Įkraunama...
Įkraunama...

Dvigubas nėštumas

Bet kokia aktyvi autore,ikyri tokia,du kartus ismete ir vel ji sau raso blink.gif
Atsakyti
na jei jau įkyri, tai įkyrumu man atrodo pavyko užkrėsti kai ką cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
O ar vardelius jau išrinkote wub.gif ?
Atsakyti
Kokius? blink.gif Taigi ten dar neaišku mergaitės ar berniukas ar tas ir tas g.gif Ir rinkt jinai su vyru turėtų
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 03, 22:37)
Kokius?  blink.gif Taigi ten dar neaišku mergaitės ar berniukas ar tas ir tas  g.gif Ir rinkt jinai su vyru turėtų

A tai...Bet tai...Galima gi pasiūlyti, patarti... g.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu, kodel jums tai atrodo nesamoninga tema g.gif taigi buna visaip... mano drauges pusesere turi dvi gimdas blink.gif ir is tiesu taip buna blink.gif

P.S. tik gal ji ne vietoje sukurta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendre: 03 sausio 2008 - 22:53
QUOTE(inga. @ 2008 01 03, 15:22)
Man čia irgi truputį iš fantastikos srities  doh.gif

Na iki šiol negaliu patikėti, bet matot gyvenime visko būna.
na tikrai jei gims šviesūs vaikai, teks vyrui įrodinėti, kad daktarai suklydo ekrane matydami vaikų skaičių. belieka išsiaiškinti kokia to meilužio kraujo grupė, nes tik pagal kraujo grupes kažkiek įmanoma atsekti. na tikrai kodėl nenurašius gydytojo klaidoms, ar senelių genų įtakai.
belieka tikėtis jog abu gims sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 03 sausio 2008 - 23:37
QUOTE(Lotari @ 2008 01 03, 23:19)
Na iki šiol negaliu patikėti, bet matot gyvenime visko būna.
na tikrai jei gims šviesūs vaikai, teks vyrui įrodinėti, kad daktarai suklydo ekrane matydami vaikų skaičių. belieka išsiaiškinti kokia to meilužio kraujo grupė, nes tik pagal kraujo grupes kažkiek įmanoma atsekti. na tikrai kodėl nenurašius gydytojo klaidoms, ar senelių genų įtakai.
belieka tikėtis jog abu gims sveiki  mirksiukas.gif

Tema iš tiesų keistoka, aš tik norėjau pasakyti, kad kraujo grupė nieko nereiškia, nes ir mano mamos ir tėčio grupės teigiamos, o mano neigiama, nors esu gryna tėčio kopija, tačiau tėčio mamos - neigiama grupė, štai iš kur ją gavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 01 03, 23:52)
Nu niekaip nesuprantu, kodel jums tai atrodo nesamoninga tema g.gif taigi buna visaip... mano drauges pusesere turi dvi gimdas blink.gif ir is tiesu taip buna blink.gif

P.S. tik gal ji ne vietoje sukurta g.gif

Būna kas neturi nė vienos, bet šitu turbūt lengviau patiki.
Atsakyti
Manau, pagrindinė bėda, kodėl trina tavo temą, tai ne todėl "kad taip nebūna", bet todėl, kad ji paskelbta labai netvarkingai: neaiškios citatos, kartojasi postai... O kas link pačios temos apie kurią kalbama, tai turinys pakankamai normalus, įdomus, tik pasitvarkyk patį temos užrašymą, pirmą postą 4u.gif
Atsakyti
As kazkada skaiciau apie toki atveji... praktishkai nerealu, kad ishgyventu abu.. ten baisiai buvo aprasyta, bet gal negasdinsiu...
Papildyta:
1. keisti temos pavadinima.
2. su tokiu pavadinimu keliauti pas neshtukes kalbetis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 04, 12:49)
As kazkada skaiciau apie toki atveji... praktishkai nerealu, kad ishgyventu abu.. ten baisiai buvo aprasyta, bet gal negasdinsiu...
Papildyta:
1. keisti temos pavadinima.
2. su tokiu pavadinimu keliauti pas neshtukes kalbetis.

Tai kam nestukes gasdinti? schmoll.gif
Atsakyti