Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujovės 2007-2008

user posted image

Sudėtyje: Note Fruitee, Jasmin, Fleurs Blanches, Safran, Ambre. Rytietiškas gėlių aromatas. Sukūrė: Francis Kurkdjian, Takasago.

Nesuodžiau juose nei jokio aitrumo, nei jokių smilkalų.
Tiesiog labai malonus gėlinis kvapas, gal net ambra maloniai jaučiasi. Į Fendi Palazzo man visai nepanašūs, nes nėra sunkūs ir dusinantys, kaip anie. Šiaip tai saldokas kvapas, bet man gana lengvas ir laikosi visai neblogai.
Papildyta:

Laura Bagiotti DONNA

user posted image

Neradau niekur sudėtinių natų, bet labai faini gėliniai kvepaliukai. Nors kvepia silpniau negu Ungaro
Dar ir klipukas

http://www.youtube.c...h?v=EL17Ymmb93c
Papildyta:
Yra Sarmoje ir Reverence (Princesse Marina de Bourbon)

user posted image

Buteliukas gražus, bet turbūt ir tiek. Kvapas labai jau lengvutis ir vos juntamas(mano nosiai). Kaip visuomet, yra gražutis mažutis miniukas už 39 litus biggrin.gif
Papildyta:
Prada D'Iris Parfumexpress'e

user posted image

Date of creation
2007
Oriental - Woody

Top note : Galbanum, Mandarin Orange, Orange Blossom, Lentisk

Middle note : Iris, Cedar, Vetiver

Base note : Benzoin, Frankincense

Visai patiko, bet kaina... ax.gif Šiaip geri kvepalai. Iškart jaučiasi prabanga, nors aš gana silpnokai jaučiu kvapą, ir irisų visai neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 02 26, 23:30)

Kuriame PE radai Pradą, nes pastebėjau, kad nebūtinai visuose jų kioskeliuose būna tas pats asortimentas?
Labais smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 27, 02:20)
Kuriame PE radai Pradą, nes pastebėjau, kad nebūtinai visuose jų kioskeliuose būna tas pats asortimentas?
Labais smalsu rolleyes.gif

Aš Kaune Akropolio PE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 02 27, 00:53)
Aš Kaune Akropolio PE biggrin.gif

Pasisekė bigsmile.gif
Atsakyti
Prada D'Iris Parfumexpress'e

user posted image

Date of creation
2007
Oriental - Woody

Top note :  Galbanum, Mandarin Orange, Orange Blossom, Lentisk 

Middle note : Iris, Cedar, Vetiver 

Base note :  Benzoin, Frankincense 

Visai patiko, bet kaina... ax.gif Šiaip geri kvepalai. Iškart jaučiasi prabanga, nors aš  gana silpnokai jaučiu kvapą, ir  irisų visai neradau schmoll.gif

Cha cha, jauciu man nepatiks unsure.gif
O ka kaina, Kristianoje jokiu padoresniu kvepalu be 239 ar 259 uz 50ml nenusipirksi.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 02 27, 07:38)
Cha cha, jauciu man nepatiks unsure.gif
O ka kaina, Kristianoje jokiu padoresniu kvepalu be 239 ar 259 uz 50ml nenusipirksi.

tikrai, kaip naujienai, tai visai padori kaina. Sarma su kristute jei turėtų biggrin.gif, tai 50 ml pardavinėtų už mažiausiai 250 lt.
Atsakyti
Gal kas galetu isversti Base note : Benzoin, Frankincense
Vienas skamba kaip benzolas, antras kaip frankenksteinas doh.gif Derva ir smilkalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 27 vasario 2008 - 09:58
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 02 27, 09:49)
Gal kas galetu isversti Base note :  Benzoin, Frankincense 
Vienas skamba kaip benzolas, antras kaip frankenksteinas  doh.gif  Derva ir smilkalai?

O tu temoj apie sudetines dalis neziurejai? g.gif
Atsakyti
Šiandien naujieną čiupinėjau ir uostinėjau biggrin.gif

user posted image

user posted image

Date of creation
2008
Floral - Woody Musk

Top note : Watery Bamboo, Yuzu, Bergamot, Freesia

Middle note : Star Jasmine, Pink Geranium, Orange Flower, Mimosa

Base note : Amber, Moss, Musks, Sandalwood, Cedar wood, Mineral Accord

Aromatą sukūrė Ellen Molner и Jim Krivda.
Deseo - reiškia noras, svajonė - tai ko jūs norite.
Buteliuko grožis thumbup.gif , labai mielai norisi paimti į rankas. Jo forma primena neapdirbta deimantą kuris žėri ir mainosi melsvai - žalsvai.

