šakeles patrumpinti. Beje, žydinčio augalo geriau nekilnoti, nes žiedai lengvai nukrenta.

Mėgsta šviesias ir šiltas patalpas, bet nepakenčia tiesioginių saulės spindulių. Temperatūra geriausia 20-25, svarbu, kad nebūtų žemiau 10 laipsnių. Žiemą 4 savaites palaikius apie 15 laipsnių temperatūroje beveik sausai, skatinamas žydėjimas.
Kadangi jo lapai mėsingi, kaupia vandens atsargas, augaliuką laistyti reikia saikingai. Kaip sakoma, geriau viena diena vėliau nei viena anksčiau

Kovo - rugpjūčio mėn. kas dvi savaites po truputį patręšti.
Peržydėjusias šakeles patrumpinti. Beje, žydinčio augalo geriau nekilnoti, nes žiedai lengvai nukrenta.
QUOTE(VUL @ 2006 02 12, 19:59)
jeigu ko nors nemaišau tai aš turiu šitą gėlytę ir ji

tik manosios žiedai ne vaškiniai

užsiauginau iš mažos šakelės,dar nėra labai didelė,bet labai gausiai žydi visą vasarą

o laistau kaip ir visas gėles ir purškiu

štai tokia ji pas mane kai ne žydi

o tokia kai žydi

Taip,tai šita pati,labai graži.O jau žiedeliai
Sveikinu

QUOTE(Fikuselis @ 2006 02 19, 16:29)