Įkraunama...
Įkraunama...

Židiniai, krosnelės ir jų priedai

QUOTE(korida @ 2008 02 15, 11:08)

Nu ir fainuolis židinys.Apie tokį ir svajoju bigsmile.gif .Iš kokios medžiagos tokį išlenkia?Gal iš gipskartonio? Kokia tokio kainelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2008 02 15, 14:23)
Nu ir fainuolis židinys.Apie tokį ir svajoju  bigsmile.gif .Iš kokios medžiagos tokį išlenkia?Gal iš gipskartonio?

taip iš gipskartonio mirksiukas.gif
Atsakyti
Korida, o jūs židiniais užsiimat mirksiukas.gif ? Mane domintų 32-33 nuotrauka, kokia būtų kaina? (prašau į až biggrin.gif mirksiukas.gif )
Atsakyti
Laba diena. Nezinau, ar as cia i tema, bet noreciau patarimo. Restauruojame antraji namo auksta. Architekte primigtynai siulo isirengti zidinuka 18 kvadratiniu metru kambaryje. Idomi mintis, bet man atrodo, kad pas mus per maza erdve. Patarkit... g.gif
Atsakyti
Mergaites kur tokiu lenktu zidinuku ieskoti ir kokios ju kainos??? g.gif
mums tokio reikes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 03 15, 23:03)
Mergaites kur tokiu lenktu zidinuku ieskoti ir kokios ju kainos???  g.gif
mums tokio reikes  rolleyes.gif

Kaip suprast lenktų g.gif Išgaubtu stiklu?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 16, 11:12)
Kaip suprast lenktų g.gif Išgaubtu stiklu?

nu teip, pusapvaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 03 17, 20:28)
nu teip, pusapvaliu  ax.gif

Tai, kad visuose židinių salonuose turi lenkto stiklo kapsulių pasirinkimą. www.vilpra.lt pavyzdžiui.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 03 16, 01:03)
Mergaites kur tokiu lenktu zidinuku ieskoti ir kokios ju kainos???  g.gif
mums tokio reikes  rolleyes.gif

Ugniakuru (kapsuliu) su lenktu stiklu apstus pasirinkimas .Buna atveremom durelem ir pakeliamom i virsu (su liftu),didesniu ir mazesniu lenktumu .Kainos svyruoja nuo 4k iki 10k.Taip, kad sunku ka patart biggrin.gif
Atsakyti
Bandau prikelti is numirusiu sia tema ne ssiuo metu man ji labai aktuali smile.gif

Pagaliau kapsule issirinkom meistra kaip ir turim, bet iskilo klausimas kokie atsiliepimai ir siaip nuomones apie oro padavima is lauko? Mums dviejuose zidiniu salonuose ir dar vienas meistriukas( netas kuri issirinkom) sako daryt oro padavima is lauko jei tik yra galimybe. Gal kas turit pas save taip pasidare?
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2007 11 22, 21:36)

kokia šio židinio kapsulė? ax.gif mums kaip tik tokio tipo reikėtų, išsirinkom sparthermo panašią, bet suabejojau kai meistras pasakė, kad ten tas keramikinis vidus išdega ir paskui vaizdas nelabai koks būna g.gif unsure.gif
Atsakyti
Pasikvietem i namuka zidiniu meistra - paziuret,patart (verta-neverta statyt),pasiulyt kas ir kaip... Nu viskas nuo nulio blink.gif Ir...Labiausiai nustebau nuo tokios naujienos (man:) Norim i miegamuosius nuo zidinio ,kuris stoves svetainej(namukas vieno auksto),nuvesti ortakius(zidinys kaip papildomas sildymas).Tai meistras pasake, kad del to principo,kad siluma kyla is apacios i virsu,ortakiai kambary turi but nuvesti per visa siena iki grindu ir kazkur apacioj bus tos groteles. Nezinau ar aiskiai as cia prirasiau,bet esu soke-labai isivaizduoju kabancius vamzdzius per visa siena blink.gif blink.gif Ir dar jis sake,kad jei norim groteliu palubej,tai jis isvis nedarys-nes tai nerimta,ot blink.gif Zmones patarkit-ka daryt? g.gif
Atsakyti