Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujovės 2007-2008

QUOTE(BlackDee @ 2008 03 06, 19:55)
man is vis patinka pagal aprasymus daugelis Etat Libre d'Orange kvepalu  rolleyes.gif  Idomu, ar imanoma kur nors internetu nusipirkti ju produkcijos  g.gif

nors megstu isskirtinius kvapus, bet sie vien is aprasymu atstumianciai veikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 06, 19:55)
man is vis patinka pagal aprasymus daugelis Etat Libre d'Orange kvepalu  rolleyes.gif  Idomu, ar imanoma kur nors internetu nusipirkti ju produkcijos  g.gif

Paprasyk, kad parveztu is Anglijos, nu pati zinai ko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2008 03 06, 19:33)
O jau tie nauji Escados Moon Sparkle  wub.gif  m.... Gal kuri zinot, kiek Lietuvoj kainuoja? Nes planuoju pirkti uz 38 Eurus.

100ml, atrodo 169 ar 189 kainuoja Sarmoj...
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 02 17, 21:29)

jau geriau nebuciau pamacius ka tu parasei ohmy.gif
Atsakyti
katik uosciau deseo ax.gif nu ir nepatiko nei kiek schmoll.gif nors konsultante pasiule kaip labai idomu kvapa- gal ir idomus, bet man tai tiesiog muilas, kazkokios geles, ir vel ta erzinanti nata, kurios niekaip nenustatau- bet lengvuose kvepaluose ji dazna, kazkas kas pykina unsure.gif

antra uosciau covet- sita ir ant rankos uzsipurskiau- tikrai malonesnis kvapas, bent jau tikrai neerzinantis smile.gif

isbandziau ant rankos naujuosius givenchy demonus- neva lengvesni varianta- bet jis man vistiek kazkaip nelimpa(kaip ir pirmasis), nors kiti givenchy daugelis thumbup.gif

na o labiausiai patiko dior farengheit 32 blush2.gif niekad nebuciau sumascius uostyt vyrisku kvepalu, kol kazkuri mamyte neaprase situ lotuliukas.gif tikrai- uzsipurskiau ant kitos rankos- ir bent kolkas jis man atrodo kur kas moteriskesnis uz demonus blush2.gif tokss svelnutis svelnutis bigsmile.gif
Atsakyti
na praejus jau porai valandu nuo purskimo galiu pasakyt, kad jei kam patinka astrus kvepalai be didelio saldumo tai naujieji demoniukai turetu patikt, ir laikys jau dabar matau tikrai ilgai... bet man jie jau per astrus- kazkaip vyriski tokie atrodo blush2.gif
covet- vis dar patinka- svelnus kvapas, deja jokiu darzu ar pipiru neuzuodziu lotuliukas.gif
is siu triju- siandienos laimetojas farengheit 32 thumbup.gif tiesa man kazkoks gumos(nezinau kaip kitaip pavadint) kvapas prasimusa- kai uostau riesa prie pat prisikisus.

ant popieriuko guli gaultier 2(unisex)- pirmosios natos labai patiko, o dabar jau daros kazkoks labai senoviskas(kazkokiu tarybiniu kvepalu) kvapas, ir senoviskas blogaja prasme doh.gif reiks gal pabadyt kada ant rankos smile.gif
Atsakyti
Ka manot merginos apie chopard wish pink diamond?
uzsakiau juos net ne uosciusi hihihi.gif na tikuosi kad patiks...
Atsakyti
Siandien uosciau naujus Mexiukus Wild ir Nice,tai labiau patiko Nice wub.gif Gal as gera mergaite skaitaus? lotuliukas.gif
Atsakyti
is mano aplinkos tai pastebejau, kad jei zmogaus charakteris 'ugningas', tai jam lengvesni kvepalai patinka, tie gaivus tonizatoriai, o kuo zmogaus charakteris svelnesnis, tuo kvepalai aistresni, stipresni, saldesni. tai va kaip viskas atvirksciai. bet, aisku, ne be isimciu cia... o ir tas skonis - daznai su amzium kintantis dalykas...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 07, 23:10)
is mano aplinkos tai pastebejau, kad jei zmogaus charakteris 'ugningas', tai jam lengvesni kvepalai patinka, tie gaivus tonizatoriai, o kuo zmogaus charakteris svelnesnis, tuo kvepalai aistresni, stipresni, saldesni. tai va kaip viskas atvirksciai. bet, aisku, ne be isimciu cia... o ir tas skonis - daznai su amzium kintantis dalykas...

Taiklus pastebejimas sakyciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 07, 22:10)

doh.gif na nepasakyciau , kad mano charakteris svelnesnis blush2.gif atvirkscia valdingas toks is tu ugningesniu,i o megstu samsara, kenzo drabliuka... busiu isimtis matyt

nors karta su parfum expres darbuotoja truputi kalbejau, sake, kad nuo charakterio priklauso ir atvirksciai nei katalike paminejo, kad ryskesnes, ugningesnes moterys renkasi ryskesnius kvapus, o tokios svelnesnes, tokius ir kvapus renkasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indijaa: 07 kovo 2008 - 22:37
QUOTE(katalike @ 2008 03 07, 23:10)

Na drisciau nesutikt smile.gif Bent jau mano atveju taip nera smile.gif Esu svelnaus charakterio, bet man patinka lengvi kvapai rolleyes.gif
Atsakyti