Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 10 06, 11:17)
Noriu parodyti jums savo zydincia sanpaulija  4u.gif
user posted image

Kulverstuk, labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 10 06, 13:02)
Nu laaabai good.gif Bet cia ne maximine g.gif , ane?

QUOTE(ievune @ 2007 10 06, 19:39)
Kulverstuk, labai grazi  wub.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 10 06, 14:53)
Silvana,jeigu manęs prašėte Rojaus sanpaulijų forume(dalyvauju kaip edia) Ness orange pecoe, tai va tokios žinios-galų gale lapukas išleido šaknytes(maždaug po pusmečio) thumbup.gif ,nes vis puvo ir puvo,tai jeigu išleis vaikučius-duosiu žinią.Dar prisimenu,kad ir Sigutei žadėjau vaikutį.

yahoo.gif sokiai.gif assa.gif aciuks.gif Melsiuos kad sekmingai prigytu ir gausiai apsivaikuotu notworthy.gif O laikas greit bega, galiu nors ir pusmeti palaukt irnesakyk.gif
Atsakyti
Kas del parodos - tai visda lengviausia kritikuoti (netaikau niekam asmeniskai). Augaliuku ar "prekiu" mazai todel, kad pacios ju ir neparupinome mirksiukas.gif Visada kaltas kazkas kitas, organizatoriai, etc. O tai greiciausia tik kazkokie entuziastai ir gelyciu myletojai, kaip ir mes, turintys darba, seimas ir t.t.
Deja, sikart nebuvau, bet buvau kazkada anksciau panasioj parodoj. Ka gi, pavasari kai suvesim visos savo zydincias grazuoles, i oranzerija netilps lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 10 06, 14:53)
.Dar prisimenu,kad ir Sigutei žadėjau vaikutį.

ax.gif Laukiu.....
QUOTE(Mildzius @ 2007 10 06, 16:29)
Ir dar norejau pasitikslint maniske Louisiana Lullaby zydi violetiniais ziedais, bet kai kur maciau foto, kad jos zydi tokiais rausvais ziedais. kaip cia yra?

user posted image Palyginimui.... g.gif Louisiana Lullaby .user posted image

Tai adresiukas , nuoroda kur galite pasitikrinti pavadinimus , bei pasižiurėti , palyginti savo turimas sanpaulijas, ir šiaip akis paganyti .... bigsmile.gif :
http://www.avsa.org/...hs.asp?Photos=A
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 spalio 2007 - 21:13
QUOTE(Aina @ 2007 10 06, 10:31)
nesuklydau biggrin.gif . pas tave Lyon's Victorian Valentine labai nori i svecius bigsmile.gif . o gal persigalvojai g.gif  4u.gif ?

Oi, nepersigalvojau smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Persigalvojimų nebūna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nebent netyčiukai užklysta , tada jau tenka atsisakyti , tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 06, 21:46)
Palyginimui.... g.gif Louisiana Lullaby .

lb grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 06, 20:46)
user posted image Palyginimui.... g.gif Louisiana Lullaby .user posted image

tai vat ir nesupratau fool.gif abiejose nuotraukose Louisiana Lullaby..
maniske zydi panasiau kaip antroji, o ir vienam puslapiuke radau taip pat atrodancia. be to, ja pirkau is Springlet, tai nemanau, kad ji butu mane apgavus mirksiukas.gif

atleiskit uz kvailus klausimus, as dar tik mokaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildzius: 06 spalio 2007 - 22:19
Nu taip ji daugiau į fioletumą , kartais nuotraukose sunku suprasti , juk aparatai spalvytes pakoreguoja ne taip jau natūraliai visada , nors dabartiniai natūraliai foptografuoja , tik reikia truputuka pažaisti su jais lotuliukas.gif , na o dėl tavosios , kartais nenorint galima suklysti , susimaišyti... g.gif

Tavasis žydi gausiai , nors augaliukas jaunutis atrodo , gal dėl to ir spalvytės neišsiryškino , beje ar tai pirmas žydėjimas , jei taip tai gal su kitu žydėjimu susipras , parodys veislei būdingus bruožus , o taip būna.... mirksiukas.gif

turiu ir aš ją , bet mano dar tik pumpuriukus formuoja , jaunutė pirmajam žydėjimui ruošiasi , tad dabar smalsu , ką ji man parodys , .... g.gif g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 spalio 2007 - 13:25
Buvo mintis apie nuotraukos nekokybe, bet kai nelabai zinau visu zydejimo subtilybiu, tai pagalvojau, kad gal cia koks, kaip cia geriau issireiskus, gelininku "triukas" blush2.gif
Pas mane ji zydi jau antra karta, o ar pries tai zydejo, tai nezinau... jau dabar, nors ir nepilnai praskleistas ziedelis, bet matos, kad spalva tamsesne nei anasyk thumbup.gif
Atsakyti
Na tų kaip tu vadini lotuliukas.gif "triukų " būna tikrai nenorint kartais gaunasi.....
Jei gali dabar ją nufotografuok , įdomu darosi g.gif

Dabar tai labai, labai laukiu kol išsiskleis mano margalapė Witch Doctor..... thumbup.gif Tai pirmasis jos žydėjimas , labai laukiamas ...... wub.gif
user posted image
Atsakyti