Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų gydymas po nuslinkimo

niu, tu bent zinai tikrai, kad prastai maitiniesi ir t.t...o man tas mano stresas jau pries 2 metus praejo, bet plaukai vis prasteja...na, bet turiu vilties, kad nebusiu da plika nuo jaunu dienu... rolleyes.gif

QUOTE(merdzyna @ 2007 12 27, 00:49)
pas mane irgi šita problema. Kaltininkai: stresas+bloga mityba (net nespėju kartais pavalgyt iš vis)

labai bus įdomūs atsiliepimai  ax.gif

Atsakyti
Aš per du mėnesius labai daug plaukų netekau verysad.gif Kuokštais slenka plaukai ypač kai šukuoju doh.gif Žinau, kad viskas nuo nervų todėl pirksiu vitaminus plaukams ir ką nors nuo streso, gal sakau padės kažkuo doh.gif O jei ne tada reikės eiti pas gydytojus.
Atsakyti
as kaune uzsiregistravusi privacioj klinikoj, bet net nera odos gydytoju, tai siuntima dave i kauno klinikas, pas odos daktara 4u.gif
Atsakyti
as irgi susidurus su ta pacia beda, islinke, suploneje plaukai, dabar lyg ir nebeslenka, bet graudu zet issiplovus i ta peles uodegele, o taip auginau apie tris metus visa grozi sad.gif tikiu kad gali but nuo streso, bet dabar noriu atsiaugint, kad pradetu bent jau nuo saknu matytis kad auga tie islinke, kirpeja irgi siulo eit krauja skydliauke tirtis ar paties plauko struktura tirt ir ziuret kur problema
gal kas zino kur ta plauko struktura tiria?
Atsakyti
Ir pas mane ta patibeda kaip ir pas jus..anksciau plaukai buvo rankos storio o dabar beliko tik kaip maziausias pirstas.. nebezinau ka daryt.. jokios kaukes,aliejai, serumai, ampules nepadejo.. verysad.gif
Atsakyti
Pabandykit maisto papilda pirkau vaistineje Vitaminu pasaulis, plauku augimui skatinti NUTRICAP, man padejo nes ziauriai plaukai pradejo slikt pilni namai ju buvo, net issigandau. Dabar pora men neslenka ir kirpeja pastebejo, kad pradejo atauginet plaukai, is pirmo nepatikejau, o dabar matau atauganti eziuka.
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 01 05, 11:39)
Pabandykit maisto papilda NUTRICAP

Sudominai, dar tokio negirdejau smile.gif
Atsakyti
siaubas kiek daug musu ziuriu su plauku beda susidurusios...tai tikrai baisu...nes pavyzdziui nervus susigadinti ir netekti plauku taip paprasta, o viska atstatyt i vietas toks ilgas darbas...man jau 2,5 metu uzburtas ratas tesias...krenta plaukai ir vis silpneja, mazi atauga ir vel iskrenta po metu kokiu, zodziu-tragedija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurrnele @ 2008 01 13, 20:30)
siaubas kiek daug musu ziuriu su plauku beda susidurusios...tai tikrai baisu...nes pavyzdziui nervus susigadinti ir netekti plauku taip paprasta, o viska atstatyt i vietas toks ilgas darbas...man jau 2,5 metu uzburtas ratas tesias...krenta plaukai ir vis silpneja, mazi atauga ir vel iskrenta po metu kokiu, zodziu-tragedija  doh.gif

Na man siaubingai plaukai nuslinko po gimdymo.Bet as ne apie tai. Nezinau ka tu naudojai.Man asmeniskai padejo FURTERER produkcija. Kapsules komplex5,(apie 9lt)pries plaunant galva,bei trifazis (apie 24lt). Plius stimuliuojantis augima sampunas,arba nuo slinkimo.(juos naudodavau pakaitomis).Siaip visa si produkcija ne is pigiuju.Plius reikia 3 kart savaiteje(maziausiai) plaut galva.Bet galima visa tai isigyti po kelias ampules,kapsules savaitgaliais kai eurovaistine taiko 15%nuolaida thumbup.gif Man po 3savaiciu pradejo darytis "jozikas"Zodziu tikrai daug isbandziau,bet sis variantas man super thumbup.gif
Dar geriau vitaminus PANTAGOR,bet man asmeniskai geresni PRIORIN(juos galima isigyti tik vokietijoje,nes pas mus vokieciu vaistine lyg nebeprekiauja g.gif ) jeigu ka issamiau rasyk i AZ padesiu kuom galesiu 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai mirksiukas.gif , bandysiu ieskot smile.gif
Atsakyti
Pikciurrnele, parasyk placiau apie tas proceduras. Kur daro, ka daro, kaip daznai ir t....t....
Noriu pabandyti.
Atsakyti
pikciurnelle, kaip sekas tau su tom procedurom? ar matai rezultatus kokius jau?? as del tu plauku irgi prisikamavus..tuoj depresija prasides..slenka ziauriai neimanoma, net zilu plauku raudau keleta (man tik 21 metai) ir tikrai cia del to streso..kaip uzburtas ratas..sako plaukai slenka del streso, o kaip nestresuosi matydama kaip tie plaukai slenka..nebezinau ko jau ir besigriebti... verysad.gif
Atsakyti