Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

QUOTE(cile @ 2008 04 17, 20:55)
O tipo jis kitoks "ant Lietuvos" buna  rolleyes.gif  Tadu reiktu kur prie Vidurziemio juros dangintis  mirksiukas.gif

jooo....sąkinys puikiai sudėliotas...ant Lietuvos būna(kartais) lotuliukas.gif
tai dėlto ir nervina ,kad tik parsidanginus nuo vandenyno sugrįžtu atgal į puikųjį pavasarį laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveneirka: 17 balandžio 2008 - 20:47
Mane skaudina, kad čia (SM) pasitaiko tiek piktų ir pagiežingų žmonių, kurie linki kitiems blogo, skleidžia paskalas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 16, 13:30)
Mane tai irgi nervina skelbimai  doh.gif  nu *****, ar taip sunku miestą parašyt? kas antram nėra. ir blecha, kaip žmonės drįsta prašyt pinigų už senus sintetinius skarmalus, kurie jau 15 metų nemadoj, už buratininius smailiakus batus, kvadrastinėm nosim visiškai nunešiotus baisuoklius  doh.gif  man tokius gėda net rodyt būtų, o čia tikisi, kad kažkas nupirks gun_bandana.gif  dar nervina tos gudruolės, kur iš škurlinykų perpardavinėja rūbus ryškiai perbrangintus gun_bandana.gif  arba uz Atmosphere rūbus tikisi užsiplėšt babkių.. taigi visi žino, kad net ir anglijoj atmosphere yra pigena, o LT už DĖVĖTUS prašo daugiau nei už naujus  doh.gif  gėėda  bash.gif  protest.gif  censored2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Matosi, kad SM rinkimams ruošiasi- niekas dėl nieko nesinervina biggrin.gif
Atsakyti
O mane siandien beprotiskai nervina mano vyras ir uosvis mad.gif Vakar susipykau su uosviu tai gavau prie uosvio rekti nuo vyro,kad nustociau gincytis doh.gif Jis mane tiesiog pazemino!Vakar ir siandien nekalba su manim,pasake kad kai as pradesiu elgtis normaliai tada ir jis taip elgsis.Bet juk as nieko nepadariau!vakar sakau jei mane myli atsisuk i mane ir pasikalbam apie sita situacija,pakartojau kelis kartus,o jis neatsisuko unsure.gif Esu labai pikta ant jo,jauciuosi lyg jis manes nemyletu.nenoriu su juo kalbetis,nei jo matyti,jauciu,kad musu santykiai lygus nuliui,jauciu kad as savo vyrui nesu tokia svarbi kaip jo tevas verysad.gif o juk jis turi visu pirma ziureti savo seimos,jo tevas juk suauges zmogus,turi savo gyvenima,bet matau kad jam uz mane ir vaika svarbiau tevas.esu labai nusivylusi.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 09 23, 18:31)
O mane siandien beprotiskai nervina mano vyras ir uosvis mad.gif Vakar susipykau su uosviu tai gavau prie uosvio rekti nuo vyro,kad nustociau gincytis doh.gif Jis mane tiesiog pazemino!Vakar ir siandien nekalba su manim,pasake kad kai as pradesiu elgtis normaliai tada ir jis taip elgsis.Bet juk as nieko nepadariau!vakar sakau jei mane myli atsisuk i mane ir pasikalbam apie sita situacija,pakartojau kelis kartus,o jis neatsisuko unsure.gif Esu labai pikta ant jo,jauciuosi lyg jis manes nemyletu.nenoriu su juo kalbetis,nei jo matyti,jauciu,kad musu santykiai lygus nuliui,jauciu kad as savo vyrui nesu tokia svarbi kaip jo tevas verysad.gif o juk jis turi visu pirma ziureti savo seimos,jo tevas juk suauges zmogus,turi savo gyvenima,bet matau kad jam uz mane ir vaika svarbiau tevas.esu labai nusivylusi.

Užjaučiu.. Nesijaudink, Viskas praeis. console.gif ok.gif

O Manę nervina Ruduo, krentantys lapai, tai kad reikia atsinaujinti garderoba, ko nerandu kas man įtiktų, Nervina tai, kad reikia anksti keltis, nervina tai, kad tuoj bus šalta.. doh.gif
Papildyta:
Nervina tai, kad virš mano galvos šiuo momentu skraido musė. fool.gif blush2.gif
Atsakyti
nervina, kad algą užlaiko jau visą savaitę ir reiks MB pinigų prašyt doh.gif

nervuojuos ir jaudinuos dėl vestuvių po dviejų savaičių, dar žiūriu oras dabar gražus, o kai reiks tai ir nebus blink.gif
Atsakyti
Oi o as siandien pikta ant visko,ir ant vyro,ir ant kaimyno ir sasakaitos atejo uz telefona ir vel su skola nors jos ir nera,tad siandien jau issikoliojau,,,,,oi siandien as baisiai pikta..... doh.gif
Atsakyti
Mane nervina susiktas likimas ir visu aplinkui mastymas, kad viskas yra blogai.
Nervina anyta, kuriai nesibaigia depresijos.
Nervina, kad gimus is vieno nesisaugojimo pastojau ir pagimdziau neigaliuka, o dabar po 5,5 negaliu pastoti. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mane ziauriai nervina betvarke namuose! niekas neisnes siuksliu maiso, niekas nesutvarkys vonios, niekas nesusiplaus indu! nors sia tema ne karta buvo kalbetasi ir net susipykta, taciau pasitaisoma kokiom porai savaiciu ir toliau vel tas pats! jau atsibodoo kalbet ir aiskint! neseniai specialiai netvarkiau vonios, paziuret, kokio purvinumo ji turi but, kad kazkas kitas ja sutvarkytu... ir ka jus manot? ji gali but juodziausia! visiems dzin! negaliu pakest tokio gyvenimo!!!!!!!
sian esu pasiruosus gun_bandana.gif gun_bandana.gif visus, kurie tik pasitaikys mano kelyje!!!!!

bet ir geriau pasidare, kai viska parasiau rolleyes.gif
Atsakyti