Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

Ačiū, ačiū už sveikinimus. Galvoju, gal reikia kokį vilniečių mytą vėl paorganizuoti? Bet kažin ar kas prisiruoš į Sudervę važiuoti g.gif

QUOTE(eya @ 2007 08 29, 08:27)
Oi, tikrai geros naujienos thumbup.gif  O as taip uzsinorejau Optical illusion, bet gi su phantasy lapas negarantuoja, kad isliks savybes? doh.gif  O kaip tu ja gavai? o gal ten soniniu vaikuciu rastusi? ax.gif  wub.gif

"originalas" atvažiavo iš Skirmos prieš kelis metus biggrin.gif Nuo to laiko daug lapų sėkmingai vaikiukus užaugino. Bent jau kiek aš pati pastebėjau, ji ne iš tų, kurios labai linkusios 'pamesti' taškelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 08 28, 17:40)
gerai, kad yra kas padeda, maniškei dar dviejų metukų nėra, o jau irgi "pagalbininkė"... tik saugok gėlytes.

tai maniskiui panasiai kaip ir taviskei biggrin.gif tai is ju pagalba...ir subinei akis reik turet hihihi.gif

kasiopeja, sveikinimai su nauju bustu, o gelyciu grooooooozis wub.gif wub.gif wub.gif tave paskaitant tai jau tikrai, kad nusvinta nuotaika, o mano orches pumpurus irgi isleido, bet turejau sveciuose sesers vaikas, viska man apskabe cry.gif cry.gif likau be ziedu verysad.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 rugpjūčio 2007 - 11:57
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 29, 12:32)
"originalas" atvažiavo iš Skirmos prieš kelis metus  biggrin.gif Nuo to laiko daug lapų sėkmingai vaikiukus užaugino. Bent jau kiek aš pati pastebėjau, ji ne iš tų, kurios labai linkusios 'pamesti' taškelius  ax.gif

Vat vat, as i ja ir kreipiausi, bet ji sake, verciau uzrasys mane i "eile", ir kai isitikins ziedu "teisingumu", tada ir gausiu. kad garantuotas reikalas butu wub.gif lotuliukas.gif
O mytukas butu fainiai, jau rugseji visos stabilesnes butu, maziau vazinejimu ax.gif
Atsakyti
As tai ir vel pasirodyt atejau, kaip mes graziai zydim wub.gif ax.gif

Saltis
http://s234.photobuc...200708LT079.jpg

Alamo Frills
http://s234.photobuc...AlamoFrills.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 29 rugpjūčio 2007 - 21:48

labai grazios gelytes.
mano alamo frills taip ir nebezydejo daugiau. yra pumpurai ant ziedkocio, bet, tikriausiai nebeisiskleis. man atrodo, as ja perlaisciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 30, 09:13)

lmano alamo frills taip ir nebezydejo daugiau. yra pumpurai ant ziedkocio, bet, tikriausiai nebeisiskleis. man atrodo, as ja perlaisciau verysad.gif

O kodel nezydes? Jei yra sukrauti ziedukai, o augaliukas nepuva ir kitaip neskursta, tai turetu viskas but gerai. 4u.gif O su laistymu tikriausia pasitaiko visoms doh.gif Svarbu laiku pastebeti ir imtis priemoniu..
Atsakyti
ne, cia jau seni ziedkociai, tai tokia stagnacija ten, o kur naujus buvo sukrovus visi nudziuvo. na, tikiuosi, nors is viso ji isgyvens
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 30, 10:18)
ne, cia jau seni ziedkociai, tai tokia stagnacija ten, o kur naujus buvo sukrovus visi nudziuvo. na, tikiuosi, nors is viso ji isgyvens

Na, jei jau reikalas krypsta i "nelabai", tai atsargumo delei galima uzsimerkti lapa..
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 30, 09:13)

mano alamo frills taip ir nebezydejo daugiau. yra pumpurai ant ziedkocio, bet, tikriausiai nebeisiskleis. man atrodo, as ja perlaisciau verysad.gif

o pabandyk persodinti ja g.gif

o as vakar persodinimu uzsiiminejau, tai ta lapuka (valsebnyje sny) kur rodziau cia suzeista, tai iskrapsciau ir man atrodo vaikiukas buvo prisikabines bigsmile.gif tai atgal ikisau rolleyes.gif nors as tai nzn kaip tie vaikiukai atrodo blush2.gif
ai, nu tegu dar pabuna, gal kas ir islys g.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau kai ką persodint, bet gi pilnatis (nepatartina sodint) bijau.gif mastau.gif
Atsakyti
Va va, Silvana, drinks_cheers.gif aš irgi suku apie kai kurias ratais, lyg ir reiktų kraustytis į naujus vazoniukus, bet neramu dėl pilnaties ir mėnulio užtemimo, kad ir praėjusio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 08 30, 12:54)
Aš irgi norėčiau kai ką persodint, bet gi pilnatis (nepatartina sodint) bijau.gif  mastau.gif

niekad i tokius faktoriu neziuriu schmoll.gif
bele nuotaika yra, meile ir persodineju, o menulis, tai kaip ir menulis smile.gif
Atsakyti