As turejau planini cezari, i ligonine pagulde diena pries,valgyti nebeleido likus mazdaug 20 val iki operacijos, nakcei suleido raminanciu kad issimiegoti,ryte proceduros t.y skutimas,klizma,dusas. O 11val. jau buvau operacinej, ten suleido vietini nuskausminima i nugara ir padare epidurine nejautra(jauciasi tik tada kai nuskausmina,bet nemalonus jausmas ir tiek,skausmo nebuvo) Paskui jau paguldo ant stalo,pastato laselines,pradejus tirpti kojom iveda kateteri i slapimtaki(visiskai nieko nesijaucia,nes buna pradejusi veikti nejautra). Uzdengia sirma ir pradeda cezari. Kai dare pjuvi visiskai nieko nejauciau,man asmeniskai buvo nemalonu kai eme vaikeli,bet buna kitom kad isvis nieko nejaucia,to tau ir linkiu. Operacijos metu daresi silpna,bet anesteziologe stovi prie galvos,leidzia vaistus i vena,duoda deguonies pakvepuoti ir viskas buna ok. Pati operacija nuo iki vyksta apie 50min. extra atvejais turbut greiciau. Man tas laikas praejo labai greitai

Tik isimta vaikuti dave pabuciuoti,pazysti kruti.
Dabar viskas kaip per ruka,bet prisimenu labai su siltais jausmais
Po cezario kateteris su epiduru dar paliekamas,nes tik pradejus skaudeti leidzia nuskausminamus. Ta diena keltis is lovos neleidzia,viska daro uz tave,keicia palutes tarp koju,vakare net prause,keite patalyne.Valgyti dar negalima,tik vandenuko truputi gerti.
Sekancia diena isima kateteri is slapimtakio.(visai neskauda) jau stato ant koju,jauciasi silpnumas,bet viskas isgyvenama,kitom po naturalaus gimdymo buna baisiau. Skausmas jauciasi kai susitraukineja gimda,bet visada paprasius duoda vaistu.
Penkta diena isima siulus(jausmas lyg znyptelejimai,galima sakyti visai neskauda),po to man jau parode randa,nustebau pamacius tik raudona plona juostele,kuri yra labai zemai.Jeigu jokiu komplikaciju penkta diena ir isleidzia namuciu
Nezinau kur ruosiesi gimdyti,ir kokia ten prieziura po cezariu,as asmeniskai gimdziau Kauno krikscioniskuose g.n ,prieziura superine be jokiu kysiu,esu be galo patenkinta ir dekinga visam personalui.
Lyg viska parasiau

Bijoti tikrai nera ko nes viskas praeina zaibisku greiciu,o be to viska atperka stebukliukas kuri pamatai ir is laimes oj kaip as blioviau
Sekmes tau ir lengvo pooperacinio laikotarpio