QUOTE(Pikciurrnele @ 2008 01 13, 20:30)
siaubas kiek daug musu ziuriu su plauku beda susidurusios...tai tikrai baisu...nes pavyzdziui nervus susigadinti ir netekti plauku taip paprasta, o viska atstatyt i vietas toks ilgas darbas...man jau 2,5 metu uzburtas ratas tesias...krenta plaukai ir vis silpneja, mazi atauga ir vel iskrenta po metu kokiu, zodziu-tragedija
Na man siaubingai plaukai nuslinko po gimdymo.Bet as ne apie tai. Nezinau ka tu naudojai.Man asmeniskai padejo FURTERER produkcija. Kapsules
komplex5,(apie 9lt)pries plaunant galva,bei
trifazis (apie 24lt). Plius stimuliuojantis augima sampunas,arba nuo slinkimo.(juos naudodavau pakaitomis).Siaip visa si produkcija ne is pigiuju.Plius reikia 3 kart savaiteje(maziausiai) plaut galva.Bet galima visa tai isigyti po kelias ampules,kapsules savaitgaliais kai eurovaistine taiko 15%nuolaida

Man po 3savaiciu pradejo darytis "jozikas"Zodziu tikrai daug isbandziau,bet sis variantas man super
Dar geriau vitaminus PANTAGOR,bet man asmeniskai geresni PRIORIN(juos galima isigyti tik vokietijoje,nes pas mus vokieciu vaistine lyg nebeprekiauja

) jeigu ka issamiau rasyk i AZ padesiu kuom galesiu