Įkraunama...
Įkraunama...

x-lander vežimukai

QUOTE(Lina444 @ 2008 01 09, 17:54)
oi ačiū už info  4u.gif  žiūrėsim kiek dar prasižergtų liftas  g.gif 

o tai čia pas jus jau pasiaurintas tas rėmas ar senas nes aukščiau jove parašė matmenis kitus o čia dar kiti matmenys  doh.gif  nebent pas jus pasiaurintas rėmas  g.gif
  tai aš taip suprantu jei XA modeliukas tai užtektų vieną ratą tą didįjį numauti o jei X1 tai turbūt reiktų du ratus numauti prieky vieną ir gale tai kaip tada su dviem ratais išruliavoti reiks  doh.gif

matavau su metru. Ka man pasake Mazylio ratuose del naujo siauresnio remo:"naujas remas 57cm. planojamas pasiroditi ju parduotuveje kovo ~15d." Tesiog iki to laiko mes laukti negalime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linalic: 09 sausio 2008 - 19:19
Gal kas galit pasakyti, skaičiau internete, kad x landeriam tinka maksi cossi kėdutės, norėjau paklausti ar tam reikia specialių adapterių ar tinka tie patys kur dedasi lopšys, nes draugė perleistų maksi cosi kėdutę ir nežinau ar reiktų ko nors specialaus sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 01 13, 19:20)
Gal kas galit pasakyti, skaičiau internete, kad x landeriam tinka maksi cossi kėdutės, norėjau paklausti ar tam reikia specialių adapterių ar tinka tie patys kur dedasi lopšys, nes draugė perleistų maksi cosi kėdutę ir nežinau ar reiktų ko nors specialaus sad.gif

Reikia adpateriu skirtu fiksuoti autokedute. Juos galima nusiprikti. Adapteriai naudojami lopsiui kedutei netinka.
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2008 01 14, 12:32)
Reikia adpateriu skirtu fiksuoti autokedute. Juos galima nusiprikti. Adapteriai naudojami lopsiui kedutei netinka.

O kur tų adapterių gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2008 01 14, 17:56)
O kur tų adapterių gauti?  ax.gif

zinau tikrai, kad babycenter parduotuvej Vilniui ju buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 01 14, 17:57)
zinau tikrai, kad babycenter parduotuvej Vilniui ju buna  mirksiukas.gif

Aišku smile.gif . Ketinu pardavinėti savo XA be kėdutės, tai duomiuosi, ką klientams pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
oi doh.gif kiek vezimu turejom,bet X-landerio nekeisciau i nei viena
turim XA ax.gif ir einant i lauka, turim prasibrauti pro 70cm plocio slenksty,bet nuemus viena rata thumbup.gif o, ir ratai nusema taip lengvai,kad ir su dailiauseis nagais,manikiuro nesusigadinsi lotuliukas.gif ,vezimas rieda thumbup.gif ,rankena reguliojasi,o kai stovi namuose susiskleidzia ir nesimaiso,tiesiog pasilenke po vezimu rolleyes.gif mums jis thumbup.gif jai ka domins,galesiu pasidalinti info per az. kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
aš žiūrinėju vis X-Lander XA, X1, X3 arba XT . Labiausiai kažkodėl linkstu prie X3- gal todėl, akd telpa į liftą.
O sakykit, ar ratai šių vežimukų pripučiami? Ir kurį geriausiais būtų rinktis iš mano paminėtų?
Ačiū už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2008 01 22, 10:52)
aš žiūrinėju vis X-Lander XA, X1, X3 arba XT . Labiausiai kažkodėl linkstu prie X3- gal todėl, akd telpa į liftą.
O sakykit, ar ratai šių vežimukų pripučiami? Ir kurį geriausiais būtų rinktis iš mano paminėtų?
Ačiū už atsakymus

ratai pripuciami, o rinkis kuri nori,
patys pardavėjai man bent jau minusą tik tam modeliukui pasakė, kur su trim ratais, tipo sunkiau kelti ant borto nes ilgesne vaziuoklė ir viskas.
o siaip jie faini ir kokybė atitinka kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2008 01 22, 11:52)
Ačiū už atsakymus

Jei dažnai važinėsi po parduotuves, geriau XA, nes ratai sukiojasi. Jei labiau važinėsi nelygiais keliais ar nelygiais šaligatviais, geriau su amortikais. Tokiu atveju pirkčiau X3 - telpa į liftą ir pro kambarių duris (XA netilpo) ir šiaip pro visokias siauras vietas.
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2008 01 22, 13:05)
Jei labiau važinėsi nelygiais keliais ar nelygiais šaligatviais, geriau su amortikais. 

sveiki,

turim X1 todel noriu pasidalinti patirtim 4u.gif

apskritai si vezima rinkausi del to kad yra lopsys (manau ziema aktualu), dideli ratai ir siaip fainas jis man blush2.gif

bet yra siokiu tokiu minusiuku :
-sunkus (kaip ir visi universalai ), todel ratus laikom masinoje ir kai einam i lauka issinesu lopsi ant remo ir pirmyn thumbup.gif mums taip tinka labai, nes naudojam tik pasivaiksciojimams lauke mirksiukas.gif
-reikia pagalvoti kuriuo met laiku gims kudikis, nes mes gimem spalio 30diena ir tikrai negigantes , bet su zieminiu kombinezonu nelabai ten mums patogu, todel jau laukiam nesulaukiam kovo - busim tvirtesnes, tai trauksim sportinuka thumbup.gif taigi lopsys tinkamas gimusisems pavasari kai kudikis dideja-rubu mazeja, arba tokiems kurie gime vasara ir iki ziemos gales sedet sportiniam drinks_cheers.gif
-parduotuvese patogu kad galima kede det ant remo, bet vazinet po pacias pardes tai neypac faina unsure.gif
-krepsys daiktams apacioje ant remo - galetu buti siek tiek didelesnis mirksiukas.gif

Absoliutus pliusas - vaziuoja bet kur!!! ar sniegas, ar pliurze ar ledas - nesvarbu bigsmile.gif

nors ir turi minusu, bet kolkas nezinau koki kita vezima rinkciaus kaip alternatyva cool.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2008 01 22, 13:05)
Jei dažnai važinėsi po parduotuves, geriau XA, nes ratai sukiojasi. Jei labiau važinėsi nelygiais keliais ar nelygiais šaligatviais, geriau su amortikais.  Tokiu atveju pirkčiau X3 - telpa į liftą ir pro kambarių duris (XA netilpo) ir šiaip pro visokias siauras vietas.

Turime X-A, mums LABAI SUPER! Musu bute (monolitke) provazioja i bet kuri kambari. Duru plocio standartas - 80cm, o ratu - 67cm. Tikrai visur patogus smile.gif
Atsakyti