Nežiūrint į labai įdomias sudedamasias natas, man iškart pasijautė marinuotų agurkėlių rasalas, kuris labai greitai kažkur nunyko ir visai išnyko...

Reiks dar kartą eiti ir uostyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2008 02 25, 12:24)
Ar turi panasumu su Lacoste Touch of Pink?  ax.gif

Turi panašumų, bet ir skirtumų jaučiasi. mirksiukas.gif Juos vienija panaši vaisinė gėlinė kvapo prigimtis, lengvumas, vaisinis saldumas. Touch of pink pradinėse natose jaučiasi apelsinai, vėliau ryškesnės gėlinės natos, jaučiu juose našlaites. Turi mažiau gaivumo, nei Feel of Pink (jie labiau vaisiniai-uoginiai, šiek tiek karamelinių ledinukų kvapo lyginant su Touch). smile.gif

Laura Bagiotti DONNA

user posted image

Neradau niekur sudėtinių natų, bet labai faini gėliniai kvepaliukai. Nors kvepia silpniau negu Ungaro

Radau trumpą aprašymą, kad tai gėlinis kvapas, susidedantis iš gausios gėlių puokštės iš baltųjų orchidėjų, Stephanotis žiedų ir trupučiu jazminų.
Galutinės nuomonės dar nesusidariau, man pasirodė be galo švelnūs, vos juntami, tarsi švarus, lengvas gėlinio vėjelio kvapas. smile.gif Būtinai bandysiu dar ne kartą kai orai atšils. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jantra @ 2008 02 28, 23:24)
Šiandien naujieną čiupinėjau ir uostinėjau biggrin.gif

user posted image

Buteliuko grožis thumbup.gif , labai mielai norisi paimti į rankas. Jo forma primena neapdirbta deimantą  kuris žėri ir mainosi melsvai - žalsvai.

Nežiūrint į labai įdomias sudedamasias natas, man iškart pasijautė marinuotų agurkėlių  rasalas, kuris labai greitai kažkur nunyko ir visai išnyko...

Ačiū už informaciją. 4u.gif Tavo žodžiai teikia vilties kad neatsitiks taip kaip su Armani deimantais, kai nuotraukose taip prabangiai atrodęs buteliukas rankose pavirto į pigų stikliuką. biggrin.gif

O kur konkrečiai juos radai? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 29, 01:39)
Turi panašumų, bet ir skirtumų jaučiasi. mirksiukas.gif  Juos vienija panaši vaisinė gėlinė kvapo prigimtis, lengvumas, vaisinis saldumas. Touch of pink pradinėse natose jaučiasi apelsinai, vėliau ryškesnės gėlinės natos, jaučiu juose našlaites. Turi mažiau gaivumo, nei Feel of Pink (jie labiau vaisiniai-uoginiai, šiek tiek karamelinių ledinukų kvapo lyginant su Touch). smile.gif
Radau trumpą aprašymą, kad tai gėlinis kvapas, susidedantis iš gausios gėlių puokštės iš baltųjų orchidėjų, Stephanotis žiedų ir trupučiu jazminų.
Galutinės nuomonės dar nesusidariau, man pasirodė be galo švelnūs, vos juntami, tarsi švarus, lengvas gėlinio vėjelio kvapas. smile.gif Būtinai bandysiu dar ne kartą kai orai atšils. mirksiukas.gif
Papildyta:

Ačiū už informaciją. 4u.gif Tavo žodžiai teikia vilties kad neatsitiks taip kaip su Armani deimantais, kai nuotraukose taip prabangiai atrodęs buteliukas rankose pavirto į pigų stikliuką. biggrin.gif

O kur konkrečiai juos radai? mirksiukas.gif

Žinai aš irgi bijojau, kad bus kaip Armani, bet šitie visai gerai atrodo. Norisi paliesti biggrin.gif
Jų yra visose Kristianose, bet be testerių lotuliukas.gif
Sarmos jų dar negavo

O aš radau visai netikėtoje vietoje - Kosmadoj(Akropolyje) biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, gal pasikartosiu, bet šiandien pamačiau My Insolence Guerlain

user posted image

user posted image
Date of creation
2007
Floral - Fruity

Top note : Raspberry, Citrusy Note

Middle note : Almond Blossom, Jasmine

Base note : Patchouli, Vanilla, Tonka Bean

Man pasirodė labai saldūs. Labai ryškai pajaučiau migdolus, vanilę ir pudrą.
Dabar uostau lapuką, tai vient tik avietinis cukrus. Gal ir nieko būtų buve šaltu oru, bet pavasarėjant nelabai jau tiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jantra: 29 vasario 2008 - 00:21