kai pastojau, pora menesiu prazliumbiau kruvinom asarom, kad reikes gimdyti. paskui truputi apsiraminau, bet iki 8 menesio net siurpas kresdavo pagalvojus kad jau tuoj tuoj.
siaip gyvenu ne LT, bet budama 35 savaiciu nestumo grizau cia ir atejau i Balt.-Amerikos klinika pas Ziobakiene. nezinau is kur jinai taip moka itikinti, bet baime dingo

38 savaiciu turejau pas ja dar viena vizita, tiesiog pasitikrinti, dar is vakaro su vyru kalbejau (jis buvo UK, turejo atskristi kai man bus 39 savaites), sakau as dar ir iki kaledu negimdysiu (buvo spalio 1d). nakti ko tai pradejo pilva sukti, ir kad pasileido viduriai!!

as taip ir likau nesupratusi kas cia vyksta, bet kai sesute atejo is venos krauja paimti, sako, nu ka, siandien svente sau susigalvojot pasidaryt, tada jau supratau, kad vsio, atejo ta diena. tai dar issiprasiau namo daiktu pasiimti ir pati su masina parvaziavau. na, o paskui viskas vyko labai greitai, grizau i klinika uz valandos, sulasino laseline is vsio, sako einam i operacine. aparatas saremius fiksavo kas 2 min ir ju stiprumas buvo 85, bet as nieko nejauciau, tik ta pilva man suko ir rodos vis dar i tulika norejau.
anesteziologas irgi toks prie bajerio pasitaike, sakau bijau kad nuskausminimas nesuveiks (spinaline dare) , sako jo, jo, buna, bet tu jau seniai prapjauta...
tai kaip ir viskas. operacija truko apie 40 min, nelabai buvo malonu ten gulet, bet ko labiausiai paskui bijojau, galvoju- kazin kaip mane nuo operac stalo ant lovos perkels

tai ir viskas. popieriuose parasyta- atvyko 13 val, pagimde 14.55.
o as taip bijojau..............
skausmingiausia buvo laselines duris i vena.
tikrai dar gimdysiu