Nauji namuciai sanpaulytems ir ju myletojoms

Atradau jus
Labas!
Sigute, kai rašei apie laistymą, kad vanduoturi būti ne šaltas, bet ir ne per šiltas. Tai koks: ar vos vos šiltesnis už šaltą, ar toks vasarodrungnis?
Pastebėjau, kad vakare lieti man nelabai patinka, vanduo vis tiek greit atšąla, o čia dar ir sutemsta... Mėginu įsivaizduoti, kaip gėlės šlapios jaučiasi tamsoj... brrr....

Sigute, kai rašei apie laistymą, kad vanduoturi būti ne šaltas, bet ir ne per šiltas. Tai koks: ar vos vos šiltesnis už šaltą, ar toks vasarodrungnis?
Pastebėjau, kad vakare lieti man nelabai patinka, vanduo vis tiek greit atšąla, o čia dar ir sutemsta... Mėginu įsivaizduoti, kaip gėlės šlapios jaučiasi tamsoj... brrr....

QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 08, 14:57)
Sveikos naujoje buveinėje, temos atidarymas beveik vienu metu, minutės skirtumu, reiškia jog namučiai netušti...

idomiai cia taip gavos

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 08, 16:06)
o man kelis kartus kitaip neisejo

prigasdinot jus mane vakar, kad pazastinukus baisiau skirt, tai paskui ir as pradejau bijot, nors jau saukstai po pietu buvo

va kaip vienas is ju atrode:

Atrodo, kad gan patogioje vietoje įsikūrė... mažiukas.
QUOTE(Mildzius @ 2007 11 08, 17:15)
idomiai cia taip gavos
prigasdinot jus mane vakar, kad pazastinukus baisiau skirt, tai paskui ir as pradejau bijot, nors jau saukstai po pietu buvo
be to, jie jau buvo nemazi, tai pasistacius staline lempa salia kazkaip lengvai ir atskyriau

Tavo pažastinukas didelis, ir jis jau lapų vainiko apačioje atsidūręs.
Aš tokius net neskiriu, bet su nagu nugnybu

Paskui į kiminus, ir šaknydinti į pyrago dėžės šiltnamiuką

Sudėtingiau iš tikrųjų "pažastyų" išriekti. Tokiu atveju labai gali tas nagų odelių peiliukas pasitarnauti.
Čia Sigutė* su jo panaudojimu fantastišką idėją padavė! Liuks!
na ir aš su savo kieminukėmis į naujus namus parbėgu
o nuotraukų man tundrai vis tiek neišeina įdėti, kad ir kaip aiškiai man Liucerna parašė , bet nea
rašo kad dinaminiai puslapiai....neleidžiami, dar išmeta mane iš sm kaip musę iš barščių, bandžiau kelis kartus tai dar ir kompą "pakabinau":pasiduodu

o nuotraukų man tundrai vis tiek neišeina įdėti, kad ir kaip aiškiai man Liucerna parašė , bet nea

rašo kad dinaminiai puslapiai....neleidžiami, dar išmeta mane iš sm kaip musę iš barščių, bandžiau kelis kartus tai dar ir kompą "pakabinau":pasiduodu
QUOTE(Jasmin @ 2007 11 08, 19:36)
na ir aš su savo kieminukėmis į naujus namus parbėgu

gali man atsiust idesiu

QUOTE(Rima* @ 2007 11 08, 18:58)
Tavo pažastinukas didelis, ir jis jau lapų vainiko apačioje atsidūręs.
)))))) Lengvai gaunasi 

gerai, jei nagai ilgesni, o jei ju ner..