Įkraunama...
Įkraunama...

kaip gime Samantute

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 05 28, 03:50)
1.Labas Ievut, ka tik perskaiciau tavo gimdymo istorija, nieko pati nepasipasakojai smile.gif
tai vis del to cezaris isejo smile.gif
2.Tai kada berniukas bus ?  biggrin.gif  tongue.gif
I3.domu, gal zmones neturi ka veikti kaip kabinetis, kritikuoti ir agituoti naturalu gimdyma  tongue.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

sveikute!!!
1.kazkaip juk taip ir nepakalbejom niekada normaliai, tai ir nepapasakojau. jo, buvo cezaris, atsimeni, as jau pradzioj nestumo sakiau kad tgaip baisu kad net cezario noreciau bet pasirodo man jo ir reikejo, nes virkstele buvo labai trumpute, aciudiev kad tai anksti pastebojo ir nebandem naturaliai laukt iki galo, tai but buvusi liudna pabaiga unsure.gif
2.berniukas bus mane tada kai ir pas tave biggrin.gif
3.panasu kad zmones tikrai nelabai turi ka veikti.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu ir mama, pasirinkusia toki buda, ir dukryte, sveika ir tvirta.
Ir nedryskit cia kritikuot, norit gimdyt naturaliai, labai prasom thumbup.gif .
As manau, kad moteris kai ateina laikas JAUCIA, ar bus viskas gerai ar ne, ir tada praso to cezario jeigu jaucia, kad gali buti nesklandumu. Bent jau pas mane nuojauta labai gera, ir prasiau cezario ir nedare, o paskui naudojo vakuma, o paskui siuvo visa valanda. Aciu dievuliui viskas gerai, bet tikrai nelengva ir del vaikucio dar ir dabar pergyvenu, kad tik nebutu kokiu pasekmiu, o vyras atsisako daugiau vaiku turet verysad.gif , nors norejo futbolo komandos biggrin.gif Va ir naturalus gimdymas!
Dar karta sekmes mamai dukrytei 4u.gif
Atsakyti
kiekviena turi teise i pasirinkima kaip gimdyti, bet kalbu apie save, jei as buciau gimdzius po cezariu, nesijausciau moterimi ir savimi nesididziuociau 4u.gif wub.gif
Papildyta:
gal daug kam pasirodys keista ir nesuprantama, bet noreciau dar kart pajust gimdymo skausmus, bet ne gimdyt antro vaiko kolkas. aisku, kazkada bus ir antras, bet reik pirmaji uzaugint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 06, 07:56)
Sveikinu ir mama, pasirinkusia toki buda, ir dukryte, sveika ir tvirta.
Ir nedryskit cia kritikuot, norit gimdyt naturaliai, labai prasom thumbup.gif .
As manau, kad moteris kai ateina laikas JAUCIA, ar bus viskas gerai ar ne, ir tada praso to cezario jeigu jaucia, kad gali buti nesklandumu. Bent jau pas mane nuojauta labai gera, ir prasiau cezario ir nedare, o paskui naudojo vakuma, o paskui siuvo visa valanda. Aciu dievuliui viskas gerai, bet tikrai nelengva ir del vaikucio dar ir dabar pergyvenu, kad tik nebutu kokiu pasekmiu, o vyras atsisako daugiau vaiku turet verysad.gif , nors norejo futbolo komandos biggrin.gif Va ir naturalus gimdymas!
Dar karta sekmes mamai dukrytei 4u.gif

aciukas 4u.gif
jums taip pat sekmes dideles, kaqip gerai kad viskas gerai baigesi, aukite diduciai 4u.gif
Atsakyti
super thumbup.gif as irgi labai noriu cia gimdyti
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 06 15, 18:18)
super  thumbup.gif  as irgi labai noriu cia gimdyti

jeigu labai nori tai ir issipildys 4u.gif
Atsakyti