Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

Pabaigėme ašttuntaja temą , taigi pradėjau nieko nelaukdama Devintają Jan Madam pasirodymu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 27 rugpjūčio 2007 - 12:54
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 27, 13:42)
Visada jei jau siunčiu , tai linkiu jiems kuo geriausio augimo , matyt paklausė ....... lotuliukas.gif Dydelių nusiskundimų kaip ir negaunu iš tų kurios gavo mano augaliukus , lapukus , o gal tik nesisako..... g.gif Aišku pasitaiko gi visko. 4u.gif

nusiskundimu neturiu, tik klausimeli rolleyes.gif
o siaip vienas lapukas (valsebnyje sny), tiksliau kotelis, kaip ir dziuti pradejo verysad.gif jo viena puse ir nzn ka daryti doh.gif (MB fotika issiveze i darba negaliu nufotkint doh.gif ), o lapukas siaip jau tvirtas ir neleipsta schmoll.gif atrodo gerai g.gif
Atsakyti
Čia vaikiukas , ar pamerktas lapukas ??? Gerai būtų pamatyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 27 rugpjūčio 2007 - 13:34
O aš apie Valšebnyje Sny turiu tokį pastebėjimą - jam labai tinka jo pavadinimas. Pats paskutinis iš lapukų šakneles išleido. Dabar jau visi Sigutės lapukai su vaikiukais, net gerokai vėliau sodinti "latviukai" baigia apsivaikuoti, o šis nė krepšt. Snaudžia ir stebuklingus sapnus sapnuoja biggrin.gif
Atsakyti
Nu negaliu pasakyti , jog jis pas mane prie užsispyrėlių , tik nelabai jau gausiai vaikiukus leidžia , čia gal daugiau nuo augimo salygų , saulutės drėgmės , žemės lengvumo ir tt..

QUOTE(Ausma @ 2007 08 27, 14:54)
Dabar jau visi Sigutės lapukai su vaikiukais,

Man smagu... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 27 rugpjūčio 2007 - 14:01
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 27, 13:45)
  Jan Madam pasirodymu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikra madam wub.gif
man pirmai kazkodel nerode schmoll.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 27, 14:27)
Čia vaikiukas , ar pamerktas lapukas ??? Gerai būtų pamatyti  g.gif

cia yra lapukas isodintas i zeme g.gif
na paprasysiu kad vakare fotika parnestu, tada ir nufotkinsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 08 27, 14:54)
O aš apie Valšebnyje Sny turiu tokį pastebėjimą - jam labai tinka jo pavadinimas. Pats paskutinis iš lapukų šakneles išleido. Dabar jau visi Sigutės lapukai su vaikiukais, net gerokai vėliau sodinti "latviukai" baigia apsivaikuoti, o šis nė krepšt. Snaudžia ir stebuklingus sapnus sapnuoja biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif arba sutapimas,bet vienu metu saknydinti 6 veisliu lapiukai jau ir vaikiuku turi,bet Valšebnye sny,ne tik paskutinis užsimiegojęs šaknytes išleido,bet dar ir toliau miega ir vaikiuku nerodo doh.gif tikras sapnas tongue.gif bet kantrybes reikia,maniau,kad lapukas nupuvo,nes buvo galiukas parudeves,bet gerai,kad kantriai laukiau ir išleido šakneles,manau ir su vaikiukais panašiai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 08 27, 15:25)
pritariu  drinks_cheers.gif arba sutapimas,bet vienu metu saknydinti 6 veisliu lapiukai jau ir vaikiuku turi,bet Valšebnye sny,ne tik paskutinis užsimiegojęs šaknytes išleido,bet dar ir toliau miega ir vaikiuku nerodo  doh.gif tikras sapnas  tongue.gif bet kantrybes reikia,maniau,kad lapukas nupuvo,nes buvo galiukas parudeves,bet gerai,kad kantriai laukiau ir išleido šakneles,manau ir su vaikiukais panašiai bus  smile.gif

O as volshebnie sni gavau jau vaikiuka, bet ilgai ir nuobodziai laukiau, kol teiksis pasijudinti (buvo velyvas ruduo) lotuliukas.gif Ir ziedeliu ilgai laukiau, bet dabar kai jau zydi, tai grozis neapsakomas wub.gif
Atsakyti
Dahlia, Liucerna, Almute, Mamce, Alyvuoge+ ir DDalia, jusu gelytes jau Kaune. laukia jusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū Daivai B. už sanpaulytes, tikiuosi joms pas mane patiks.
Atsakyti
Labas.
Noriu paklausti, ką jūs darot su vaiku išaugusiu ant lapo koto. Ar įmanoma jį išsaugoti. Man šiuo metu nėra taip svarbu juos išsaugoti, nes tas pats lapas daigina vaikus ir žemėje. Bet įdomu. Jei įmanoma, išbandyčiau dėl patirties. Gal kada prireiks smile.gif Prisimenu, kažkuri rašėt, kad irgi išaugino ant koto. Tai kaip ten baigėsi?..

Šiaip smagus tas vaikų daiginimo procesas. Netikėjau, kad man išaugs. Bet jau trijų rūšių lapeliai išaugino vaikus. Dar trys lapeliai pasodinti su šaknimis. Gėlytės neveislinės, bet man kol kas tai nesvarbu, kad tik užauginčiau. Tiesa, visi vaikai išdygo man nesant namie, o artimiausiu metu nežadu niekur išvažiuoti g.gif

Vienos margalapės sanpaulijos turėjau du lapukus tai priaugino abu daug vaikų. Vieną įdomumo dėlei pasodinau antrą kartą, tai ir antrą kartą vaikai išdygo. O pirmu kartu buvo 5. Nuo kito šiandien atskyrinėjau, tai radau 8.

Iškilo dar toks klausimas. Skaičiau, kad kartais vaikus atskyrinėjat dalimis - pirma stipresnius, o mažesnius paliekat. Galvojau ir aš taip darysiu, bet neišėjo. Buvo kokie 4 didesni, bet jie augo viduryje, o mažesni iš kraštų. Tai niekaip neišėjo atskirti didesnių, paliekant mažuosius. Dabar visus išskirsčiau. Žiūrėsiu, kas prigis. Kaip jums pavyksta atskirti dalimis?
Gal jie auga labiau išsibarstę? Nes maniškiai tai tiesiog viename kuokšte buvo.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 08 27, 22:09)
Iškilo dar toks klausimas. Skaičiau, kad kartais vaikus atskyrinėjat  dalimis - pirma stipresnius, o mažesnius paliekat. Galvojau ir aš taip darysiu, bet neišėjo. Buvo kokie 4 didesni, bet jie augo viduryje, o mažesni iš kraštų. Tai niekaip neišėjo atskirti didesnių, paliekant mažuosius. Dabar visus išskirsčiau. Žiūrėsiu, kas prigis. Kaip jums pavyksta atskirti dalimis?
Gal jie auga labiau išsibarstę? Nes maniškiai tai tiesiog viename kuokšte buvo.

nea, tik aš sugalvojau atskyrimui naudoti dantų krapštuką - užkišu ir laaaaabai atsargiai išverčiu lauk po vieną didesnį.

Irgi ne visada pavyksta, būna ir "techninų nesklandumų", kurie nurašomi į nuostolius smile.gif))))))
Atsakyti