Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Nauji namuciai sanpaulytems ir ju myletojoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje buveinėje, temos atidarymas beveik vienu metu, minutės skirtumu, reiškia jog namučiai netušti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mintimis dalinkimės čia. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atradau jus biggrin.gif 4u.gif Labas!
Sigute, kai rašei apie laistymą, kad vanduoturi būti ne šaltas, bet ir ne per šiltas. Tai koks: ar vos vos šiltesnis už šaltą, ar toks vasarodrungnis?
Pastebėjau, kad vakare lieti man nelabai patinka, vanduo vis tiek greit atšąla, o čia dar ir sutemsta... Mėginu įsivaizduoti, kaip gėlės šlapios jaučiasi tamsoj... brrr.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 08 lapkričio 2007 - 16:07
QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 08, 14:57)
Sveikos naujoje buveinėje, temos atidarymas beveik vienu metu, minutės skirtumu, reiškia jog namučiai netušti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

idomiai cia taip gavos g.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 08, 16:06)
Mėginu įsivaizduoti, kaip gėlės šlapios jaučiasi tamsoj... brrr.... schmoll.gif

o man kelis kartus kitaip neisejo blush2.gif bet paliejus, palaikiau juos arti radiatoriaus, kad saknytems ne taip salta butu. tfu tfu tfu, lyg ir nieko. dabar vis stengiuos dienos metu prisimint doh.gif

prigasdinot jus mane vakar, kad pazastinukus baisiau skirt, tai paskui ir as pradejau bijot, nors jau saukstai po pietu buvo lotuliukas.gif be to, jie jau buvo nemazi, tai pasistacius staline lempa salia kazkaip lengvai ir atskyriau rolleyes.gif
va kaip vienas is ju atrode:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildzius: 08 lapkričio 2007 - 16:23
Atrodo, kad gan patogioje vietoje įsikūrė... mažiukas.
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 11 08, 17:15)
idomiai cia taip gavos  g.gif
prigasdinot jus mane vakar, kad pazastinukus baisiau skirt, tai paskui ir as pradejau bijot, nors jau saukstai po pietu buvo  lotuliukas.gif be to, jie jau buvo nemazi, tai pasistacius staline lempa salia kazkaip lengvai ir atskyriau  rolleyes.gif

Tavo pažastinukas didelis, ir jis jau lapų vainiko apačioje atsidūręs.
Aš tokius net neskiriu, bet su nagu nugnybu lotuliukas.gif )))))) Lengvai gaunasi wink.gif
Paskui į kiminus, ir šaknydinti į pyrago dėžės šiltnamiuką thumbup.gif

Sudėtingiau iš tikrųjų "pažastyų" išriekti. Tokiu atveju labai gali tas nagų odelių peiliukas pasitarnauti.
Čia Sigutė* su jo panaudojimu fantastišką idėją padavė! Liuks!
Atsakyti
na ir aš su savo kieminukėmis į naujus namus parbėgu biggrin.gif
o nuotraukų man tundrai vis tiek neišeina įdėti, kad ir kaip aiškiai man Liucerna parašė , bet nea frusty.gif
rašo kad dinaminiai puslapiai....neleidžiami, dar išmeta mane iš sm kaip musę iš barščių, bandžiau kelis kartus tai dar ir kompą "pakabinau":pasiduodu
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 11 08, 19:36)
na ir aš su savo kieminukėmis į naujus namus parbėgu biggrin.gif
o nuotraukų man tundrai vis tiek neišeina įdėti, kad ir kaip aiškiai man Liucerna parašė , bet nea frusty.gif 
rašo kad dinaminiai puslapiai....neleidžiami, dar išmeta mane iš sm kaip musę iš barščių, bandžiau kelis kartus tai dar ir kompą "pakabinau":pasiduodu

gali man atsiust idesiu wink.gif adresiuka i az parasysiu
Atsakyti
Bandyk , nenuleisk rankų, išeis tik turėk kantrybės, galvoji mums pradžioje taip nebuvo, oje ir dar kiek, bet su visų pagalba mes nugalėjome... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 11 08, 18:58)
Tavo pažastinukas didelis, ir jis jau lapų vainiko apačioje atsidūręs.
Aš tokius net neskiriu, bet su nagu nugnybu  lotuliukas.gif )))))) Lengvai gaunasi wink.gif
Paskui į kiminus, ir šaknydinti į pyrago dėžės šiltnamiuką    thumbup.gif

gerai, jei nagai ilgesni, o jei ju ner.. rolleyes.gif kadangi kiminu neturejau, tai i durpes pasodinau blush2.gif gal nieko tokio? ir aisku siltnamiuke abu apgyvendinau.
Atsakyti
Seniai buvau jau užėjus pas jus... Net naujus namučius atidarėt smile.gif
Čia jums, mielosios, kad spalvotus sapnus sapnuotumėt. Iš mano kolekcijos biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2007 11 08, 23:03)
Seniai buvau jau užėjus pas jus... Net naujus namučius atidarėt smile.gif
Čia jums, mielosios, kad spalvotus sapnus sapnuotumėt. Iš mano kolekcijos biggrin.gif user posted image

Gražuolė wub.gif o koks jos vardas? g.gif
Atsakyti