Įkraunama...
Įkraunama...

Židiniai, krosnelės ir jų priedai

Neblogas židinių katalogas yra čia židiniai
Atsakyti
user posted image

Va tokia krosnelė mano svajonė.
tik deja iki jos išsipildymo 9500Lt verysad.gif blink.gif

Bet aš norėčiau sužinoti ar yra dar zmoguciu kurie noretu toki daikta namie tureti.
Reikalas yra toks:
Mūsų broliai lietuviai tradiciškai iš kito brolio lietuvio lupa devynis kailius, ir už šita modeliuka nori 9500Lt blink.gif (čia tipo su nuolaida) lotuliukas.gif
Šią krosnelę jau esu nusižiūrėjęs koki pusantrų metų. per ta laiką susisiekiau su gamintoju. Ir ką jūs sau galvojat. Per siuntų pašta jie pristatytu man į namus tokia krosnį už 5000Lt rolleyes.gif
Jeigu siustu tris. tai vieneto kaina butu tik 4500Lt, jei 5 tai 4000Lt thumbup.gif
Tai ar butu norinčiu su manimi pasi kooperuoti ir nusipirkti šią krosnelę per pus pigiau nei iš žulikų lietuvoje???

čia dar keletas nuotrauku

user posted image

ji ne tik pakabinama ant sienos bet ir laisvai pastatoma

user posted image

user posted image

Jeigu kas jungiasi į komandą rašykite į A.Ž.
Atsakyti
suskilo krosnels stiklas,merginos,gal kuriai buvo tokia beda,kur galima isigyti stiklo krosnelei .vienoj vietoj skambinau kvadratinis metras kainuoja 1600litu.gal kuri zinote pigiau?
Atsakyti
QUOTE(donatadonata @ 2010 01 26, 16:50)
suskilo krosnels stiklas,merginos,gal kuriai buvo tokia beda,kur galima isigyti stiklo krosnelei .vienoj vietoj skambinau kvadratinis metras kainuoja 1600litu.gal kuri zinote pigiau?

pabandyk pasiskambinti siuo nr 8676 03006 valentinas ir pasiteirauti, nes nesenei buvo skiles zidinio stiklas kaimynui tai jis pasiskambino ir jam ji pakeite, tai sumokejo tikrai maziau visa g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donatadonata @ 2010 01 26, 17:50)

stiklo keramikos kaina yra normali, gal pigiausiai galima uz 1500,-ltm2,
jei koks kitas pvz. boro silikatinis, tai iki 1000,-ltm2 ir butu, bet jis atlaiko mazesne temperatura.
neissidurkite kainos pigumu
Atsakyti

Va čia prekiauja tais spec. stiklais. Mes pirkom iš ten dureles pečiui su stiklu. http://www.arkesa.lt...las/stiklas.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 27 sausio 2010 - 15:57
aciu visoms uz info,ryt pradesiu paieska. smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti