Senoji tema čia
bet kaip bjauru yra kai varai sau ~100, o paskui privažiuoji miestelį, kur greitis 50
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 30, 22:20)
bet kaip bjauru yra kai varai sau ~100, o paskui privažiuoji miestelį, kur greitis 50
Kaip gerai, kad tik tokios problemos
QUOTE(Gratis @ 2007 09 30, 22:27)
yra ir kitokių...
gal rimtesnių...
va, aš kažkurį savaitgalį mokysiuos žiedais važiuoti, nes kolkas nelabai man reik per juos važiuoti, bet gali prireikti - taip kad teks pavažinėti jais
na, viskas ten su jais aišku, tiesiog reikia su savim susitvarkyt, kad pataikyti į savo juostą
Merginos,
norėjau paklausti,kai moketės aikštelej,kurie jums pratimai buvo lengvesni,kurie sunkesni? ir kaip įsisavinot,nes man tai aikštelėj sunkiai sekasi
,kažko neperprantu į ka labiau reiktų atkreipti dėmesį( pvz: parkavimas statmenai,įstrižai ir prie bordiuro, T forma ir t.t ) ?
norėjau paklausti,kai moketės aikštelej,kurie jums pratimai buvo lengvesni,kurie sunkesni? ir kaip įsisavinot,nes man tai aikštelėj sunkiai sekasi
QUOTE(optukas @ 2007 09 30, 22:35)
Merginos,
,kažko neperprantu į ka labiau reiktų atkreipti dėmesį( pvz: parkavimas statmenai,įstrižai ir prie bordiuro, T forma ir t.t ) ?

O kas konkrečiai tau tuose parkavimuose nesiseka?
Man sunkiausias buvo šonu, prie bordiuro. Iki pusės įvažiavus nuolat reikdavo gerai pagalvot, ką toliau daryt ir į kurią dabar pusę vairą sukt reiks
Ir dar pačioj pradžioj nevisada pavykdavo teisingu atstumu prieš parkavimasį atsistot (tas 1 m nuo mašinos šono, kur), todėl netiksliai per vidurį tarp lygiagrečių įvažiuodavau.
QUOTE(optukas @ 2007 09 30, 21:35)
Merginos,

man sunkiausia buvo parkavimas i garazha statmenai
prie bordiuro man lengviausia,isikirtau jau,t formoj irgi nesudetinga,tik va tas i garaza staciai man irgi ramybes neduod
o siaip tai jau 4 pamokas praturejau,kazkaip pradedu apsiprast,pirmomis pamokomis nervinausi pati ir instruktore nervinau
priklauso man 5 pamokos ir viena su mazyte dahaitsu kur b1 kategorijai,sake ten sunkiau su ja vazinet
tai po penkto pravaziavimo imsiu kelis papildomus,o tada diena pries egzamina vaziuosim su ta mazyte
spalio 10 laikysiu teorijos regitroj...
o siaip tai jau 4 pamokas praturejau,kazkaip pradedu apsiprast,pirmomis pamokomis nervinausi pati ir instruktore nervinau
QUOTE(eglincia @ 2007 10 01, 14:34)
prie bordiuro man lengviausia,isikirtau jau,t formoj irgi nesudetinga,tik va tas i garaza staciai man irgi ramybes neduod
priklauso man 5 pamokos ir viena su mazyte dahaitsu kur b1 kategorijai,sake ten sunkiau su ja vazinet
tai po penkto pravaziavimo imsiu kelis papildomus,o tada diena pries egzamina vaziuosim su ta mazyte
spalio 10 laikysiu teorijos regitroj...
kazkaip labai jau mazai tu pamoku
QUOTE(optukas @ 2007 09 30, 22:35)
Merginos,

na man lengvai ejos estkada( kogero visoms jin lengviausia)
dar pasimokysi ir viska perprasi....gal pabandyk dar kokiu laisvu momnetu i kokia aikstele nuvaziuot jei nepakanka su instruktoriu pamoku
svarbiausia merginos neskubekit atbuliniu aikstelej darydamos figuras
Labas visoms, 
Ar priimsite i savo buri?
As jau issilaikiau teorija regitroje, dabar kibsiu i vaziavimus. Gal kas galite parekomenduotu instruktoriu Siauliuose?

Ar priimsite i savo buri?
As jau issilaikiau teorija regitroje, dabar kibsiu i vaziavimus. Gal kas galite parekomenduotu instruktoriu Siauliuose?
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 01, 16:03)
kazkaip labai jau mazai tu pamoku
o kam ta su b1 vazinet? tipo kad zinot kaip sunkiau?
intereeesno
nu tai gal del to,kad b1 kategorija laikau ir tikra nesamone,kad tik 6 pamokos