Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

tai pratesiam toliau...

siaip pastebejau pas mane kazkodel, lapukai rieciasi i vidu kai kuriu sampauliju unsure.gif KODEL? g.gif
Atsakyti
o kaip su šviesa , ar jos ne per mažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 05, 15:36)
o kaip su šviesa , ar jos ne per mažai  g.gif

Kai mazai sviesos jie gi stojasi piestu ax.gif
Atsakyti
Aina, jau pradesiu ruost palanges naujoms sanpaulytems lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujai temai nauja nuotrauka biggrin.gif

Alamo Explosion ...labai knietėjo pasigirt blush2.gif , todėl nesulaukiau, kol visai išsiskleis, bet jau dabar matosi, kad viena pusė tamsi, o kita šviesi. Beje, skleidžiasi įdomiai - pirmiausia išsiskleidžia šviesioji pusė ir tik tada pradeda skleistis tamsi g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 spalio 2007 - 15:50
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 05, 15:36)
o kaip su šviesa , ar jos ne per mažai  g.gif

na ant palanges ir saulyte beveik visa diena sildo g.gif

gal ne taip issireiskiau, bet rieciasi tie lapukai i aptine lapo puse unsure.gif
Atsakyti
Koks grožis!!!!!!! clap.gif Negliu atsigrožėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 05, 14:10)
gal ne taip issireiskiau, bet rieciasi tie lapukai i aptine lapo puse unsure.gif

o gal drėgmės mažai?
Atsakyti
Kasiopėja, labai gražutė wub.gif
Rena, pas mane Quilting Bee garbanoti ir truputį į vidų pariesti lapukai.Iš kitų labai išsiskiria,gal čia veislei būdingas požymis g.gif
Pratęsiant kalbą apie pažastinukus, tai, Tea, ačiū už idėją dėl punkcinių adatų. Nė į galvą nebūtų atėję nors lengvai prieinama priemonė biggrin.gif
Rojaus soduose skaičiau,kad priežastis gali būti jau minėtas pertręšimas ar per didelis vazonėlis.Persodinau-tai pas mane gerokai per maži vazonėliai blush2.gif o kai kurios mažylės peršlapusios-pačiu laiku susigriebiau sodininkauti-dabar taip gražiai tupi ant palangės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 10 05, 16:46)
Naujai temai nauja nuotrauka  biggrin.gif

Alamo Explosion  ...labai knietėjo pasigirt  blush2.gif ,

Labai graži Sanpaulija , verta džiaugtis... mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip atrodo ta punkcine adata blush2.gif smile.gif
Atsakyti
kasiopeja, springlet, Vul, Lily, Ausma, Ronet, Rima*, Mildzius, Kerpena, Silvana ar jauciat kad gelytes savaitgali pas jus atkeliaus ?

Aina, ir pas mane? Nesuklydai?
as taviskes gelytes jau auginu ir labai dziaugiuosi smile.gif

Ar buvote kuri parodoje Kaune? Ar idomu?
Atsakyti