matyt man nuo baimes prasidejo gimdymas
sveikinu sulaukus mazyles, man irgi zadejo rytojaus diena skatinti, tai po pietu pavalgius " saldzia " klizma atkentejau , suderinta su saremias. ir pagimdziau per 3 valandas
JEGA!!!
Faina,kad taip viskas gerai pasibaige.
Graži istorija
Šaunuolė mamytė ir mažylė
Šaunuolė mamytė ir mažylė
kai paskaitau jusu istorijas tai ir pati uzsinoriu vel gimdyti ir laikyti glebi maza leliuka nors dar ir mano burbuliukui dar nedaug tik 5 men., atrodo galeciau visa buri ju tureti, tai taip gera kai priglaudi prie krutines
aukit, didekit ir sveikatytes turekit
aukit, didekit ir sveikatytes turekit
smagu turbut, kai zinai, kad ne viena gimdai
smagu kad viskas gerai praejo.aukite sveikos ir dideles
puiki istorija, idomu dalyka apie ta aparata pasakei cia
irgi nesu dantu krapstukas
ir kai skausmai per gimdyma jau buvo isties nerealuuuuus, man daktare aiskino, kad mazdaug as vaidinu, nes aparatas ne tiek daug ir rodo
tai matyt per lasiaku sluoksni irgi prastai rode
nes net nuskausminamieji neveike
beje, kazkuri cia lyginot ta kausma su saldytuvu
, tai gerai pagalvojus man sis issireiskimas atitiko realybe
Tai va, butent, kad per lasinukus tie aparatai nerodo teisybes.
Tada vargais negalais sulauke ryto mes paprasem su palatos drauge, kad pasiziuretu, ar mums ne saremiai. JAi rode, kad jau saremiai- toks didelis kauburys buvo nupiestas, o man toks maziukas maziukas kauburiukas.
Sesute is manes juoktis pradejo pamaciusi, sako, koks cia jums gimdymas prasidejes. O kai gydytoja patikrino gimdos kakleli man ir palatos draugei, abieju buvo atsidares 4 cm.
Ir paskui gimdymo palatoj aparatas rode labai mazus saremius, todel gydytojas ir pradejo leisti skatinamuosius, nes sake, kad as su tokiais saremiais nepagimdysiu.
Bet cia tik ju aparatas per lasinukus nefiksuoja saremiu
as irgi gulejau savaite iki gimdymo ligoninej ir kita karta taip nedaryciau
sekmytes jums
Suplanuotas gymdymas
labai sauni istorija, sekmes jums
QUOTE(Amadinka @ 2009 08 12, 07:00)
mano dukrai tik 14,bet mokykloj rode gimdyma,tai ji pamaciusi sake tikrai negimdydiu 
tikiu
as gimdziau cp, o per youtube paziurejus keleta gimdymu supratau kaip nenoreciau pati gimdyti...brrr...bijau