Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

šito jausmo net pavydu nepavadinčiau... už tai dabar z goria prisiėsiu kaip kiaulė, sversiu kokius 200kg, apskritai niekas į mano pusę nebežiūrės ir bus ramu
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 22:44)
čia gal tos sušiktos šventės veikia arba senstu...

Zinok cia tikrai tos sventes doh.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 22:44)
Kokių dar bus išvedžiojimų lotuliukas.gif

rr, baik, o tai eisiu tavo kavaleriausi ieskoti ir uzsiundysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 22:46)
už tai dabar z goria prisiėsiu kaip kiaulė, sversiu kokius 200kg, apskritai niekas į mano pusę nebežiūrės ir bus ramu

Zinok yra vyru kurioms tokios patinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Per Discovery maciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 23:47)
Zinok cia tikrai tos sventes  doh.gif

arba senstu
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 22:49)
arba senstu

Nea, cia sventes, faktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 23:48)
Zinok yra vyru kurioms tokios patinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Per Discovery maciau  blush2.gif

bet čia jau iškrypimas žiaurus
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 23:50)
Nea, cia sventes, faktas  thumbup.gif

niekada nebuvau per nelyg sentimentali ir tos šventės man iki lemputės būdavo. senatvė...
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 22:51)
bet čia jau iškrypimas žiaurus

Zinau, todel geriau nestorek, nes tu verta normalaus, net geresnio drinks_cheers.gif o iskrypelius palik kitom lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš manau, kad jau su vietiniu pabaigiau amžiams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 22:55)
O aš manau, kad jau su vietiniu pabaigiau amžiams lotuliukas.gif

Ka jau vel pridare? blink.gif Pirma komoda isprasyk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 23:53)
Zinau, todel geriau nestorek, nes tu verta normalaus, net geresnio  drinks_cheers.gif o iskrypelius palik kitom  lotuliukas.gif

kad ir taip jau kaip dramblys esu blink.gif ! nu čia jau stichiškas dalykas, kuris retai priklauso nuo mūsų norų... o tas geresnis... nu kaip pažiūrėsi. gali būt tas, kuris maitina savo žmona iki beprotiškų formų ir beprotiško svorio gali būt daug gersnis už bet kurį kitą...
Atsakyti
Aps..., jis lotuliukas.gif , man per silpnas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 29, 22:56)
kad ir taip jau kaip dramblys esu  blink.gif ! nu čia jau stichiškas dalykas, kuris retai priklauso nuo mūsų norų... o tas geresnis... nu kaip pažiūrėsi. gali būt tas, kuris maitina savo žmona iki beprotiškų formų ir beprotiško svorio gali būt daug gersnis už bet kurį kitą...

Bet tu vis randi prie ko prikibti g.gif

Taigi baik cia gruzintis, geriau priekinius dantis ismesk i prieki mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 22:58)
Aps..., jis lotuliukas.gif , man per silpnas g.gif  lotuliukas.gif

Kodel per silpnas? blink.gif Kokio svorio ganteles nepakele jau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 30, 00:00)
Bet tu vis randi prie ko prikibti  g.gif

Taigi baik cia gruzintis, geriau priekinius dantis ismesk i prieki  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nu užplaukia, užplaukia man kartais ax.gif ... nori, kad bebras būčiau blink.gif ?
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 12 30, 00:00)
Kodel per silpnas?  blink.gif Kokio svorio ganteles nepakele jau?  unsure.gif

tašės su mandarinais nepanešė
Atsakyti