Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Sveikos. Aš teises laikausi jau nuo pernai metų spalio doh.gif Tuos 10 privalomųjų važiavimų eidavau tai kartą per savaitę, tai kartą per du mėnesius doh.gif Faktas, kad viskas užsimiršta per tą laiką unsure.gif Kursus pabaigiau, instruktorius vertina mane gerai, sakė papildomų pamokų nereikia, užsiregistravau Regitros egzaminui, bet kai pabandžiau važinėti su vyru, nusprendžiau nusikelti, nes pastoviai gęstu, o ir parkuotis su didesne mašinytę ne kaip sekasi verysad.gif Jau daugiau kaip mėnuo nuo to laiko, kai pabaigiau kursus, jaučiuosi viską primiršus, vyras su manim į miestą važiuoti nenori verysad.gif o man jau egzas poryt. Papildomų pamokų nepavyko susišaudyt, nes visi instruktoriai užimti, o nusikelt egzo irgi nenoriu, nes artimiausias laisvas laikas tik birželio 11d. doh.gif Tai eisiu, kaip sakant, "na ura". Nelabai įsivaizduoju ką aš ten veiksiu, net nelabai tikiu, kad į gatvę pavyks išvažiuot. Ech, užėjo kažkokios pesimistinės nuotaikos, tai ir guodžiuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2008 05 12, 17:12)
Sveikos. Aš teises laikausi jau nuo pernai metų spalio  doh.gif  Tuos 10 privalomųjų važiavimų eidavau tai kartą per savaitę, tai kartą per du mėnesius doh.gif  Faktas, kad viskas užsimiršta per tą laiką unsure.gif  Kursus pabaigiau, instruktorius vertina mane gerai, sakė  papildomų pamokų nereikia, užsiregistravau Regitros egzaminui, bet kai pabandžiau važinėti su vyru, nusprendžiau nusikelti, nes pastoviai gęstu, o ir parkuotis su didesne mašinytę ne kaip sekasi  verysad.gif  Jau daugiau kaip mėnuo nuo to laiko, kai pabaigiau kursus, jaučiuosi viską primiršus, vyras su manim į miestą važiuoti nenori  verysad.gif  o man jau egzas poryt. Papildomų pamokų nepavyko susišaudyt, nes visi instruktoriai užimti, o nusikelt egzo irgi nenoriu, nes artimiausias laisvas laikas tik birželio 11d.  doh.gif  Tai eisiu, kaip sakant, "na ura". Nelabai įsivaizduoju ką aš ten veiksiu, net nelabai tikiu, kad į gatvę pavyks išvažiuot. Ech, užėjo kažkokios pesimistinės nuotaikos, tai ir guodžiuos  verysad.gif

labai pažįstama situacija... man vairavimo egzas 22 gegužės, dar tik du važiavimus turėjau su instruktorium, 3dienį kai prasidės tai bus vienas paskui kitą ir po paskutinio važiavimo važiuosiu laikyt... na tokia mano instruktoriuas taktika, sakė pasitvirtina smile.gif bet šiandiena tai visai dar žalia esu, su vyru kelis kartus važiavau, kažkaip nevilioja manęs tas vairavimas. Na tikiuosi su instruktoium pavyks kažką išmokti, nes neįsivaiozduoju kkaip reiks į egzą eiti. Taigi nenusimink, nes ne viena tu tokia 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit kokio instruktoriaus TEL. NR. i AZ imesti?(vln)
nors 45 min aikstelej noreciau....
Arba kur netoli Vilniaus yra kokia vairavimo aikstele, kur galima pasimokyt(ne sauleteky)?
Atsakyti
Na ka gi, busiu ir as bjauri, ir NEREKOMENDUOSIU, L. Kazlausko vairavimo mokyklos.....................butent del pacio L.Kazlausko, kuris yra vairavimo "instruktorius".................istysai bamba, barasi, keikesi, reikia, visaip pazemina ir pan. Vaidina pasikelusi, super-kruta ir t.t..........
Cia as rasau ne tik is savo ispudziu, beveik visa grupe yra tokios nuomones doh.gif kai kurios net bliove prie vairo, kas pabegti norejo viduri kelio doh.gif

