Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(wikonda @ 2007 10 31, 13:03)
Sveikutės brangiosios  4u.gif
aciuks.gif bet marš man prašau senąją temelę dabaigti  gathering.gif  clap_1.gif  group.gif
Liko tik puse puslapiuko  pioneer.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O mes likom neskiepyti  hihihi.gif nes Matuko mamytei reikia NEUROZAN, kadangi praaitą skiepuką vėlavom mėnesiuku tai ir šis nusikelia  doh.gif   lotuliukas.gif

tai kaip fainiai viskas issisprende 4u.gif ir del skiepo ir del RB mirksiukas.gif
Atsakyti
nugi damusiau ta senaja tema musu blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 31, 13:29)
tai kaip fainiai viskas issisprende  4u.gif  ir del skiepo ir del RB  mirksiukas.gif

QUOTE(Tisan @ 2007 10 31, 23:21)
nugi damusiau ta senaja tema musu  blush2.gif  thumbup.gif

4u.gif pioneer.gif Prisiduodam į naujus namučius hihihi.gif
Šiandien kažko nesimiega nail.gif
Fischke laikykitės wub.gif inhaliatorius tokioj situacijoj thumbup.gif jau ir man kilo mintis, kai buvom prigąsdinti, bet užteko tik garinti kambarį ir atsigulus su juo miegančiu po anklode garintis blush2.gif
Po tokių ligelių sanatorija pats tas drinks_cheers.gif
Nu lygtais sveiki dar gydytoja gerklytę apžiurėjo plaučiukus, tfu tfu tfu nusispjovė sako taip ir toliau blush2.gif bigsmile.gif yahoo.gif
Jau draugės vaikutis apturėjo puliuojančią anginą scare.gif bet jie negeria RB doh.gif ji skeptiškai žiūri į tokius vaistukus blush2.gif
O aš be galo patenkinta assa.gif
Beje mamytės user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 01 lapkričio 2007 - 00:15
labuka, niu vakar nesimiegojo čia kažkam, užtat šiandi tyla blink.gif Turbūt visos išsilaksčiusios į kapukus su žvakutėm unsure.gif

aš likau namie su savo "amsiuku" verysad.gif
aga, o inhaliatorius tikrai pasiteisino 100 proc, 3 metus vargom be jo, bet kai įsitikinom , kad nuo to brudo gun_smilie.gif nepabėgsim taip greit, nusipirkom inh. thumbup.gif ir oro drėkintuvą turim, bet...būtumėm ir be jo apsiėję g.gif
wikonda, tavo mažius šaunuolis good.gif
beje, ir aš galvoju, kad dėl RB neapsirikom thumbup.gif
žinot, mergaitės, jau iškart po lapkričio 1, pradėsim gyvent kalėdinėmis nuotaikomis 000054.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 01, 14:49)
labuka, niu vakar nesimiegojo čia kažkam, užtat šiandi tyla blink.gif  Turbūt visos išsilaksčiusios į kapukus su žvakutėm unsure.gif

aš likau namie su savo "amsiuku" verysad.gif
aga, o inhaliatorius tikrai pasiteisino 100 proc, 3 metus vargom be jo, bet kai įsitikinom , kad nuo to brudo gun_smilie.gif nepabėgsim taip greit, nusipirkom inh. thumbup.gif ir oro drėkintuvą turim, bet...būtumėm ir be jo apsiėję g.gif
beje, ir aš galvoju, kad dėl RB neapsirikom thumbup.gif
žinot, mergaitės, jau iškart po lapkričio 1, pradėsim gyvent kalėdinėmis nuotaikomis 000054.gif  megalol.gif

ilgas savaitgalis,kas kur issibiogiojo arba namie visi susirinke,tai uztat cia tylu ax.gif
jus taip pat saunuoles thumbup.gif taip puikiai tvarkotes su laringitu ir ligonines nereik good.gif ir as sutinku kad del RB neapsirikom drinks_cheers.gif
o kaledu tai labai laukiam newyear.gif man pati graziausia svente metuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 01, 14:49)
labuka, niu vakar nesimiegojo čia kažkam, užtat šiandi tyla. Turbūt visos išsilaksčiusios į kapukus su žvakutėm unsure.gif

aš likau namie su savo "amsiuku" 
aga, o inhaliatorius tikrai pasiteisino 100 proc, 3 metus vargom be jo, bet kai įsitikinom , kad nuo to brudo nepabėgsim taip greit, nusipirkom inh. thumbup.gif ir oro drėkintuvą turim, bet...būtumėm ir be jo apsiėję
beje, ir aš galvoju, kad dėl RB neapsirikom
žinot, mergaitės, jau iškart po lapkričio 1, pradėsim gyvent kalėdinėmis nuotaikomis 000054.gif  megalol.gif

Tai, kad vienintelė išeitis, tas garinimas. O jum vaistukų išrašė kokių. Atsimenu mum kažkokį sirupėlį, kiek žinau, tai ir kviepuot jį reikia, bet mes jį gėrėm blush2.gif
Sveikit greičiau nes jau šventės ant nosies lotuliukas.gif Laukiu, nesulaukiu švenčių šurmulio ir tos nuotaikos rolleyes.gif user posted image

