Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(Mamukas30 @ 2010 05 16, 07:42)
Sveikos duphaston geriu nuo 15 cd mano ciklas 26d ,siandien jau 32 cd,bet mmm vis nesulaukiu. DariAusi testa jis neigiamas,bt 37,3  . Beje duphaston geriu jau antra cikla,bet ana karta susirgau 10d geriant duphaston .nezinau ka ir galvoti....?

Duphaston vartojant, matuoti BT nera labai tikslinga, nes vaistas ja itakoja- pakelia. Gal O suvelavo? Gal jos nebuvo (D slopina O)? Del to ir uzsitese? Patarciau pasidaryti kraujo hcg tyrima, ir jei jis neigiamas, nutraukti D- tada turetu mm pasirodyti per kelias dienas. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 10:44)
Duphaston vartojant, matuoti BT nera labai tikslinga, nes vaistas ja itakoja- pakelia. Gal O suvelavo? Gal jos nebuvo (D slopina O)? Del to ir uzsitese? Patarciau pasidaryti kraujo hcg tyrima, ir jei jis neigiamas, nutraukti D- tada turetu mm pasirodyti per kelias dienas.  4u.gif

rytoj darysiu hcg tyrima,nes ovuliacija buvo, dariau testukus ov
Atsakyti
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 05 16, 11:15)
rytoj darysiu hcg tyrima,nes ovuliacija buvo, dariau testukus ov

Labai geras sprendimas nuleisti kraujuka, linkiu isvysti aukstus skaiciukus 4u.gif

Patys OT ovuliacijos garantuotai neparodo. paprastai geriausia kombinacija yra OT + BT ir kada pamaitai, kad O ivyko, pradeti vartoti D.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 09, 01:31)
O tau cia sitaip israse ciklui sureguliuoti, ar nestumui pagauti?

Nes siaip D pradet reikia gerti o O ir nesustot gert tol, kol neisitikini, kad ta cikl anepastojei. 10dienu tikrai per trumpas laiko tarpas, kad nutraukus D nestumas issilaikytu.

Duphaston- tai progesteronas- hormonas, kuris reikalingas nestumo islaikymui. Jei ji nutrauku, progesteronas krinta, gimda pradeda atsidalinti, ir jei ten kazkas kabinasi, iseina su mm. Reikia gerti bent iki 12dpo ir daryti jautru NT, kad isitikinti, kad tikrai nepastojai ir tik tada nutraukti duphaston...

Sveikutes planuojancios 4u.gif
buvau pas gine, nes planuoame leliuka. kadangi mano ciklas yra nereguliarus, per ilgas, israse ji man D, gerti 16-17 ciklo diena po 2 tabletes 10 dienu (3 menesius). tai kaip suprantu, jei zirniukas uzkibtu tai pabegtu su mm? unsure.gif gine manto nepasake, bet prisimeu ka pasake: pagersi D, ciklas susireguliuos ir tikiu, kad rugseji pasimatysime, gal anksciau ne, bet rugseji tikrai turetume".. tai dabar taip galvoju tai jinai gal ta ir turejo omeny kad galimybe pastoti tik po 3ju menesiu bus..??? jetus, tai stengsimes nesistengsimes su D gerimu nieko neiseis siuos 3 men... ? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Tai va mano ciklas tai is vis nenormalus doh.gif jei negeriu hormonikiu tableciu tai is vis nesergu... unsure.gif tai va ir man nusprende daktaras israsyti tuos D dave pagalvoti 3-4 menesius ar noriu pastoti ar ne ir,kad pareguliuot cikla, o jei pastociau juos gerdama tai sake butu ir aciu Dievui ax.gif biggrin.gif tai va geriau jau 3 men kaip ir po 2 tabl 16ciklo diena ir jauciu ,kad kazko pykina ir vaiduoklauja testukai cool.gif ryt eisiu pas daktara suzinoti teisybes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainoshkyte @ 2010 06 02, 14:56)
Labas visoms,
Tai va mano ciklas tai is vis nenormalus doh.gif  jei negeriu hormonikiu tableciu tai is vis nesergu... unsure.gif  tai va ir man nusprende daktaras israsyti tuos D dave pagalvoti 3-4 menesius ar noriu pastoti ar ne ir,kad pareguliuot cikla, o jei pastociau juos gerdama tai sake  butu ir aciu Dievui ax.gif  biggrin.gif  tai va geriau jau 3 men kaip ir po 2 tabl 16ciklo diena ir jauciu ,kad kazko pykina ir vaiduoklauja testukai cool.gif  ryt eisiu pas daktara suzinoti teisybes drinks_cheers.gif

o gera naujiena, Dainoshkyte !! bigsmile.gif 4u.gif tai geriant D imanoma sekmingai pastot manai? bigsmile.gif kaip as tikiuosi.. wub.gif va si menesi nesisaugojom gal kas uzkibo.. nes manau kad kaip tik buvo O ax.gif
Atsakyti
Gelbekit!!!!
Ka daryti jeigu vakare pamirsai isgerti tablete Duphaston'o? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 04, 07:48)
Gelbekit!!!!
Ka daryti jeigu vakare pamirsai isgerti tablete Duphaston'o?  g.gif  doh.gif

nu dabar isgerk. nemanau, kad jau kazkas labai atsitiks, kad ilgesnis tarpas bus g.gif aisku, reiktu ir bilobilio, bet sako nebera jo pardavime, o antotacijoj raso, kad nuo hemorojaus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 05 16, 09:42)
Sveikos duphaston geriu nuo 15 cd mano ciklas 26d ,siandien jau 32 cd,bet mmm vis nesulaukiu. DariAusi testa jis neigiamas,bt 37,3  . Beje duphaston geriu jau antra cikla,bet ana karta susirgau 10d geriant duphaston .nezinau ka ir galvoti....?

Man ir panasiai buvo, planavom leliu tai nutraukiau KT po 5m doh.gif antra men. pries mmm prasidejo skausmas, o mmm-nera ir nera, darausi NT-neigiami-neaisku ka ir galvot, svarbiausiai skauda istisai kokias 2sav. kaip pries mmm-o ju ner, nuejau pas gine-sako gal pusle...sako jei nori mmm-israsau Dupastono, geriau 1sav. kad isaukciau mmm, nes mano ciklas grybaudavo, bet ne tiek smile.gif po to nutariau dar pasidaryti NT-teigiamas, dar viena-teigiamas, nuejau pas gine vel-sako jo-sveikinu taip ir nesulaukiau mmm lotuliukas.gif dabar leliai virs metuku jau smile.gif
Atsakyti
o man nesiseka arba kazkokia keista esu,nes 3 testukai vaiduokliavo, bet daktaras pasake,kad kraujo tyrimas neigia nestuma.... o su D ir ovuliacija mate buvo... ir jau 3 men geriu... doh.gif nebezinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žadi @ 2010 05 31, 20:29)
Sveikutes planuojancios  4u.gif 
buvau pas gine, nes planuoame leliuka. kadangi mano ciklas yra nereguliarus, per ilgas, israse ji man D, gerti 16-17 ciklo diena po 2 tabletes 10 dienu (3 menesius). tai kaip suprantu, jei zirniukas uzkibtu tai pabegtu su mm? unsure.gif  gine manto nepasake, bet prisimeu ka pasake: pagersi D, ciklas susireguliuos ir tikiu, kad rugseji pasimatysime, gal anksciau ne, bet rugseji tikrai turetume".. tai dabar taip galvoju tai jinai gal ta ir turejo omeny kad galimybe pastoti tik po 3ju menesiu bus..??? jetus, tai stengsimes nesistengsimes su D gerimu nieko neiseis siuos 3 men... ? unsure.gif  verysad.gif

Tai Duphastonas netrukdo pastojimui, priesingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 15:01)
Patys OT ovuliacijos garantuotai neparodo. paprastai geriausia kombinacija yra OT + BT ir kada pamaitai, kad O ivyko, pradeti vartoti D.

drinks_cheers.gif man ne viena karta yra OT rode, kad O turi ivykti, bet deja, taip ir neivykdavo (BT islikdavo vienfaze) doh.gif
Atsakyti