Pvz. situacija: as 3 karta gyvenime uz vairo, vaziojam is kazkokio kiemo (jam reikejo savo reikalais i ta kiema) "instruktorius" grauzia oboli,kalba telefonu, as isvazioju is to kiemo ir reikia i kaire sukti, as prisdabdau, bandau ziureti ar kur masinos nevazioja, jis spaudzia gaza ir bando sukti vaira (kalbedamas telefonu), paskui mane bara, kad kam sedziu ir nevazioju, jeigu masinu nera, dar jam trukdau, nes jau turiu pati viska daryt (3 vairavimas gyvenime doh.gif )......................galima pasakoti dar ilgai doh.gif

Beje, jos mokykloje neisduoda ta pazymele, kad atvairavai privalomas pamokas, kol tu nepradesi normaliai vairuoti, t.y imsit kad ir 10, 20 papildomu pamoku mokykloj,kol jie nenuspres, kad jau uztenka doh.gif Siaip tai nemanau, kad mes tokios durnos, kad eitume laikyti i Regitra, jeigu visai blogai vairuojam schmoll.gif bet tas papildomas pamokas galetume imti kitur, gal ir pigiau, gal ir seimos nariai pamokytu. Viskas cia del pinigu ir del reitingu. Labai jau tie reitinga juos rupi, visur prikabinta, kokioj vietoj ju mokykla, ir pastoviai tai primena, sneka, kad ju reitingai thumbup.gif ................ zodziu nerekomenduoju, nors teorijos mokymas thumbup.gif destytoja nuostabi, bet vat visa kita doh.gif

Atsakyti
As vel su elementariais klausimais? kaip jus judate aiksteleje? Kaip pristabdote?
nes jau turiu trecia instruktoriu- vienas nieko nesake, kad ant sankabos koja laikau, kai reikia truputi stabtelt, iminu, kitas apskritai i tai nekreipe demesio, o siandien grieztai liepe judeti atleidus visiskai sankaba ir neminant ant stabdzio. Esu visiskai pasimetus- pasirodo, nemoku vairuoti!
Atsakyti
natina, isgasdinai mane..

bent jau as tai su sankaba dirbu aiksteleje ( kai vaziuoju atbulomis)..visiskai atleidus???realiai isedus i kitokia masina nesugebetum vaziuoti, nes kiekvienas masiniukas truputi skirtingai rieda. Juk visiskai atleidus sankaba, masina gana greitai juda ir nespetum pasitaisyti ar pasukti vairo i kita puse.

matau, visom cia lengviausia su estakada, o as kazko su ja pykstuosi sad.gif visa kita normaliai....
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 05 15, 20:30)
natina, isgasdinai mane..

bent jau as tai su sankaba dirbu aiksteleje ( kai vaziuoju atbulomis)..visiskai atleidus???realiai isedus i kitokia masina nesugebetum vaziuoti, nes kiekvienas masiniukas truputi skirtingai rieda. Juk  visiskai atleidus sankaba, masina gana greitai juda ir nespetum pasitaisyti ar pasukti vairo i kita puse.

Ir aš aikštelėj su sankaba dirbu tongue.gif , jei reikėtų kitaip tai man turbūt nesigautų blink.gif ir instuktorius mane taip mokino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 05 14, 21:15)
As vel su elementariais klausimais? kaip jus judate aiksteleje? Kaip pristabdote?
nes jau turiu trecia instruktoriu- vienas nieko nesake, kad ant sankabos koja laikau, kai reikia truputi stabtelt, iminu, kitas apskritai i tai nekreipe demesio, o siandien grieztai liepe judeti atleidus visiskai sankaba ir neminant ant stabdzio. Esu visiskai pasimetus- pasirodo, nemoku vairuoti!

Regitrininkas tikrai prisiknis mirksiukas.gif Iš savo patirties sakau ax.gif Geriau jau mokykis be sankabos 4u.gif O vat kai teisės bus kišenėj,važinėk su sankaba,kaip dabar aš blush2.gif Nors ir MB sako,kad negerai doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 05 14, 20:15)

man instruktorius vis kala į galvą, kad aikštelėje visada reik važiuot šiek tiek įmynus sankabą, negalima atleisti
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 05 15, 21:40)
man instruktorius vis kala į galvą, kad aikštelėje visada reik važiuot šiek tiek įmynus sankabą, negalima atleisti

teisingai kala,su sankaba aikstelej reikia panasiai kaip su stabdziu dirbti.Vienas kita papildo,taip sakant.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti