Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

Sveikutės, kviečiu į naujus namučius wub.gif BENDRAUKIM TAIP IR TOLIAU DRAUGIŠKAI IR ŠILTAI user posted image

SENA TEMA group.gif: http://www.supermama...view=getnewpost
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 30 spalio 2007 - 12:34
Wikonda, niu labai gražu wub.gif , sveiki nauji ir seni RB vartotojai tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes naujuose namuciuose,
trumpam uzlekiau i darbeli, bo susirgo mazoji, verysad.gif
Daejom ir mes iki antibiotiku, jauciu tuoj uzsidarys musu darzai, teks man sedet iki 3 metu namie... verysad.gif Laikykites visos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien klausinėjau įvairiuose vaistinėse RB kainų, tai Kamelijoje pigiausia 116 Lt maxi pakas. Nes geria abu vaikai, tai nuo pirmadienio turim pratęsti gėrimą.
Atsakyti
Sveikutes,
Tai jau priplepėjom ribą. ax.gif Gerai, kad greit nauji puslapiai atsiranda bigsmile.gif O mes vakar nulekėm pasiskiepyti (aplenkėm tave wikonda smile.gif ). O mum kaip tik tas tarpas ir gausis, nes po 2 sav tik Ribomunyl palaikymas. Žiūriu sveikutė mažoji, o gydytoja dar vakare dirba ir aš atostogauju, tai staigiai i poliklinika ir ... thumbup.gif Gi mano mažoji niekad į skiepo dūrį nesureaguoja. Aš vis laukiu kada pradės verkti, o ji nieko tongue.gif Ir šiaip niekad beveik po to nereaguoja ir dabar sau žaidžia.
Fishke labai užjaučiu..baisi liga laringitas.
Ir žinot kaip visada viską pastebiu ne iškart gi Tisan ir Inga-mama ir klaipedietės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxma25: 30 spalio 2007 - 15:01
QUOTE(wikonda @ 2007 10 30, 13:21)
Sveikutės, kviečiu į naujus namučius  wub.gif  BENDRAUKIM TAIP IR TOLIAU DRAUGIŠKAI IR ŠILTAI user posted image

AČIŪ už temos tęsinuką good.gif thumbup.gif
tai jau prasinešk kaip seksis po skiepuko mirksiukas.gif
Agnele, neliūdėk console.gif Jau taip ir yra su daržu doh.gif

o aš mažikę pagarainau su inhaliatorium, tai tam kartui tikrai gerai atleidžia ir palengvina kvėpavimą smile.gif Beje, sekėsi visai neblogai, o galvojau, kad bus sunkiau ją prie inhaliatoriaus nulaikyt mirksiukas.gif
blogai, kad skiepas mums nusėkėlė neaišku kuriam laikui, o į sanatoriją tvarkysimės popierukus kai pasveiks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 30, 16:00)
Fishke labai užjaučiu..baisi liga laringitas.
Ir žinot kaip visada viską pastebiu ne iškart gi Tisan ir Inga-mama ir klaipedietės  doh.gif

ačiū ačiū, ale tikra bjaurybė gun_rifle.gif jau nebesuskaičiuočiau kelintą kartą tenka gydyt nuos jos mergikes, nors mažikė dar tik antrą kartą serga ja blink.gif
ir mes iš klaipėdos, bet rajono 4u.gif Gyvenom ir pačioj klp, tik kažko visai nesinorėjo to miesto šurmulio - pabėgom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 30 spalio 2007 - 15:02
oho nauji namuciai wub.gif ir susibego visos istikimiausios pleputes 4u.gif wub.gif
taigi ir toliau vartojame RB ir dar truputi kartais ne i tema pakalbam blush2.gif 4u.gif
o musu klaipedieciu visai saunus burelis pasirodo linxma25, Inga-mama,fishke 4u.gif niu kaip fainiai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2007 10 30, 15:44)
Šiandien klausinėjau įvairiuose vaistinėse RB kainų, tai Kamelijoje pigiausia 116 Lt maxi pakas. Nes geria abu vaikai, tai nuo pirmadienio turim pratęsti gėrimą.

aha tikrai ir as pastebejau kad Camelijoj pigiausia ir ne tik RB man rodos blush2.gif o jei dar nuolaidu kortele turi 10% tai is vis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2007 10 30, 15:27)
Sveikutes naujuose namuciuose,
trumpam uzlekiau i darbeli, bo susirgo mazoji,  verysad.gif
Daejom ir mes iki antibiotiku, jauciu tuoj uzsidarys musu darzai, teks man sedet iki 3 metu namie... verysad.gif Laikykites visos drinks_cheers.gif

ir jus laikykites 4u.gif kaip nors issikapstysit is tu ligeliu console.gif
Papildyta:
O mes vakar nulekėm pasiskiepyti (aplenkėm tave wikonda  smile.gif ). O mum kaip tik tas tarpas ir gausis, nes po 2 sav tik Ribomunyl palaikymas. Žiūriu sveikutė mažoji, o gydytoja dar vakare dirba ir aš atostogauju, tai staigiai i poliklinika ir ...  thumbup.gif Gi mano mažoji niekad į skiepo dūrį nesureaguoja. Aš vis laukiu kada pradės verkti, o ji nieko  tongue.gif Ir šiaip niekad beveik po to nereaguoja ir dabar sau žaidžia.

