Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 13, 19:14)
na man dar iki menesiniu 2savaites.vat del to ir nesuprantu.gal cia salutinis poveikis duphastono.nestumo testa tai turejau kur ir savaites parodo kiek laukies.gal dar anksti darytis?gal reikia menesiniu laukti.tiesiog jau 8 men planuojam leliuka blush2.gif kad nekantrauju,ir taip norisi kad rodytu nestuma. nestuke.gif  :verysad:testas buvo neigiamas verysad.gif

As paantrinsiu Kristiandrai, kad 2sav iki mm darytis NT yra daugiau, nei anksti... Kiek dienu geri D? Nuo kelintos CD pradedi? Ar stebi savo O? Kokiu tikslu gine israse D?
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 04 13, 22:26)
Nelabai cia supratau...tai tu dareisi NT daugiau kaip 2 sav. iki mmm???Tokiu atveju, jis tau ir negali nieko teigiamo rodyt. Jei seki savo ovuliacija, tai NT gali darytis, geriausiu atveju, 10-12 DPO (diena po ov.)Nzn kokio tavo ilgio II faze,bet tai buna kelios dienos iki mmm.Aisku, jei turi kantrybes, geriausia darytis NT nesulaukus turejusiu but MMM.

Del dufo - tai nzn ar cia sutapimas, bet pradejus gert kazkaip veido oda niezti, lyg grauzimas apie lupas jauciasi... g.gif

na taip dariausi 2 sav iki mmm. blush2.gif blush2.gif menesines budavo ne visai reguliarios tai nesekiau ovuliacijos.na lauksiu mmm,jei nebus ju tai tada pabandysiu NT tikiuosi nestuke.gif man jokiu kitu pozymiu nera,tik pykina ir skonio receptoriai pasikeite,pavalgau saldziai ir is kart suriai turiu kazka uzvalgyt, g.gif tai galvoju reik paklausti gal dar kam taip yra. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 22:39)
As paantrinsiu Kristiandrai, kad 2sav iki mm darytis NT yra daugiau, nei anksti... Kiek dienu geri D? Nuo kelintos CD pradedi? Ar stebi savo O? Kokiu tikslu gine israse D?

tiesiog esu nekantri labai laukiu to leliuko galvojau gal parodys NT:nestuke blush2.gif blush2.gif nes jau 8men kaip bandom leli,tai kai buvau pas gydytoja man menesines kartais veluoja,tai israse D kad issauktu mmm.ir liepe pradet gert praejus 14d nuo pirmos mmm dienos.10d po 1 tabl.
Papildyta:
pamirsau pridurt Selva savo O nestebejau. verysad.gif
Atsakyti
Zinai, narciziuke, mano butu toks patarimas... Gal atrodys komplikuota ir ilga procedura, bet as 1-2 menesius stebeciau savo cikla su BT ir OT, bandyciau paziureti, ar vyksta O, kokio ilgio DPO ir t.t. ir pan...

Kiek jau esame kartoje sitoj temutej, kad Duphaston slopina O... Jei per anksti pradedi vartoti D (nesulaukusi O), ovuliacija ir visai gai neateiti, taigi ir nepastosi.

Duphaston yra vaistas, kuris skiriamas daktaru skirtingais tikslais. Toms merginoms, kurios neplanuoja leliuko, bet nesulaukia mm- D issaukia menesines. Taciau tos, kurios planuoja, turi vadovautis tam tikromis instrukcijomis, kad vaistas ne trukdytu, o padetu pastoti.

Pagrindines taisykles:

1. Stebeti savo O ir pradeti vartoti D tiktai po O.

2. D nenutraukti tol, kol neateis mm, arba NT neparodys II.

3. Jei NT parodo II- D negalima nutraukti be gydytojo leidimo. Nutraukus, krenta progesterono kiekis ir ivyksta persileidimas.

4. NT darome praejus bent 12D po O.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 23:00)
Zinai, narciziuke, mano butu toks patarimas... Gal atrodys komplikuota ir ilga procedura, bet as 1-2 menesius stebeciau savo cikla su BT ir OT, bandyciau paziureti, ar vyksta O, kokio ilgio DPO ir t.t. ir pan...

Kiek jau esame kartoje sitoj temutej, kad Duphaston slopina O... Jei per anksti pradedi vartoti D (nesulaukusi O), ovuliacija ir visai gai neateiti, taigi ir nepastosi.

Duphaston yra vaistas, kuris skiriamas daktaru skirtingais tikslais. Toms merginoms, kurios neplanuoja leliuko, bet nesulaukia mm- D issaukia menesines. Taciau tos, kurios planuoja, turi vadovautis tam tikromis instrukcijomis, kad vaistas ne trukdytu, o padetu pastoti.

