Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Kaip greitai baigiame temą prirašyti iki 50 puslapiukų, tuoj būsime užrakintos, teks kurti naują XII temą
Trukt už vadžių ir vėl iš pradžių. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuostabi pasaka wub.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 04, 23:43)

o as juk kai gryzau is vln, tai maniskis MB akvariuma isitaise

Žavi pasakėlė,bet liūdnoka smile.gif
Turiu nedidelį akvariumą jau labai seniai,man patinka mirksiukas.gif Naujai pirktos žuvytės ne visada ir ne visos išgyvena,ypač iš Kikos.
Na o sanpaulytės auga,lempa pasiteisino,dabar tokios tamsios dienos,ciklamenas visas ištyso,bet del jo nesijaudinu-išgyvens ax.gif
Atsakyti
Liucerna, nuostabi pasaka, kaip ir anoji, seniau Tavo pasekta! Jeigu kada nors sumanytum išleisti sanpaulijų pasakas (na, kodėl negali būti? Iki šiol mano viena mėgstamiausių pasakų knygų - A.Saksės "Gėlių pasakos"), norėčiau būti vienas iš Tavo kuklių, bet nuoširdžių mecenatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 12 05, 06:57)
Turiu nedidelį akvariumą jau labai seniai,man patinka mirksiukas.gif Naujai pirktos žuvytės ne visada ir ne visos išgyvena,ypač iš Kikos.
Na o sanpaulytės auga,lempa pasiteisino,dabar tokios tamsios dienos,ciklamenas visas ištyso,bet del jo nesijaudinu-išgyvens ax.gif

o pas mus dabar jos kazkokia grybeline liga apsirgo, tokiais baltais taskiukais pasidenge unsure.gif gaila bus jei nudves verysad.gif
o as ciklamena istremiau i laiptine, pas mane ten lb vesu (cia patare kai kurios sanpaulistes bigsmile.gif ), tai kolkas jokiu ziedu, bet ziedkociai matos, bet ar jie prazys, kazkaip abejoju cool.gif

Liucerna, perskaiciau tavo pasakele, lb uz sirdies griebianti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 05 gruodžio 2007 - 12:42
Liucerna, Tavo pasaka - puiki, nors ir graudi.

Mecenuoti ir aš nusiteikusi wink.gif

Rašyk, mieloji, tas pasakas, rašyk smile.gif

bis.gif
Atsakyti
nu ka man daryti su tokiu viduriu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 04, 23:23)
Naktipiečiams – žadėtoji pasaka. smile.gif

Sanpaulija ‚Piervaja liubovj‘

Liucerna, kokia tu kurybinga... 4u.gif Net asara spaudzia.... verysad.gif
Atsakyti
na va koki siltnami isigyjau biggrin.gif
user posted image
user posted image

svarbiausia, kad ant palanges telpa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 05 gruodžio 2007 - 16:57
4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti