Įkraunama...
Įkraunama...

Dvigubas nėštumas

Pirmąsias ištrynė, tai atidarau dar kartą. Kam tai atrodė neįtikėtina prieš teikdami "žinias" ir juokdamiesi ar sakydami, kad nesąmonė - paskaitykite čia
http://www.ieva.lt/s...i...amp;s=5&i=7

O daugiau klausiau patarimo dėl moters - kaimynės, kuri nelabai seniai sužinojo, kad laukiasi antro. Įdomu, kad pirmasis irgi pilvelyje - skirtumas tarp vaikučių 3 mėnesiai (žino, nes pirmojo tėtis - jos vyras yra jūreivis ir šiuo metu išplaukęs). Tik bėda kad ir vaikučių tėčiai skiriasi. Tai kaimynė ir nežino - jau ir taip sunku nes neaišku kaip nėštumas baigsis, o jei ir gerai, kaip paaiškinti "tėčiams". Merginos patarė viską vyrui "prirašyt", bet jei kitas vaikiukas bus akivaizdžiai panašus į kitą

Ir nusikopijavau pramatydama atsakymus
Karusia Paskelbta Šiandien, 23:04
QUOTE(feličitaaaaaaa @ 2008 01 02, 23:57)
Merginos patarė viską vyrui "prirašyt", bet jei kitas vaikiukas bus akivaizdžiai panašus į kitą

aiškinti kad panašus į senelį (pageidautina mirusį ir nuotraukų neturintį)

feličitaaaaaaa Paskelbta Šiandien, 23:06
nors kas žino gal ir į mamą bus ir viskas išsispręs kaip nors
micietta Paskelbta Šiandien, 23:11
QUOTE(feličitaaaaaaa @ 2008 01 02, 21:57)
Merginos patarė viską vyrui "prirašyt", bet jei kitas vaikiukas bus akivaizdžiai panašus į kitą

tokiu atveju vaikas panasus i pro pro proseneli, bocmana. Neduok dieve juodas gims, tada panasus i viena mamos ata vyra is KENIJOS. ( nuotraukas sumontuoti fotoshopu). viskas, nereikia nieko daugiau galvoti.
QUOTE(noir1 @ 2008 01 02, 23:19)
Siūlau atidžiau pasiskaityt duotą nuorodą ir nesekt pasakų.

paskaičiau - galiu pacituoti

"Anot duomenų, moteriai, nors ji jau buvo nėščia, vėl įvyko ovuliacija ir buvo apvaisintas dar vienas kiaušinėlis.
Gydytojai įspėjo britę ir jos vyrą, kad jie antrąjį kūdikį greičiausiai praras, nes jo šansai išgyventi yra nedideli. Tačiau abi mergytės rugsėjo 26-ąją sveikos išvydo pasaulio šviesą.

Nors šviesiaplaukė Leah ir tamsių plaukų Lara gimė tą pačią dieną, jos nėra dvynukės. Medikams šiame kontekste svarbi ne gimimo, bet apvaisinimo diena.

Taigi, jeigu esi nėščia, tai dar nereiškia, kad šiuo periodu negali dar kartą pastoti. Jeigu esi nieko prieš vienu šūviu nušauti du zuikius - tai gali būti maloni staigmena. Kasdienybėje dažniausiai gi būna atvirkščiai - šaudai, šaudai ir tik vieną kartą pataikai.

"
ir čia gali jei lietuviškai netinka
http://www.digitaljo..._the_same_month

dar čia - kitas atvejis
http://news.bbc.co.u...lth/1651259.stm

gal pati paskaitykit
Papildyta:

QUOTE(Makalius @ 2008 01 02, 23:20)
Tiikėk tu ta kaimyne
ką gali žinot, koks ten bus belieka tik laukt

Man tiesą sakant jokio skirtumo- aš tik palaikyti noriu
Paskelbta Šiandien, 23:20
QUOTE(feličitaaaaaaa @ 2008 01 02, 22:16)
Negims juodas Kitas vyras nejuodas

Tiikėk tu ta kaimyne
ką gali žinot, koks ten bus belieka tik laukt

Paskelbta Šiandien, 23:19
QUOTE(feličitaaaaaaa @ 2008 01 02, 23:57)
Pirmąją mano temą ištrynė, tai atidarau dar kartą. Kam tai atrodė neįtikėtina prieš teikdami "žinias" ir juokdamiesi ar sakydami, kad nesąmonė - paskaitykite čia
http://www.ieva.lt/s...i...amp;s=5&i=7

O daugiau klausiau patarimo dėl moters - kaimynės, kuri nelabai seniai sužinojo, kad laukiasi antro. Įdomu, kad pirmasis irgi pilvelyje - skirtumas tarp vaikučių 3 mėnesiai (žino, nes pirmojo tėtis - jos vyras yra jūreivis ir šiuo metu išplaukęs). Tik bėda kad ir vaikučių tėčiai skiriasi. Tai kaimynė ir nežino - jau ir taip sunku nes neaišku kaip nėštumas baigsis, o jei ir gerai, kaip paaiškinti "tėčiams". Merginos patarė viską vyrui "prirašyt", bet jei kitas vaikiukas bus akivaizdžiai panašus į kitą

Paskelbta Šiandien, 23:16

Negims, juodas Kitas vyras nejuodas

paskaičiau - galiu pacituoti

"Anot duomenų, moteriai, nors ji jau buvo nėščia, vėl įvyko ovuliacija ir buvo apvaisintas dar vienas kiaušinėlis.
Gydytojai įspėjo britę ir jos vyrą, kad jie antrąjį kūdikį greičiausiai praras, nes jo šansai išgyventi yra nedideli. Tačiau abi mergytės rugsėjo 26-ąją sveikos išvydo pasaulio šviesą.

Nors šviesiaplaukė Leah ir tamsių plaukų Lara gimė tą pačią dieną, jos nėra dvynukės. Medikams šiame kontekste svarbi ne gimimo, bet apvaisinimo diena.

Taigi, jeigu esi nėščia, tai dar nereiškia, kad šiuo periodu negali dar kartą pastoti. Jeigu esi nieko prieš vienu šūviu nušauti du zuikius - tai gali būti maloni staigmena. Kasdienybėje dažniausiai gi būna atvirkščiai - šaudai, šaudai ir tik vieną kartą pataikai.

"
ir čia gali jei lietuviškai netinka
http://www.digitaljo..._the_same_month

dar čia - kitas atvejis
http://news.bbc.co.u...lth/1651259.stm

gal pati paskaitykit

Ir paskaičiusi straipsniuką sugalvojai pajuokaut
Tai kas "nutinka" ten nereiškia ,kad nutiks ir čia
Baigiu diskusiją nes nematau prasmės toliau tai tęst

aš čia ne diskutuot apie įmanoma - neįmanoma atėjau, o patarimo kaip elgtis kai tai jau faktas.
Papildyta:

QUOTE(noir1 @ 2008 01 02, 23:29)
Tai kas "nutinka" ten nereiškia ,kad nutiks ir čia

ne nereiškia aišku - pas mus ir vaikai narkotikų nenaudoja, ir aids neserga lietuviai. Net dvyniai pas mus negimsta, nes pas mus taip tiesiog nebūna , mūsų organizmai gamtos pokštam ar aplinkai atsparūs.

Va ir kaimynė taip galvojo, kad kam kam tik ne jai, nes kad taip būna neturėjo jokių žinių. Žinojo, kad taip nebūna. O taip būna dažniau nei atrodo, tik ne viskas gimdymu pasibaigia, nes sunku skirtingu laiku pradėtiem išsilaikyti
Atsakyti
atrodo moderatoriams bus papildomo darbo doh.gif
Atsakyti
sakykim jie patys to darbo ir prisidaro , būtų nenutrynę viskas būtų tvarkingiau ir aiškiau atrodę doh.gif Tema mat nesąmoninga. Pasidomėkit ar nesąmoninga - gi net nuorodas daviau. O jei jau visas nesąmoningas trina - tai gal pirma tegu puse religijos ir ezoterikos ar dar ko pratrina. Pagal ką įvertinama kas sąmonė kas ne? Aš ne to atėjau. Atėjau patarimo ką patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaaafelicitaaaaaaaaaaaaaaaaa: 02 sausio 2008 - 23:20
Jei mes nekomentuosime, pasnekes viena su savim ir praeis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2008 01 03, 00:20)
Jei mes nekomentuosime, pasnekes viena su savim ir praeis.  lotuliukas.gif

Visai įmanoma - jei tema niekam neįdomi - su savim vargu ar kalbėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2008 01 02, 23:20)
Jei mes nekomentuosime, pasnekes viena su savim ir praeis.  lotuliukas.gif

Matot, čia truputį nesąmonė gaunasi. Jeigu tokių atvejų būna, tai kodėlgi tema nesąmoninga? g.gif Kodėl reikia trinti temą? Ar ši tema teršia forumo vardą? Ar lietuvių tautą? g.gif
Atsakyti
Gal to negalima žinot tautai ar kaip cool.gif Man reikia patarimo, o kitiem man atrodo visai įdomu sužinoti, kad ne tik taip kaip įsivaizdavo būna. Nauja žinia. Prie ko čia teršimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaaafelicitaaaaaaaaaaaaaaaaa: 02 sausio 2008 - 23:30
Oooch,teks tylos įžadą priimt. doh.gif
Atsakyti
Įdomi mintis biggrin.gif
Atsakyti
Na ką čia galima patart? smile.gif Teks viską papasakoti savo vyrui, nes kito varianto tiesiog nėra g.gif

Man čia irgi truputį iš fantastikos srities doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 01 03, 15:22)
Na ką čia galima patart?  smile.gif  Teks viską papasakoti savo vyrui, nes kito varianto tiesiog nėra  g.gif

Man čia irgi truputį iš fantastikos srities  doh.gif

Matai ir vyrui gali atrodyt iš fantastikos srities, jei jau moterim taip atrodo - tai gal kai pasakos išvis galvos, kad smegenis pudrina ir gal abu vaika ne jo

Aš čia ta pati autorė, anam nikui uždėjo žinučuų premoderaciją tai iš ten rašyt negaliu jau
Atsakyti
Tai belieka nueiti abiems pas gydytoją ir viską išsiaiškinti, gal net tėvystės tyrimą pasidaryti.
Atsakyti