Įkraunama...
Įkraunama...

Taip būna tiktai karta

Sveikutės,
Gal nesupyksite, jei ir aš papasakosiu savo istoriją, pasidalinsiu savo įspūdžiais, patirtais per gimdymą.
Pradėsiu gal nuo to, kad prieš gimdymą man teko girdėti tik blogus atsiliepimus, t.y. kaip visoms sunkiai sekėsi, kaip baisu ir t.t. verysad.gif Tad, kaip jau ir supratote, prisiklausiusi visokiausių baisių dalykų, gimdymo taip bijojau, kad maniau iš baimės numirsiu, o ne iš skausmo blush2.gif
Išsiuntė mane į ligoninę gerokai anksčiau nei reikėjo, nes vandenų buvo mažai, gimdos kaklelis suminkštėjęs, gydytoja patarė nerizikuoti ir mauti į Gimdymo namus. Aš, žinoma, naivuolė ir išdūmiau. Dabar taip nedaryčiau, doh.gif nes ten išgyvenau baisiausias savo dienas: viena išeina gimdyti, paskui kita...Reikia gi aplankyti savo palatos drauges, tad palaukę kiek laiko lekiam su likusiomis į gimdymo palatą aplankyti ir, aišku, pasiklausyti, kaip ten viskas būna. O kaip būna, tai pačios suprantat, prisižiūrim, prisiklausom ir paskui visos drebinam rolleyes.gif Kita vertus, kai pamatai, kas ir tavęs laukia, pažadina norą gimdyti, norisi, kad viskas pasibaigtų kuo greičiau. Mes likom palatoj tryse. Vienai rytojaus dieną turėjo daryti Cezario pjūvį, tad su kita labai sielojomės, kad mums niekaip neprasideda gimdymo skausmai. O kai labai lauki, tai prasideda "Įsivaizduojami" sąrėmiai. ax.gif todėl ir naktį, kai prasidėjo tikri sąrėmiai man ir mano kambario draugei, mes net nėjom pas gydytoją, kad mus apžiūrėtų, manėm, kad mums vaidenasi. thumbup.gif Gal ir gerai, kad taip buvom nusiteikę, nes ryte, kai apžiūrėjo gydytoja, abiems buvo vandenys nubėgę(man atrodo, kad jų ir nebuvo, būčiau gi pastebėjusi) ir gimdos kaklelis atsivėręs 4 cm. Tai jau nemažai. Ką gi, paskambinau vyrui ir nusliūkinau į gimdymo palatą. Ten viskas vyko labai greitai. Kadangi aš nesu dantų krapštukas, tai aparatas, fiksuojantis sąrėmius, vis rodė, kad man labai silpni sąrėmiai. Gydytoja man paaiškino, kad mano lašinukai dėl to kalti. Na, aš ten nesigilinau, svarbiausia, kad man pradėjo leisti skatinamuosius. Nežinau, gerai tai ar blogai, blogiau buvo tai, kad mane gydytoja vis tupdė ant kamuolio, sakė, kad taip greičiau gimdymas prasideda. Tą kamuolį aš prisiminsiu kaip didžiausią visų laikų siaubą rolleyes.gif Deja, turiu pripažinti, kad ant jo paspyruokliavus tikrai gimdos kaklelis greičiau atsidaro thumbup.gif Aš 10.45 jau buvau pagimdžiusi savo mazylę. Viskas vyko labai greitai, po kelių stūmimų ji jau verkė. Deja, šiek tiek buvo pridususi. Vandenys tikrai buvo išlašėję gerokai anksčiau doh.gif , Matyt, mažai jų ir buvo, o aš kentėdama nerealius skausmus vis juokavau su palatos drauge, kad man vėl vaidenasi gimdymo skausmai, ji man pritarė sakydama, kad ir jai haliucinacijos.
Tai kaip ir supratote, pagimdėme visos trys tą pačią dieną: vienai padarė Cezario pjūvį, o mes abi pagimdėm pačios. Kaip vėliau pasakė gydytoja, jei būtumėm tą dieną pačios nepagimdžiusios, tai būtų skatinę. Tad gimdymas kaip suplanuotas buvo: savo noru arba per prievartą. Matyt, mažyliai tai žinojo, todėl suskubo patys tongue.gif
Štai tokia mano gimdymo istorija. Dabar tik juokas ima, kai prisimenu tą savaitę, praleistą gimdymo namuose belaukiant šio stebuklo. Taip būna tiktai VIENĄ KARTĄ, nes kitą kartą bus kitaip! thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo, kad aprasei mano nuogastavimus, kaip nenorejau i patologini... (laimei neteko).
Sveikinu, kad taip graziai ir greitai susitikai su mazyle!
Atsakyti
Svarbiausia pabaiga, del kurios galima pankenteti thumbup.gif Sveikinu susilaukus dukrytes wub.gif
Atsakyti
Na ir visai nebuvo taip baisu, kaip visos pasakojo bigsmile.gif
sveikinu susilaukus vaikelio 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Taip, is tikruju nebaisu. 4u.gif Tikrai neverta bijoti, bet kita karta, kai lauksiuosi, is paskutiniuju stengsiuosi isvengti ligonines rolleyes.gif . Namie laukti mazylio daug ramiau biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, labai svarbu neprisiklausyti doh.gif Aš lygiai taip bijojau pirmo gimdymo, kai jau pripaskojo pagimdyt tai tas pats kaip iššikti šaldytuvą ir pan.Pažįstama man ta baimė ax.gif
Aprašei bevek mano irmąjį gimdymą bigsmile.gif Nu jau taip panašiai buvo doh.gif
Atsakyti
Gal kartu gulejom palatoj? bigsmile.gif As gimdziau savo maziulka 2005 m. doctor.gif
Atsakyti
grazi pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif smagu su palatos graugem visoms tureti po dziaugsmeli wub.gif
Atsakyti
sauni istorija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikatėlės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti