Įkraunama...
Įkraunama...

x-lander vežimukai

užvedžiau naują temą smile.gif ir toliau vardijame pliusus ir minusus Xlanderių smile.gif
Atsakyti
reikejo buvusios temos nuoroda palikti mirksiukas.gif
ten juk tiek info...

senaja tema skaitykite cia
Atsakyti
Na mes x landeriu domėjomės kai tik dar pirmoji temelė atsirado smile.gif (tada dar mažiaus tik laukiausi). wub.gif
Nusipirkom mes X-Lander X1 oranžinės spalvos. Tikrai puikiai mums tarnavo ir dar tarnauja. Na minusu gal butu toks , kad sunkokas, bet kad kiti universalai ir nelengvi ax.gif
Dabar jau po biški neskubėdami galvojam pardavinėti, nes turim skėtuką (skelbimuka jei kam įdomu esu įdėjusi )
Atsakyti
gal kas žino, ar jau pasirodė tie "patobulintieji" XA? ir jei taip, tai koks dabar yra atstumas tarp ratų? nes senasis modelis niekaip netelpa į liftą unsure.gif net nuėmus vieną ratą cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 08, 23:50)
gal kas žino, ar jau pasirodė tie "patobulintieji" XA? ir jei taip, tai koks dabar yra atstumas tarp ratų? nes senasis modelis niekaip netelpa į liftą  unsure.gif net nuėmus vieną ratą cry.gif

eik tu unsure.gif o aš kažkaip pradėjau mąstyti kad pirksiu būtent XA arba X1 kažkaip girdėjau kad nuėmus vieną ratą puikiai turi tilpti g.gif pas mane irgi liftas ir išsimatavau kad plotis lifto yra 60cm na jeigu dar pražergus truputį tai dar plius du trys cm tai maksimum iki 63 cm.. dabar nežinau ką ir galvoti doh.gif o kiek pas jus yra plotis lifto g.gif man irgi labai įdomu kada pas Kamilytę pasirodys Xlanderių naujų spalvų o gal ir rėmų pasiaurintų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 09, 10:53)
o kiek pas jus yra plotis lifto  g.gif 

pats liftas tai biški platesnis, bet vat durys atsidaro tik 63 cm unsure.gif

beje, o koks XA ilgis? nes mano name liftas, turbūt, nykštukams buvo pagamintas, nes jo ilgis vos 115 cm bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 09, 14:47)
pats liftas tai biški platesnis, bet vat durys atsidaro tik 63 cm  unsure.gif

beje, o koks XA ilgis? nes mano name liftas, turbūt, nykštukams buvo pagamintas, nes jo ilgis vos 115 cm bash.gif:

tai pas mus taip išeina kad vienodas liftas unsure.gif ilgiu man atrodo kad turėtų tilpti g.gif man irgi būtų labai įdomu sužinoti koks yra plotis nuo vieno rato iki kito rato ne tik ilgis modeliuko XA ir X1 g.gif gal mamytės parašys kurios jau turi rolleyes.gif

pas mus name mačiau viena mamytė turi deltimą fokusą tai vos vos bet įvažiuoja į liftą be problemų bet tik pražergus daugiau lifto negul jis atsidaro unsure.gif tai galvoju jei toks plotis kaip deltimo fokuso tai turėčiau prasiraut pro lifto duris g.gif na gal parašys tos kurios turi blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos as ir domejausi XA susiaurintu modeliu jis pasirodis tik po kovo 15d o i lifta telpa X3 kuris suo metu mazylio ratuose vyksta akcija kainuoja 1099lt. XA plotis yra tarp ratu 68 cm ilgis 93 cm. o X1 plotis 69cm ilgis 89cm.kiek supratau is lankstinuko.
Atsakyti
QUOTE(jove @ 2008 01 09, 14:24)
sveikos merginos as ir domejausi XA susiaurintu  modeliu jis pasirodis tik po kovo 15d o

na kai aš skambinausi į Mažylio ratus, tai man garantavo, kad naujieji modeliai bus nuo vasario 20 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2008 01 09, 16:58)
na kai aš skambinausi į Mažylio ratus, tai man garantavo, kad naujieji modeliai bus nuo vasario 20 d.  g.gif

o as skambinau vakar ir man pasake ne ankščiau kovo 15d.
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 09, 15:03)
tai pas mus taip išeina kad vienodas liftas  unsure.gif  ilgiu man atrodo kad turėtų tilpti  g.gif  man irgi būtų labai įdomu sužinoti koks yra plotis nuo vieno rato iki kito rato  ne tik ilgis modeliuko XA ir X1  g.gif  gal mamytės parašys kurios jau turi  rolleyes.gif 

pas mus name mačiau viena mamytė turi deltimą fokusą tai vos vos bet įvažiuoja į liftą be problemų bet tik pražergus daugiau lifto negul jis atsidaro  unsure.gif tai galvoju jei toks plotis kaip deltimo fokuso tai turėčiau prasiraut pro lifto duris  g.gif  na gal parašys tos kurios turi  blush2.gif

Sveikos, pas mus irgi "senas" liftas. Pirkau Mazylio ratuose X-A Army is naujos kolekcijos smile.gif, atstumas tarp ratu 66cm sad.gif. Parduotuveje mane pakonsultavo kaip reikia elgtis su tokiais liftais. Reikia nuimti ratuka ir tada telpa, bo atstumas sumazeja ir gaunasi 61cm. Jau keturis kartus buvome lauke (is viso 8 kartus naudojausi liftu) - labai lengva!
Atsakyti
QUOTE(jove @ 2008 01 09, 15:24)
sveikos merginos as ir domejausi XA susiaurintu  modeliu jis pasirodis tik po kovo 15d o i lifta telpa  X3  kuris suo metu mazylio ratuose vyksta akcija kainuoja 1099lt. XA plotis yra tarp ratu 68 cm ilgis 93 cm. o X1 plotis 69cm ilgis 89cm.kiek supratau is lankstinuko.

oi ačiū už info 4u.gif žiūrėsim kiek dar prasižergtų liftas g.gif
QUOTE(Linalic @ 2008 01 09, 17:25)
Sveikos, pas mus irgi "senas" liftas. Pirkau Mazylio ratuose X-A Army is naujos kolekcijos smile.gif, atstumas tarp ratu 66cm sad.gif. Parduotuveje mane pakonsultavo kaip reikia elgtis su tokiais liftais. Reikia nuimti ratuka ir tada telpa, bo atstumas sumazeja ir gaunasi 61cm. Jau keturis kartus buvome lauke (is viso 8 kartus naudojausi liftu) - labai lengva!

o tai čia pas jus jau pasiaurintas tas rėmas ar senas nes aukščiau jove parašė matmenis kitus o čia dar kiti matmenys doh.gif nebent pas jus pasiaurintas rėmas g.gif
tai aš taip suprantu jei XA modeliukas tai užtektų vieną ratą tą didįjį numauti o jei X1 tai turbūt reiktų du ratus numauti prieky vieną ir gale tai kaip tada su dviem ratais išruliavoti reiks doh.gif
Atsakyti