Įkraunama...
Įkraunama...

Echinantas

As pries kelis metus turejau su graziais bordiniais tokiais kaip sitoje nuotraukoje ziedais
user posted image

Bet nesuziurejau schmoll.gif Nusprendziau, kad susaldziau, nes jam blogai pasidare rudeni ir kaip tik tuo metu, kai dar nebuvo ijungtas sildymas. Tuomet namuose buvo koks +14 C ir pakankamai dregna.
Bet labai grazi gele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 23, 12:52)
Aš irgi auginu eschinantą, tiksliau jis pats auga hihihi.gif Tik pas mane ne su vaškiniais lapais, o paprastais. Žydi ir žydi, o fainiausia, kad pati gausiai šakojasi, nereikia formuot  thumbup.gif Tik aš jos nepirkau, o nugnybiau flensiuką iš vieno žiemos sodo  blush2.gif
Pas mane va tokia nail.gif

kokia graži bigsmile.gif
mano irgi tokiom kekėm žydi ax.gif
aš irgi nusignybau mažą šakelę ir šeimininkė pas mane pamačiusi žydinčią nustebo kokia čia gėlė blush2.gif Ogi sakau iš tavęs pavogta ax.gif mat pas ja nežydi tongue.gif
Atsakyti
http://www.mobot.org...542-0120040.jpg

Štai tokią gavau dovanų. Pradžioj nervijo baimė prisiliest - trapi atrodė. Paskutiniu metu gyvena sau balkone ir labai greit po vieno žydėjimo eina sekantis.
Dabar ji miega, bet po kokio mėn vėl bus apsikrovus žiedais ir galėsiu tikrąją parodyt wink.gif
Atsakyti
nusipirkau šiandien ir aš eschinantą. jau seniai varvinau seilę į ją žiūrėdama, bet vis pinigų pagailėdavau. ax.gif bet šiandien apsilankėm su bendradarbiais vienoje gėlių parduotuvėje prie onkologinio, tai pamačius jos kainą nebegalėjau nepirkti biggrin.gif už tikrai didelę gėlę tik 15 lt sumokėjau. tik jau ji nužydėjus..
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 03 30, 16:56)
nusipirkau šiandien ir aš eschinantą. jau seniai varvinau seilę į ją žiūrėdama, bet vis pinigų pagailėdavau. ax.gif  bet šiandien apsilankėm su bendradarbiais vienoje gėlių parduotuvėje prie onkologinio, tai pamačius jos kainą nebegalėjau nepirkti  biggrin.gif  už tikrai didelę gėlę tik 15 lt sumokėjau. tik jau ji nužydėjus..

Varvinu seilę bežiūrėdama į jūsų gėlytes, norėčiau ir aš tokios, bet mačiau pas mus vienam gėlyne 29 litai, brangoka kiek, bet labai jau norisi nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
mano gėlytė vėl krauna žiedus thumbup.gif
Atsakyti
ŠAKĖS ,KOKS GROŽIS, REIKS IR MAN KUR NORS NUGNYBTI ,NES SAKO TOKIU BŪDU GAUTOS GĖLĖS GERIAU AUGA
Atsakyti
Ką tik nusipirkau eschinanta "Mona LI" (gal liza?) bigsmile.gif
Labai noriu persodinti, nes kažkokiam sudžiūvusiam daikte ta gėlyte. Kažin ar jai nepakenks persodinimas, nes ji dabar žydi? g.gif
Atsakyti
Jau persodinau gražuolę blush2.gif

http://public.fotki....s/pict0071.html
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 05 01, 19:58)

bigsmile.gif ale tikra gražuolė,aš net suabejojau ar tokią gėlę auginu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 01, 20:49)
bigsmile.gif ale tikra gražuolė,aš net suabejojau ar tokią gėlę auginu g.gif

Aš pažiūrėjau internete, kad jų yra labai labai daug rūšių ir jos gana skirtingos ax.gif
Atsakyti
user posted imageUžvedžiau šią temą, pasigiriau, kad eschinantą pirksiu, o pasirodo įsigijau kolumnėją doh.gif . Maniškė panaši į šią.
Gal teko auginti, ar labai kaprizinga? Nes kiek skaičiau, kad priežiūra yra sudėtingesnė už eschinanto.
Atsakyti