Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

Kviečiu visas mėgstančias nervintis į naujus namučius.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 28 rugpjūčio 2007 - 21:49
labai garzus namuciai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nesmagu, kad šaltas vėjas ir dangus pajuodęs.....
Atsakyti
Labas, man šiandien žiaurus PMS'as ir siutina viskas, taip norisi išsirėkti ant ko nors:) Viską sureikšminu...
Atsakyti
As vakar baisiai susipykau su broliu, paskui del to pacio apsaukiau mama, po to dar labiau susipykau su broliu ( nors esu be galo ramus ir nesaukiantis zmogus) 4u.gif vakare brangiausiasis gryzo susiraukes, as dar labiau supykau. Vaiksciojom abu duris trankydami. Vakare atsigulus miegoti, graziai apkabino, paklause kas man yra, as is to pykcio, kad tik dabar parupo apsiblioviau, nuejau i apacia, issiblioviau, tada rami nuejau miegoti... Snd atsikeliau rami, geda kazkaip uz vakar blush2.gif po to snekejom su drauge, pasakojau apie broli, vel susinervinau, brangiausiasis ne taip pasnekejo telefonu, vel viskas is pradziu!! Gal man labai ankstyvas PMSas? g.gif
Atsakyti
Vakar buvo mėnulio užtemimas tai jis labai nuotaikas įtakojo...bet šiandien?
Atsakyti
As kai bunu pikta ir nervota, apsiverkiu. Tai ir vaikstau antra diena apsiasarojusi cray.gif
Atsakyti
aš kai būnu pikta, niekada neverkiu blink.gif tada man norisi ką nors užmušti blink.gif Ir užmušti taip žiauriai žiauriai... Ir labai iš lėto... ax.gif
Atsakyti
o man prasidejo kazkokia alergija, visa isbere blink.gif , ir rankas ir nugara..o veida kaip, siaubas bash.gif ir labai salta..ir siaip kazko is to pykscio labai liudna verysad.gif
Atsakyti
Nervina lietus verysad.gif kojas sušlapsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pykstu, kad pakele atlyginima juokinga suma. O susinervinus del to baruosi ant kolegu, kad kabinejasi del smulkmenu... ir gaunasi visai sh..... verysad.gif
Atsakyti
Susinervinu- ir rėkiu, čia kaip taisyklė. smile.gif
Atsakyti