QUOTE(Kristiandra @ 2010 04 13, 22:26)
Nelabai cia supratau...tai tu dareisi NT daugiau kaip 2 sav. iki mmm???Tokiu atveju, jis tau ir negali nieko teigiamo rodyt. Jei seki savo ovuliacija, tai NT gali darytis, geriausiu atveju, 10-12 DPO (diena po ov.)Nzn kokio tavo ilgio II faze,bet tai buna kelios dienos iki mmm.Aisku, jei turi kantrybes, geriausia darytis NT nesulaukus turejusiu but MMM.
Del dufo - tai nzn ar cia sutapimas, bet pradejus gert kazkaip veido oda niezti, lyg grauzimas apie lupas jauciasi...
na taip dariausi 2 sav iki mmm.

menesines budavo ne visai reguliarios tai nesekiau ovuliacijos.na lauksiu mmm,jei nebus ju tai tada pabandysiu NT tikiuosi

man jokiu kitu pozymiu nera,tik pykina ir skonio receptoriai pasikeite,pavalgau saldziai ir is kart suriai turiu kazka uzvalgyt,

tai galvoju reik paklausti gal dar kam taip yra.
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 22:39)
As paantrinsiu Kristiandrai, kad 2sav iki mm darytis NT yra daugiau, nei anksti... Kiek dienu geri D? Nuo kelintos CD pradedi? Ar stebi savo O? Kokiu tikslu gine israse D?
tiesiog esu nekantri labai laukiu to leliuko galvojau gal parodys NT:nestuke

nes jau 8men kaip bandom leli,tai kai buvau pas gydytoja man menesines kartais veluoja,tai israse D kad issauktu mmm.ir liepe pradet gert praejus 14d nuo pirmos mmm dienos.10d po 1 tabl.
Papildyta:
pamirsau pridurt Selva savo O nestebejau.