Įkraunama...
Įkraunama...

Echinantas

sveikos mamytes,gal auginate sita gelyte ,ar sudetinga jos prieziura g.gif
Atsakyti
o kas cia per gelyte? g.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
radau truputi info, gal pravers wink.gif

http://www.tarpgeliu...u/Aeschynanthus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduciux: 12 vasario 2006 - 20:56
Ačiū už pagalbą smile.gif .Mačiau gan pigiai parduodamą,šeip jos gan brangios,bet ten nežydinti,tai pigesne blush2.gif .Būtų įdomu pasišnekėti su auginančiom šią gėlytę,gal labai ji bijo sauso kambarių oro ir neverta gadinti nervų ir pinigų.Nes kai miršta tiesiog akyse, buna labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
Kaip matau nera eschinanto myletojų.Vadinasi tai arba labai reikli gėlė ir sudėtinga ją auginti, ar niekam nepatinka.Bet manau aš ją vis dėlto nusipirksiu.Išbandysim ant savo kailio.
Atsakyti
Aš turėjau iš mažų auginukų išsiauginusi.Bet numarinau...Žydi super gražiai,tiesiog nežinau,kodėl ji pas mane numirė,ėmė džiūti,raukšlėtis lapai,gal tikrai buvo per sausa? g.gif O tu net nedvejok,pirk,aš irgi mielai įsigyčiau,nes graži ypatingai. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą Fikusėli bigsmile.gif .Tikiuosi manoji augs ilgai ir sėkmingai,jei kas nors nepasiskubino ir nenupirko kol aš dvejojau g.gif .
Atsakyti
Jei tik patinka, pirk ir nebijok auginti biggrin.gif
Mėgsta šviesias ir šiltas patalpas, bet nepakenčia tiesioginių saulės spindulių. Temperatūra geriausia 20-25, svarbu, kad nebūtų žemiau 10 laipsnių. Žiemą 4 savaites palaikius apie 15 laipsnių temperatūroje beveik sausai, skatinamas žydėjimas.
Kadangi jo lapai mėsingi, kaupia vandens atsargas, augaliuką laistyti reikia saikingai. Kaip sakoma, geriau viena diena vėliau nei viena anksčiau mirksiukas.gif Perlaisčius ima pūti stiebai, krenta lapai.
Kovo - rugpjūčio mėn. kas dvi savaites po truputį patręšti.
Peržydėjusias šakeles patrumpinti. Beje, žydinčio augalo geriau nekilnoti, nes žiedai lengvai nukrenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumikė: 14 vasario 2006 - 22:35
QUOTE(VUL @ 2006 02 12, 19:59)
sveikos mamytes,gal auginate sita gelyte ,ar sudetinga jos prieziura g.gif

jeigu ko nors nemaišau tai aš turiu šitą gėlytę ir ji thumbup.gif gerai auga tfu tfu tfu ax.gif
tik manosios žiedai ne vaškiniai g.gif
užsiauginau iš mažos šakelės,dar nėra labai didelė,bet labai gausiai žydi visą vasarą thumbup.gif
o laistau kaip ir visas gėles ir purškiu ax.gif
štai tokia ji pas mane kai ne žydi
user posted image
o tokia kai žydi
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 17 vasario 2006 - 15:28
Taip,tai šita pati,labai graži.O jau žiedeliai thumbup.gif Sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2006 02 19, 16:29)
Taip,tai šita pati,labai graži.O jau žiedeliai  thumbup.gif Sveikinu biggrin.gif

ax.gif vasara lauksim vėl bigsmile.gif ir pasirodysim 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi auginu eschinantą, tiksliau jis pats auga hihihi.gif Tik pas mane ne su vaškiniais lapais, o paprastais. Žydi ir žydi, o fainiausia, kad pati gausiai šakojasi, nereikia formuot thumbup.gif Tik aš jos nepirkau, o nugnybiau flensiuką iš vieno žiemos sodo blush2.gif
Pas mane va tokia nail.gif
user posted image
Atsakyti