Labas.
Noriu paklausti, ką jūs darot su vaiku išaugusiu ant lapo koto. Ar įmanoma jį išsaugoti. Man šiuo metu nėra taip svarbu juos išsaugoti, nes tas pats lapas daigina vaikus ir žemėje. Bet įdomu. Jei įmanoma, išbandyčiau dėl patirties. Gal kada prireiks

Prisimenu, kažkuri rašėt, kad irgi išaugino ant koto. Tai kaip ten baigėsi?..
Šiaip smagus tas vaikų daiginimo procesas. Netikėjau, kad man išaugs. Bet jau trijų rūšių lapeliai išaugino vaikus. Dar trys lapeliai pasodinti su šaknimis. Gėlytės neveislinės, bet man kol kas tai nesvarbu, kad tik užauginčiau. Tiesa, visi vaikai išdygo man nesant namie, o artimiausiu metu nežadu niekur išvažiuoti
Vienos margalapės sanpaulijos turėjau du lapukus tai priaugino abu daug vaikų. Vieną įdomumo dėlei pasodinau antrą kartą, tai ir antrą kartą vaikai išdygo. O pirmu kartu buvo 5. Nuo kito šiandien atskyrinėjau, tai radau 8.
Iškilo dar toks klausimas. Skaičiau, kad kartais vaikus atskyrinėjat dalimis - pirma stipresnius, o mažesnius paliekat. Galvojau ir aš taip darysiu, bet neišėjo. Buvo kokie 4 didesni, bet jie augo viduryje, o mažesni iš kraštų. Tai niekaip neišėjo atskirti didesnių, paliekant mažuosius. Dabar visus išskirsčiau. Žiūrėsiu, kas prigis. Kaip jums pavyksta atskirti dalimis?
Gal jie auga labiau išsibarstę? Nes maniškiai tai tiesiog viename kuokšte buvo.