Įkraunama...
Įkraunama...

Taip būna tiktai karta

sveikinu sulaukus mazyles, man irgi zadejo rytojaus diena skatinti, tai po pietu pavalgius " saldzia " klizma atkentejau , suderinta su saremias. ir pagimdziau per 3 valandas nestuke.gif
matyt man nuo baimes prasidejo gimdymas g.gif
Atsakyti
JEGA!!! thumbup.gif Faina,kad taip viskas gerai pasibaige.
Atsakyti
Graži istorija thumbup.gif

Šaunuolė mamytė ir mažylė thumbup.gif
Atsakyti
kai paskaitau jusu istorijas tai ir pati uzsinoriu vel gimdyti ir laikyti glebi maza leliuka nors dar ir mano burbuliukui dar nedaug tik 5 men., atrodo galeciau visa buri ju tureti, tai taip gera kai priglaudi prie krutines blush2.gif
aukit, didekit ir sveikatytes turekit 4u.gif
Atsakyti
smagu turbut, kai zinai, kad ne viena gimdai smile.gif smagu kad viskas gerai praejo.aukite sveikos ir dideles 4u.gif
Atsakyti
puiki istorija, idomu dalyka apie ta aparata pasakei cia g.gif irgi nesu dantu krapstukas doh.gif ir kai skausmai per gimdyma jau buvo isties nerealuuuuus, man daktare aiskino, kad mazdaug as vaidinu, nes aparatas ne tiek daug ir rodo ohmy.gif tai matyt per lasiaku sluoksni irgi prastai rode doh.gif nes net nuskausminamieji neveike schmoll.gif beje, kazkuri cia lyginot ta kausma su saldytuvu lotuliukas.gif , tai gerai pagalvojus man sis issireiskimas atitiko realybe blush2.gif
Atsakyti
Tai va, butent, kad per lasinukus tie aparatai nerodo teisybes. rolleyes.gif Tada vargais negalais sulauke ryto mes paprasem su palatos drauge, kad pasiziuretu, ar mums ne saremiai. JAi rode, kad jau saremiai- toks didelis kauburys buvo nupiestas, o man toks maziukas maziukas kauburiukas. doh.gif Sesute is manes juoktis pradejo pamaciusi, sako, koks cia jums gimdymas prasidejes. O kai gydytoja patikrino gimdos kakleli man ir palatos draugei, abieju buvo atsidares 4 cm. mirksiukas.gif Ir paskui gimdymo palatoj aparatas rode labai mazus saremius, todel gydytojas ir pradejo leisti skatinamuosius, nes sake, kad as su tokiais saremiais nepagimdysiu. g.gif Bet cia tik ju aparatas per lasinukus nefiksuoja saremiu doh.gif
Atsakyti
as irgi gulejau savaite iki gimdymo ligoninej ir kita karta taip nedaryciau doh.gif sekmytes jums 4u.gif
Atsakyti
Suplanuotas gymdymas thumbup.gif labai sauni istorija, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
mano dukrai tik 14,bet mokykloj rode gimdyma,tai ji pamaciusi sake tikrai negimdydiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 08 12, 07:00)
mano dukrai tik 14,bet mokykloj rode gimdyma,tai ji pamaciusi sake tikrai negimdydiu smile.gif

tikiu blush2.gif
as gimdziau cp, o per youtube paziurejus keleta gimdymu supratau kaip nenoreciau pati gimdyti...brrr...bijau blink.gif
Atsakyti