Įkraunama...
Įkraunama...

Kai liudna gimdyti...

QUOTE(sabaliute @ 2008 01 07, 04:23)
jauciausi niekam nereikalinga,

Dabar niekada taip nebesijausi - nes turi vaikuti, kuriam esi pati reikalingiausia ir pati mylimiausia visame pasaulyje. Vien del to verta gyventi.

Stiprybes tau console.gif
Atsakyti
smile.gif net nesitikejau sitiek palaikymo. nuosirdziai dekoju. sendien sedziu, skaitau ir sypsausi. istikruju kiek daug tokiu paciu mamyciu kaip ir as... zinoma liudeti nera ko, kas buvo tas prazuvo... vaikucio tevelis lanko mus koki karteli per menesi, lyg ir normaliai sutariam, tik i praeiti nesinori zvalgytis... skaudu... o tos kurios vadins mane k****, zinokit nie kiek nesigailiu to, kad mylejau vedusi vyra, be to vaiko viena pasidaryti negalejau g.gif sirdziai tiesiog neisakysi, o uz * jo netempiau... buvo jausmai, dabar nebera, liko mazulelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sabaliute @ 2008 01 07, 19:50)
smile.gif  net nesitikejau sitiek palaikymo. nuosirdziai dekoju. sendien sedziu, skaitau  ir sypsausi. istikruju kiek daug tokiu paciu mamyciu kaip ir as... zinoma liudeti nera ko, kas buvo tas prazuvo... vaikucio tevelis lanko mus koki karteli per menesi, lyg ir normaliai sutariam, tik i praeiti nesinori zvalgytis... skaudu...  o tos kurios vadins mane k****, zinokit nie kiek nesigailiu to, kad mylejau vedusi vyra, be to vaiko viena pasidaryti negalejau  g.gif  sirdziai tiesiog neisakysi, o uz * jo netempiau... buvo jausmai, dabar nebera, liko mazulelis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Yra forume net atskiras vienisu mamu skyrelis. Spustelk cia. Sekmes!
Atsakyti
Sekmes ir stiprybes tau ir tavo maziui 4u.gif

O ponia ar panele insi,galetu taip nesisvaistyt zodziais,nezinia kaip dar pasisuks jos pacios gyvenimas....teisti visada lengviausia...
Atsakyti
Laikykis, turi mažą stebuklėlį 4u.gif
Atsakyti
Skaudi istorija. Linkiu surasti tikra gyvenimo drauga. Optimizmo ikvepti rekomenduoju sena gera rusiska filma "Maskva slyzam neveryt" (liet. Maskva netiki asaromis). Sekmes!
Atsakyti
Insi, apsiramink, šlykštu tavęs skaityti... frusty.gif

Temos autorei-->Būk stipri, prieš nieką nesi kalta...būk stipri, nes teisingai sakė daktarė- tu mama, turi ir pakentėti, gali paverkti, bet mažiukui šypsokis, nors ašara riedės, šypsokis, nors sunku, tarsi peiliu pjaus- šypsokis.... ir visos bėdos neatsilakys prieš tavo šypseną mirksiukas.gif
Atsakyti
Istorija tikrai liūdna. Tik man įdomu, kodėl Insi akmenimis užmėtėte? g.gif Juk ji nieko smerktino neparašė - tik pasirodė tradicinės katalikiškos visuomenės atstovė, nepalaikanti santykių su vedusiu vyru modelio. Išsireikšti, žinoma, galėjo ir korektiškiau arba išvis patylėti, bet juk realiai ji parašė tai, ką galvoja didžioji dalis Lietuvos moterų - "ta, kuri nuvilioja vedusį vyrą ir nuo jo susilaukia vaiko, nėra aukštos moralės moteris".

Smerkiu tokius vyrus, gyvenančius dvigubą gyvenimą (per vieno vyro neatsakingumą nelaimingos mažiausiai dvi moterys), o autorei linkiu naujos meilės, kuri turėtų ateitį ir dabartį be paslapčių, sėkmės ir stiprybės auginant kūdikį, kuriam nuoširdžiai linkiu mylinčio naujo tėvelio 4u.gif

Atsakyti
Savo požiūrį galima išdėstyti kultūringai ir protingai ir visai nebūtina vartoti necenzūriškus žodžius...be to, insi kalboje nematau argumentų jos nuomonei pagrįsti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nemanau, kad čia vieta kažką smerkti. Vienas niekada nebūna kaltas, o ir nuo klaidų nė vienas nesame apsaugoti visu 100 proc. Mamyte, išlik tokia stipri, kokia buvai iki šiol, didžiuotis Tavimi reikia, kad ne tik, kad nepalūžai, bet dar ir teigiamas puses įžvelgi ir labai myli savo sūnelį.
Atsakyti
Oi brangute panasi ir mano situacija buvo,tik maniskis mane besilaukiancia tiesiog paliko. Gimdziau ir as viena,tiesa daug padejo mano mama. Tad labai gerai zinau ta vienatves jausma,su pavydu ziuredavau kaip abu tevai laukia savo maziuku,kai tevelis glosto mamytei pilvuka ir nesioja savo katik gimusi vaikeli...
Ech matyt tokia dalia mums skirta.
Stiprybes jums abiems,sveikatytes,geru emociju ir visko kas geriausia ir graziausia. 4u.gif

p.s o tau nepriimtinus pasisakymus tiesiog ignoruok mirksiukas.gif
Atsakyti
Graugi ir pamokanti istorija rolleyes.gif
Mamytei stiprybes 4u.gif tu jau nebesi vienisa, turi stebukliuka sale. 4u.gif
Atsakyti