Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

žodžiu, juodai nori manęs, o aš nepasiduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 22:49)
Labas vakaras, o tai tu neturejai iskeliauti kur nors?  blink.gif

jau grįžau... oi neklauskit geriau! bl, kaip aš dabar šudinai jaučiuosi! vilku kaukt norisi...
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 22:51)
jau grįžau... oi neklauskit geriau! bl, kaip aš dabar šudinai jaučiuosi! vilku kaukt norisi...

neklausiam unsure.gif
Atsakyti
Varyk, varyk, nes jau užsiminei g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 21:51)
žodžiu, juodai nori manęs, o aš nepasiduodu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tvirta motera, vadinas esi thumbup.gif

QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 21:51)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 29, 22:54)
neklausiam  unsure.gif

bl keiksmažodžiai liejasi laisvai, akys pilnos ašarų, tuoj prisigersiu 1besėdama ir dar lovoj rūkyt pradėsiu. nesuprantu kas man darosi, bet taip šūdina širdy, kad jūs net neįsivaizduojat cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 22:57)
bl keiksmažodžiai liejasi laisvai, akys pilnos ašarų, tuoj prisigersiu 1besėdama ir dar lovoj rūkyt pradėsiu. nesuprantu kas man darosi, bet taip šūdina širdy, kad jūs net neįsivaizduojat  cray.gif

jo jo,man tokia savijautele buvo 3dieni verysad.gif laikykis unsure.gif
Atsakyti
už lango fejerverkai pkleška, kaimynai baliavoja, o man ašaros kaip pupos rieda...
Atsakyti
tave kas nors įskaudino, kuris gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 29, 22:59)
jo jo,man tokia savijautele buvo 3dieni  verysad.gif  laikykis  unsure.gif

taip norėtųsi balsu išrėkt visus keiksmažodžius, kuriuos žinau ir ką nors primušt iki sąmonės netekimo!!!
Papildyta:
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 23:01)
tave kas nors įskaudino, kuris gun_bandana.gif

oi rr, jei būtų kas nors įskaudinę, tai būtų labai super. trenkčiau tam kažkam ir geriau būtų. o dabar...
Atsakyti
ruutka, kartais reikia paliudeti, pasaukti ar tiesiog paverkti, bet ziurek neisilieis siu jausmu per ilgai pas save 4u.gif
Atsakyti
Atidariau naują temą gerdama vyną, nes kitaip negaliu. Jausmai veržiasi, tai bandau stabdyti vynu lotuliukas.gif
Atsakyti