Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 10, 16:20)
Rena pasižvalgyk RS  Sigutėangel_not.gif  gerai vienon vietos patarimus sudėjo....pasiskaičius ten matosi ko tos sanpaulijos sirgti nori ...  good.gif

einu paveizet g.gif
Atsakyti
Nebepamenu, ar tarp jūsų rodytų grožybių buvo šita-ech, norėčiau tokios dovanėlės wub.gif
user posted image
Sanpaulijų kambarys biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pip Squeek - mano svajonių svajonė wub.gif RS rodžiausi. Pusiau mini treileris tik metų nepasižymėjau, kur Tea buvo parašius verysad.gif Niekur nerandu, kad kas tokį turėtų. Gal kuri panašų auginate - pavasarį pirkčiau vaikiuką ax.gif

user posted image
Atsakyti
Rimuleee, prisišauksi sau ant galvos!
Sigita, kokius čia stebuklus tavo lapelis krečia?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2008 01 10, 16:19)
Sveikos. Idejau tris naujas nuotraukas ir prasau paziurejus parasyti ka mano lapukas sumaste?

http://public.fotki....os/img0383.html ... Jei tai būtų ne vazonėlyje, o kažkur miškelyje, tai visa gerkle sušukčiai Valioooooo pavasaris atėjo, žibutės jau ruošiasi žydėti... lotuliukas.gif Na o šiuo atvėju, tai tikrai retas atvėjas, būtinai stebėk ir mus įnformuok kaip kas g.gif
Kažin kaip čia toliau su juo bus, papuolė stiprus lapas, pasistengė, o tiksliau jam susimaišė "kalendorius" pirma ne vaikus o žiedukus suformavo, kokios tai veislės lapukas g.gif . Aišku reikėtu juos pašalinti, bet smalsu gi sulaukti nors pirmojo pražystant. wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 10 sausio 2008 - 18:51
[quote=Liucerna,2008 01 10, 20:12]
Rimuleee, prisišauksi sau ant galvos!

: oi bijau clap.gif birthday.gif visada prašom blush2.gif Tik kad parodyti ,dabar neturiu ką mirksiukas.gif

man tos žibutės irgi patiko.....matu net tris .... lotuliukas.gif Faina būtų sulaukti žieduko ,nors vieno. mirksiukas.gif Iš mano praktikos aišku ,jog lapukui tikrai sunku tokį turtą auginti ir pražydinti...tad sėkmės. biggrin.gif O vieną žieduką galėtum ir nugnybti ,nors vienas vaikiukas augs geriau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 10, 12:48)
Šiandien pamanau, kad jei mano namuose šiuo metu 9-ios sanpaulijos žydi, tai gal nesu visai beviltiška augintoja mirksiukas.gif Nagi, kas katinui uodegą pakels... biggrin.gif

Liucerna, tai reiskia, kad esi labai geras zmogus mirksiukas.gif Geles gi megsta gerus zmones ir veši pas juos...
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2008 01 10, 17:19)
Sveikos. Idejau tris naujas nuotraukas ir prasau paziurejus parasyti ka mano lapukas sumaste?

Tavo lapukas susiruošė žydėti bigsmile.gif
Palik vieną šakelę pasižiūrėti žiedą, kitas rekoemduočiau skinti. Žiedstiebiai Tau gali kainuoti vaikukus. Tiesiog lapui neužteks jėgų vaikiukus auginti, jei visas jėgas žydėjimui atiduos.

Jei turėtum plantaciją, sakyčiau lai žydi, bus egzotika, bet čia - įtariu tik vienas tos rūšies lapukas?
Atsakyti
Specialiai perėjus savo palanges, suskaičiavau ir aš, kas šį vakarą pas mane žydi ax.gif Iš turimų 13 suaugusių(2 numiro verysad.gif )bent vieną žieduką turi 9 thumbup.gif , o 4 turi po kelis žiedynus.Visos neveislinės, bet pirktos vasarą ar dar anksčiau.Žydi jau kelintą kartą, tik nebėra tokio gausaus žydejimo, kaip kad pirkau

Turiu ir aš keistenybę, tik nemoku įkelt paveiksliuko ar bent nuorodos blush2.gif Pažiūrekit mano albume paskutinę sanpauliją.Ten pražydo dar nuo motininio lapo neatskirtas vaikutis ax.gif g.gif Neveislinis, tad neskinu- tegu žydi.Atrodo, kad 2 vaikučiai iš vis prie to lapuko tėra.
Atsakyti
Juros banga, na, labai įdomiai atrodo tas žydintis vaikutis prie lapo. Bet mane labiausiai sužavėjo nuostabi klivija, baltutėlis streptokarpas ir labai gražūs mezginiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 01 10, 21:07)
Juros banga, na, labai įdomiai atrodo tas žydintis vaikutis prie lapo. Bet mane labiausiai sužavėjo nuostabi klivija, baltutėlis streptokarpas ir labai gražūs mezginiai ax.gif

Gaila, kad aš užkampyje gyvenu-vieną didžiulę kliviją padovanočiau(vien vazonas kibiro dydžio) lotuliukas.gif
Čia aš biški ne į temą blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 10, 18:10)
Pip Squeek - mano svajonių svajonė  wub.gif RS rodžiausi. Pusiau mini treileris tik metų nepasižymėjau, kur Tea buvo parašius  verysad.gif Niekur nerandu, kad kas tokį turėtų. Gal kuri panašų auginate - pavasarį pirkčiau vaikiuką  ax.gif

na sitas ir man lb lb patinka wub.gif

juros banga
, na klivija ir streptokarpas ir man ispudingi thumbup.gif wub.gif

Atsakyti