Įkraunama...
Įkraunama...

Kai liudna gimdyti...

Labai liudna skaityt buvo verysad.gif juk gamta taip sutvere, kad stebukleliu dviese turi dziaugtis...
bet tu stipri, turi sveika vaikuti - priimk tai kaip dovana 4u.gif sekmes ir stiprybes Jums
Atsakyti
Ir aš taip pat su dideliu liūdesiu perskaičiau verysad.gif
Styprybės tau kuo didžiausios!
B8kite laimingi abu su vaikučiu! Ir dar boriu palinkėti tau susirasti mylimą artimą žmogų, kuris bus geru tėčiu tavo vaikeliui ir mylės jus abu! Nuoširdžiai tau to linkiu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif liudna istorija.Stiprybes tau...as irgi beje neuzilgo gimdziau... mirksiukas.gif ..Bet buna ir blogiau...Pas mano drauge mire vyras per 1 men buvo vezis..... verysad.gif Ir liko ji su 2 vaikais.Mergytej 5 metukai,o suneliui dabar 8 men.Vyras jos mire,kai vaikuciui buvo 2 menesiai..... verysad.gif kazkoks siaubas...Stiprybes visoms..... 4u.gif myliu jus mamytes 4u.gif

Beje,jeigu ne paslaptis,kaip dabar santykiai su vaiko teciu? blush2.gif
Atsakyti
Uzjauciu kad tiek reikejo iskesti..Labai sunku kai nesulauki pagalbos is artimuju. Ir tikrai nebijok pasakyti draugams, tevams, artimiesiems kad tau sunku, kad nori pakalbeti, kad reikia pagalbos..Tikiu kad tavo aplinkoje bus zmoniu kurie nores ir gales tau padeti. Linkiu kad gyvenimas susiklostytu gera linkme, kad tau ir vaikuciui nepristigtu abipuses meiles. Aukit sveiki ir bukit laimingi wub.gif
Atsakyti
Stiprybes jums, aukit diduciai ir sveikuciai. Nera to blogo kas neisseitu i gera, dabar turi savo stebukleli wub.gif Niekada jau nebesijausi vienisa ir niekam nereikalinga 4u.gif
Atsakyti
Liūdna istorija verysad.gif
Linkiu Tau daug daug STIPRYBĖS, nors matau Tau ir taip jos netrūksta, o sūneliui augti stipriam, sveikam ir linksmam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 07 sausio 2008 - 14:24
Sveikinu mamyte susilaukus savo gyvenimo varikliuko... sunku... bet istversi... po kai reiks gero paguodziancio zodzio rasyk... svarbu atsimink kad tu turi pati geriausia dalyka pasauly VAIKIUKA... Visa kita susitvarkys... 4u.gif
Atsakyti
Rieda, rieda asaros, kaip pupos skaitant tavaja istorija.
Niekselis tas jusu tevelis, bet ka darysi jo deka dabar turi si maza stebukla.
O tu saunuole islaikei viska. Dar daug ir ateityje laukia isbandymu ir tau ir tavo mazyliui, kai reiks paaiskinti kodel vaikai turi tecius o jis ne...
Bet tu stipri ir viska del jo padarysi, tad stiprybes tau.
As taip pat gimdziau viena ir man labai skaudejo ir buvo labai baisu, tik man net nuskausminti niekas nesiteike, jutau visa saremiu " salduma" su skatinamaisisais "pagardinta". Dar dabar siurpas pereina per nugara, kai prisimenu, nors tai buvo pries 14 metu.
O tetis musu yra tiesiog bailys ir todel nejo su mumis gimdyti, vaikus myli, bet nepernesa skausmo ir kraujo, nualpes butu jis ten, kai dukrai praskele kieme vaikas galva( tada as dirbau Airijoj) atvaziave medikai nezinojo kam pirmiau pagalba suteikt ar dukrai, ar alpstanciam teciui blush2.gif
Atsakyti
Stiprybes jums abiems 4u.gif Busit laimingi 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
graudi istorija ir viskas taip atrodo pazystama unsure.gif
turi maziuka vaikiuka kuris suteiks stiprybes ir ryzto gyvenime 4u.gif as pati laukiausi, gimdziau ir auginu vaikuti be antros puses, bet stengiausi ir stengiuosi i gyvenima ziureti tik is gerosios puses, nuspalvinti ji kuo spalvingesnem spalvom ax.gif o vaikutis tik suteikia daugiau stiprybes wub.gif visada gali rasyti man, bent jau pakalbesim 4u.gif stiprybes tau ir maziukui wub.gif aukit laimingi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 07 sausio 2008 - 21:32
Temos autorei palinkesiu stiprybes ir optimizmo 4u.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 07 sausio 2008 - 21:33