QUOTE(Selva @ 2010 04 09, 01:31)
O tau cia sitaip israse ciklui sureguliuoti, ar nestumui pagauti?
Nes siaip D pradet reikia gerti o O ir nesustot gert tol, kol neisitikini, kad ta cikl anepastojei. 10dienu tikrai per trumpas laiko tarpas, kad nutraukus D nestumas issilaikytu.
Duphaston- tai progesteronas- hormonas, kuris reikalingas nestumo islaikymui. Jei ji nutrauku, progesteronas krinta, gimda pradeda atsidalinti, ir jei ten kazkas kabinasi, iseina su mm. Reikia gerti bent iki 12dpo ir daryti jautru NT, kad isitikinti, kad tikrai nepastojai ir tik tada nutraukti duphaston...
Sveikutes planuojancios
buvau pas gine, nes planuoame leliuka. kadangi mano ciklas yra nereguliarus, per ilgas, israse ji man D, gerti 16-17 ciklo diena po 2 tabletes 10 dienu (3 menesius). tai kaip suprantu, jei zirniukas uzkibtu tai pabegtu su mm?

gine manto nepasake, bet prisimeu ka pasake: pagersi D, ciklas susireguliuos ir tikiu, kad rugseji pasimatysime, gal anksciau ne, bet rugseji tikrai turetume".. tai dabar taip galvoju tai jinai gal ta ir turejo omeny kad galimybe pastoti tik po 3ju menesiu bus..??? jetus, tai stengsimes nesistengsimes su D gerimu nieko neiseis siuos 3 men... ?