Pagrindines taisykles:

3. Jei NT parodo II- D negalima nutraukti be gydytojo leidimo. Nutraukus, krenta progesterono kiekis ir ivyksta persileidimas.

aciu pabandysiu taip.tikiuosi viskas bus gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 13, 21:06)
aciu pabandysiu taip.tikiuosi viskas bus gerai verysad.gif

Brangioji, nenuleisk ranku. Zinau, kad labiausiai norisi, akd butu vienas vaistukas, kuri tereiketu pagerti ir mes butume nestuke.gif Deja, dazniau tenka siek tiek daugiau triuso ideti.

Cia sulauksi visokeriopos pagalbos kas liecia O stebejima. As asmeiskai tikrai rekomenduociau nuo kito ciklo (jei sis nesekmingas) pamatuoti bazaline temperatura kas ryteli ir palaukti O, negerti D 14CD, jei dar O nebuvo. Jei po 1, 2, 3 ciklo pamatysi, kad pas tave O nevyksta- tada jau ne D tau reikes gerti, o kitus vaistukus. Jei pamatysi, kad O vyksta- bus paprasciau ir D vartoti.

Beje, svarbiausias akcentas planuojant leliuka, ypac, kai nezinoma, kada vyksta O yra reguliarus ND- kas 2-3 dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 23:12)
Brangioji, nenuleisk ranku. Zinau, kad labiausiai norisi, akd butu vienas vaistukas, kuri tereiketu pagerti ir mes butume  nestuke.gif  Deja, dazniau tenka siek tiek daugiau triuso ideti.

Cia sulauksi visokeriopos pagalbos kas liecia O stebejima. As asmeiskai tikrai rekomenduociau nuo kito ciklo (jei sis nesekmingas) pamatuoti bazaline temperatura kas ryteli ir palaukti O, negerti D 14CD, jei dar O nebuvo. Jei po 1, 2, 3 ciklo pamatysi, kad pas tave O nevyksta- tada jau ne D tau reikes gerti, o kitus vaistukus. Jei pamatysi, kad O vyksta- bus paprasciau ir D vartoti.

Beje, svarbiausias akcentas planuojant leliuka, ypac, kai nezinoma, kada vyksta O yra reguliarus ND- kas 2-3 dienos  mirksiukas.gif

labai aciu smile.gif na dabar belieka laukti ar prasides mano mmm.tikrai labai sunku,kai taip norisi nestuke.gif na bet kai pasiskaitineju cia aprimstu,kad yra kas palaiko mane. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 23:00)

Pagrindines taisykles:

[

Šitas taisykles reikėtų į pirmą temos puslapį įdėti. Nes kas keli puslapiai tie patys dalykai kelia rūpesčius merginoms.
Atsakyti
Aš jau D geriu 13 dienų šiandien bus 14, niekaip neateina mmm. Sakau gal vis delto esu nėščia nestuke.gif tik NT nieko neparode gal peranskti dar jam rodyti g.gif
Atsakyti
kai as konsultavausi su ginekologe, ji patare pirmiausia jei iki tam tikro laiko netapsiu nestuke.gif , tai pasidaryti vyro spermos tyrimus, ziurint kokie jie bus, tada israsys duphaston gerti nuo 15 ciklo dienos. Mes jau planuojam apie metus laiko, bet vis dar nesekmingai verysad.gif
Atsakyti
[quote=Selva,2010 04 13, 23:00]

Pagrindines taisykles:

Sutinku su kiekvienu tavo zodziu, merginos, kam aktualu - skaitykit sias taisykles ir isiminkit 4u.gif
Papildyta:
[quote=jurgita*,2010 04 14, 15:08]Aš jau D geriu 13 dienų šiandien bus 14, niekaip neateina mmm. Sakau gal vis delto esu nėščia  nestuke.gif  tik NT nieko neparode gal peranskti dar jam rodyti  g.gif
[/quote]
O kiek paprastai dienu trunka tavo ciklas?Ne visoms testukai rodo taip anksti (kokio NT jautrumo?). Matai, jei stebetum BT paprasciau viskas butu, matytum ir O, ir DPO, ir pacia tempa smile.gif nes dabar niekas neaisku - kada vyko O, ar is vis vyko O, ar ne per anksti pradejai gert D ir t.t. Zodziu - buk kantri, per keleta dieneliu turetu viskas paaisketi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiandra: 14 balandžio 2010 - 20:00
Na siaip mano ciklas nera reguliarus, bet kai geriu duphastona tai jis normalizuojasi. man ovuliacija ivyko kovo 29 diena, nesidariau jokiu O testuku, nei Bt nematavau tiesiog jutau ka ji ivyko. Tai va o daba jau yra balandzio 14 d., nu matysiu kaip cia bus.
Sakiau jei nepasiseks si karta tai kita cikla snaudosiu O testukus smile.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes uogytes smile.gif

Čia vėl aš su savo bėdom ax.gif
Aš jau duphastona geriu 16 diena, ar čia normalu. Man nepasirodo jokios mmm , tai nežinau net ka ir bedaryti. Ar galima tiek ilgai ji gerti?
Atsakyti