Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Tęsiam... smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Kerpena, labai įspūdinga! 4u.gif O kur Jūs visos randate tų stebuklų? Šiandien pamanau, kad jei mano namuose šiuo metu 9-ios sanpaulijos žydi, tai gal nesu visai beviltiška augintoja mirksiukas.gif Nagi, kas katinui uodegą pakels... biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane nei viena nežydi... Tai tavo gėlyčių pasiekimai ohoho... Ar paguodžiau? mirksiukas.gif

Aišku tik dvi suaugusios ir tėra hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos susitikusios naujoje temoje....

Isižiurėkime į nuotraukyte, gėlytės irgi sveikinas viena su kita.....user posted imageuser posted image

Liucerna tai labai šaunu, visgi dabar tokiu laiku, sulaukti tiek žiedukų.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 10 sausio 2008 - 12:26
Liucerna 4u.gif tiek žydinčių -šaunuolė smartass.gif O pas mane tai niekas nežydi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 01 09, 19:45)
Kazkur esu skaiciusi,kad sanpaulijos nemegsta demesio.Pas teta lapukai ir vaikuciai dvigubai greiciau uzauga,nes ji juos pasodina ir tik i savaite karta ateina palaistyti . O cia kas vakara nosi kisi ir tikrini ar dar neislindo..

na o kai jos siltnamukuose sedi, o juos juk reikia vis pravedinti, tai vat ir tenka kas dien aplankyti ax.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 10, 09:08)
Aš va  irgi susimasčiau -palangės užimtos ,tai kaip agurkų daigus užsiauginti  g.gif Ką  rolleyes.gif O dar ir pomidorų reikia .... blush2.gif  doh.gif Pernai turginės bobutės apgavo  verysad.gif

o as tai ju daiguose visai nieko nenusimanau schmoll.gif tai i vln ismaunu su vaikais ir sedziu sau davolna pas mama, o Mb uzduoti duodu, kad viskas butu nupirkta ir susodinta, tai jis tada su mama viska ir sutvarko blush2.gif ax.gif grystu ant viso gatavo, nors pernai agurku neauginau, tik paprika su pomidorais rolleyes.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 10, 13:11)
Liucerna  4u.gif tiek žydinčių -šaunuolė  smartass.gif O pas mane tai niekas nežydi  cray.gif

ir pas mane schmoll.gif jos tik sirgt megejos doh.gif
Atsakyti
Na labai ačiū, tada nebedejuosiu, kad nieko nemoku. Nors iš tiesų tai jos moka viską geriausiai pačios, tos sanpaulijos. Vakar draugė atėjusi pažiūrėjo į taburetę, ant kurios padėkle sanpaulijos, ir sako: klausyk, kaip valgomos smile.gif O kita bičiulė, kurią atsiet įtraukiau, pranešė, kad ... kol neisrūpino taip, tai visai gerai augo, o kai ėmė rūpintis, iškart dvi nupuvo. biggrin.gif Sako, teks ir tau mesti tą užsiėmimą, juk taip laiko neturi... Tai va, noriu visiems pranešti, kad aš t u r i u l a i k o, jis visas mano, ką noriu, tą darau.
Atvažiuokit kas pas mane į svečius, ką? Labai pasiilgau Sanpaulijų Fėjų... mirksiukas.gif
Mano kelionė sostinėn nusikėlė kiton savaitėn, galiu svečius piriminėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 10, 14:57)
Atvažiuokit kas pas mane į svečius, ką? Labai pasiilgau Sanpaulijų Fėjų... mirksiukas.gif 
Mano kelionė sostinėn nusikėlė kiton savaitėn, galiu svečius piriminėti 4u.gif

gyventum trg atvaryciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 10, 16:46)
gyventum trg atvaryciau bigsmile.gif

Sveikos. Idejau tris naujas nuotraukas ir prasau paziurejus parasyti ka mano lapukas sumaste?
Atsakyti
Liucerna ,taigi gerai tu čia biggrin.gif Ale gal jau ir tavo eilė važiuoti mirksiukas.gif fėjų ieškoti .... blush2.gif

Rena pasižvalgyk RS Sigutėangel_not.gif gerai vienon vietos patarimus sudėjo....pasiskaičius ten matosi ko tos sanpaulijos sirgti nori ... good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 10 sausio 2008 - 16:23
QUOTE(sigita.p @ 2008 01 10, 17:19)
Sveikos. Idejau tris naujas nuotraukas ir prasau paziurejus parasyti ka mano lapukas sumaste?

Lapukas augina tris žiedelius. wub.gif
Rimti augintojai pataria nealinti lapo ir žiedus skinti kuo greičiau.
Kadangi aš labai nerimta, tai tokiais atvejais pasigrožiu jais... Kurį laiką...
Atsakyti
QUOTE(Daiva B. @ 2008 01 10, 17:27)
Lapukas augina tris žiedelius.  wub.gif
Rimti augintojai pataria nealinti lapo ir žiedus skinti kuo greičiau.
Kadangi aš labai nerimta, tai tokiais atvejais pasigrožiu jais... Kurį laiką...

Aciu labai kazkaip ir as taip pagalvojau.
Na kadangi as irgi ne tokia jau visai rimta augintoja tai bent pasiziuresiu kokios spalvos jie bus.
Atsakyti