QUOTE(Tisan @ 2007 11 01, 15:15)
ilgas savaitgalis,kas kur issibiogiojo arba namie visi susirinke,tai uztat cia tylu  ax.gif
jus taip pat saunuoles  thumbup.gif  taip puikiai tvarkotes su laringitu ir ligonines nereik  good.gif  ir as sutinku kad del RB neapsirikom  drinks_cheers.gif
o kaledu tai labai laukiam  newyear.gif  man pati graziausia svente metuose  mirksiukas.gif

Nemiga biški kankino hihihi.gif Tai ir jūs prie mūsų nesergančių jau tongue.gif
O oras, user posted image
Greičiau tikrai šventės ateitų blush2.gif Man tai fainiausia pats laukimas, tokia pakylėta nuotaika rolleyes.gif ir mano gudrutis, jau džiaugsis dovanėlėm user posted image Didelis vyras jau, o svarbiausia sveikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 01 lapkričio 2007 - 16:43
Labas rytas mielosios 4u.gif
Kaip sveikatytes ax.gif
niu taip fainiai ilgas savaitgalis ax.gif cia tylu listen.gif
Oras nelabai koks,taigi taip kad visai neblogai namie patupeti mirksiukas.gif
Nepamirskite kas geriate RB ax.gif ir uzsukite cia atsizymeti kaip sekasi ligoniukams 4u.gif o sveikuciai ar nesusirgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 11 02, 11:34)
Labas rytas mielosios  4u.gif
Kaip sveikatytes  ax.gif 
niu taip fainiai ilgas savaitgalis  ax.gif  cia tylu  listen.gif
Oras nelabai koks,taigi taip kad visai neblogai namie patupeti  mirksiukas.gif
Nepamirskite kas geriate RB  ax.gif  ir uzsukite cia atsizymeti kaip sekasi ligoniukams  4u.gif  o sveikuciai ar nesusirgo  4u.gif

Laba rytą hi.gif Nuotaikos nekokios user posted image doh.gif supuliavo dantukas cray.gif
O mum pro langus saulutė taip šviečia, galvojam į laukutį lėkti bigsmile.gif
Mum po tryjų dienelių RB palaikymas thumbup.gif
Tikrai tylu čia pas mus ax.gif
Bet po savaitgalio, prisiduos visos mamytės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, jungiames ir mes i jusu rata ax.gif vakar baigeme antrosios savites paskutiniaja pakuote, dar savitele ir turesime savaites pertrauka. antraja savite pradejome su kouliais sloga, ir temperatura, siandien kaip ir sveiki, bet sikart sedesim namuose, ir tik po savites zigiuosim i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2007 11 02, 12:01)
Labas, jungiames ir mes i jusu rata  ax.gif  vakar baigeme antrosios savites paskutiniaja pakuote, dar savitele ir turesime savaites pertrauka.  antraja savite pradejome su kouliais sloga, ir temperatura, siandien kaip ir sveiki, bet sikart sedesim namuose, ir tik po savites zigiuosim i darzeli.

sveiki prisijunge thumbup.gif 4u.gif i musu buri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 11 02, 11:48)
Laba rytą  hi.gif Nuotaikos nekokios user posted image  doh.gif supuliavo dantukas  cray.gif
O mum pro langus saulutė taip šviečia, galvojam į laukutį lėkti  bigsmile.gif
Mum po tryjų dienelių RB palaikymas  thumbup.gif
Tikrai tylu čia pas mus  ax.gif
Bet po savaitgalio, prisiduos visos mamytės  wub.gif  4u.gif

nesupratau blush2.gif dantukas tau ar maziui supuliavo blink.gif
pas mus irgi saulute sviecia buvo mintis i lauka lekti,bet ir vejas gerai staugia tai nezinau dabar ax.gif
tikrai wikonda drinks_cheers.gif po savaitgalio visos turetu prisiduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2007 11 02, 12:01)
Labas, jungiames ir mes i jusu rata  ax.gif  vakar baigeme antrosios savites paskutiniaja pakuote, dar savitele ir turesime savaites pertrauka.  antraja savite pradejome su kouliais sloga, ir temperatura, siandien kaip ir sveiki, bet sikart sedesim namuose, ir tik po savites zigiuosim i darzeli.

QUOTE(Tisan @ 2007 11 02, 12:06)
sveiki prisijunge  thumbup.gif  4u.gif  i musu buri  4u.gif
Papildyta:

nesupratau  blush2.gif  dantukas tau ar maziui supuliavo  blink.gif
pas mus irgi saulute sviecia buvo mintis i lauka lekti,bet ir vejas gerai staugia tai nezinau dabar  ax.gif
tikrai wikonda  drinks_cheers.gif  po savaitgalio visos turetu prisiduoti  4u.gif

Sveikutė agata drinks_cheers.gif būtinau priimsim 4u.gif
Man cry.gif oi kaip bijau jei reiks traukti scare.gif
Bet mano mažylis tai pasikaustęs yess.gif kad taip ir toliau bigsmile.gif
Lavaza senai jau besilankė g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...laukiu jusu patarimo ..pradejome naudoti Ribomunyl jau pora savaiciu(dar tik pirmas etapas),mazoji pradejo koscioti,vaistu dar neneaudojam,bet jeigu reiketu ar nebutu jokio salutinio paveikio?ar reikia nutraukti ribomunyl?aciu uz patarima..
Atsakyti