niu super kad i skiepa taip gerai suregavo thumbup.gif ir jokios salutines reakcijos bigsmile.gif tikekimes ir wikondos maziuj taip pat bus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
tai kaip siryt sveikatytes ax.gif
Atsakyti

Ir žinot kaip visada viską pastebiu ne iškart gi Tisan ir Inga-mama ir klaipedietės  doh.gif

aga, aš Klp. mirksiukas.gif

QUOTE(Tisan @ 2007 10 31, 11:34)
Labas rytas visoms  4u.gif
tai kaip siryt sveikatytes  ax.gif

Laba ryta/diena ax.gif
nu ką sergam...namie su vyrų unsure.gif , vyriu gripas,nors jaučiasi jis geriau, o Gustei ausies uždegimas doh.gif , nedidelis bet vistiek, tai lašinam....geriam ir pan. o persimetė nuo gerklės ir slogos.....Šeštadienį einam pas gyd patikrinimui unsure.gif
o aš dirbu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 10 30, 16:08)
Agnele, neliūdėk  Jau taip ir yra su daržu

ačiū ačiū, ale tikra bjaurybė gun_rifle.gif jau nebesuskaičiuočiau kelintą kartą tenka gydyt nuos jos mergikes, nors mažikė dar tik antrą kartą serga ja blink.gif
ir mes iš klaipėdos, bet rajono 4u.gif  Gyvenom ir pačioj klp, tik kažko visai nesinorėjo to miesto šurmulio - pabėgom lotuliukas.gif

Dekui, sveikatytes ir jums 4u.gif jau tikriausiai ir bus silpnoji jusu puse tas laringitas verysad.gif
Matai, vieni vaikuciai gyvenime juo nepraserga, o kitus va kaip vargina...

QUOTE(Tisan @ 2007 10 30, 17:46)

ir jus laikykites  4u.gif  kaip nors issikapstysit is tu ligeliu  console.gif
Papildyta:

Issikapstysim, ale tas darzelis io unsure.gif baugu man

QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 31, 12:00)
nu ką sergam...namie su vyrų unsure.gif , vyriu gripas,nors jaučiasi jis geriau, o Gustei ausies uždegimas doh.gif , nedidelis bet vistiek, tai lašinam....geriam ir pan. o persimetė nuo gerklės ir slogos.....Šeštadienį einam pas gyd patikrinimui unsure.gif
o aš dirbu cool.gif

Vargsiukai, sveikatytes ir jums unsure.gif 4u.gif
Nuo slogos viskas ir persimeta... verysad.gif

Mes tai po biski, dabar sedi su broliu namie, ale gydytoja sako gerai butu pasveikus pasedeti dar pora savaiciu doh.gif
prabanga... doh.gif

Beje, gydytoja paminejo apie ten Šan produkcijos gera imunitetui stiprinti pavadinima (atseti net vezininkams skiria)
Gal reikes kada pabandyti (duodamas visiems, tiek mazam, tiek suaugusiam) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 31, 12:00)
aga, aš Klp. mirksiukas.gif
Laba ryta/diena  ax.gif
o aš dirbu cool.gif

nu sakes tai uzpuole doh.gif ligos doh.gif na tikekimes kad bent tu apsisaugosi ir nesusirgsi,na vyras didelis vaikas tai isgyvens,bet va mazosios tai gaila unsure.gif ausu uzdegimas tai jau nekas ir skauda labai.... verysad.gif tai sveikatytes jums greiciau sveikit visi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2007 10 31, 12:23)

Issikapstysim, ale tas darzelis io  unsure.gif baugu man

Mes tai po biski, dabar sedi su broliu namie, ale gydytoja sako gerai butu pasveikus pasedeti dar pora savaiciu doh.gif
prabanga... doh.gif

Beje, gydytoja paminejo apie ten Šan produkcijos gera imunitetui stiprinti pavadinima (atseti net vezininkams skiria)
Gal reikes kada pabandyti (duodamas visiems, tiek mazam, tiek suaugusiam) unsure.gif

ale tas darzelis ir man baugu doh.gif bet ka darysi,kazkaip teks istverti tuos 4-erius metus blink.gif tiesa po nauju girdejau gerokai pabrangs,tai sneka kad gali vaiku sumazeti mirksiukas.gif
po ligos namie pabut bent savaite tikrai gerai,bet kaip tu ir sakai - prabanga drinks_cheers.gif
o koks ten tiksliai pavadinimas to ten Šan imunitetui stiprinti g.gif ar taip ir vadinasi tenŠan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 31 spalio 2007 - 12:00
Sveikutės brangiosios 4u.gif
aciuks.gif bet marš man prašau senąją temelę dabaigti gathering.gif clap_1.gif group.gif
Liko tik puse puslapiuko pioneer.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mes likom neskiepyti hihihi.gif nes Matuko mamytei reikia NEUROZAN, kadangi praaitą skiepuką vėlavom mėnesiuku tai ir šis nusikelia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 31 spalio 2007 - 12:06