Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 22, 08:38)

o kur dar kaune žiūrėt????

1000plytkų
hansa turgus bazėj
senukai
dvarčionys
kas dar????

Dar yra Linea, Savanorių pr. beveik priešais Office 1.
Vakar vaikštinėjom po Dubingius ir abiems su vyru akis užkliuvo už tokių plytelių bigsmile.gif
user posted image user posted image
user posted image
Tik vis mąstom ar nebus per ryšku ax.gif Ar čia tik nebus mano kaip nestuke.gif spalvotos fantazijos doh.gif
Va taip atrodo šių plytelių kompozicija smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kruopa31 @ 2008 01 23, 12:46)
Nerute, as cia taip seniai lanksiausi  blush2.gif O ziuriu gi is "labai nooooooooooooriu" pakeista i "laukiamas 2008 vasari"....  blush2.gif
Nors is paveluotai, ale sveikinu 4u.gif

aha mirksiukas.gif aciu 4u.gif as ant sprogimo ribos tsakant blush2.gif

Sumeciau vaku ir kol kas musu visu vonios kambario foto, nieko blatno bet siaip pasiziurinejimui 4u.gif

Vaiku vonios kambarys

tiesa kriaukle vis taikaus pakeist i kriaukle su spintele, man sitos labai grazios
http://www.raguvosba...erija-credo.htm
norec tos platesnes, nes veidrodine spintele nors ir ne is tos serijos bet plati...

Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 01 23, 14:44)
Ar čia tik nebus mano kaip  nestuke.gif spalvotos fantazijos doh.gif

aha mane zinok irgi sita baime persekioja..... kai atplauks nestuke.gif muza, kai sudeliosiu rastus, o paskui gi visa laika nestuke.gif nebusiu.... o jei paskui nepatiks blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 23 sausio 2008 - 13:58
Nežinau kaip jums, bet man skonis keičiasi net ir ne nuo nėštumo, o papračiausiai laikui bėgant. Yra dalykų, kurie prieš kelis metus atrodė nerealiai gražūs, tiesiog "miriau" dėl jų, o dabar ir pati nebesuprantu, kas ir kodėl man ten taip galėjo patikt g.gif taigi jei tuomet būčiau įsirenginėjus namus, šiandien gal jau daugelis dalykų man nebepatiktų doh.gif (ir nestuke.gif čia nė prie ko). Lygiai kaip ir nėra garantijos, kad kas patinka ir atrodo gražu šiandien, taip pat atrodys ir dar po kelių metų. Taip kad, visko nenumatysi...
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 01 23, 14:44)

Vakar vaikštinėjom po Dubingius ir abiems su vyru akis užkliuvo už tokių plytelių bigsmile.gif
user posted image  user posted image 
user posted image
Tik vis mąstom ar nebus per ryšku ax.gif Ar čia tik nebus mano kaip  nestuke.gif spalvotos fantazijos doh.gif
Va taip atrodo šių plytelių kompozicija smile.gif
user posted image

Man grazios wub.gif O klijuojant galima daryt daugiau baltos spalvos, o bordine det kaip akcenta ir manau nebus per rysku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 23, 14:55)
tiesa kriaukle vis taikaus pakeist i kriaukle su spintele, man sitos labai grazios
http://www.raguvosba...erija-credo.htm
norec tos platesnes, nes veidrodine spintele nors ir ne is tos serijos bet plati...

As irgi i jokias kitas kriaukles neziurejau, man reikejo tik tos placios. Tai sita su spintele ir nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Nerute, papasakok apie duris, tass kur siaurais stikliukais. Jos ten skaitosi "be stiklajuosčių"? Kiek kainavo, kur darėtės... Gali į az aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 23 sausio 2008 - 14:29
QUOTE(ilja @ 2008 01 23, 13:44)

labai grazhiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Labai reikėtu kauniečių pagalbos 4u.gif
Ryt važiuojame į Kauną, prie to pačio labai norėtumėm nusipirkti vonios kambario baldus. Gal galit surašyti adresiukus, kur Kaune galima rasti didesni jų pasirinkimą. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa31 @ 2008 01 23, 11:46)
As irgi mastau ka reiks daryti su "stalvirsiu" vonios kriauklems...  g.gif  Maciau, kad ir tikra medi naudoja... gal ji impregnavus irgi nieko blogo nebutu?
Ka manot - geriau plokste ar medis? Ir kokia ta plokste turi buti? Kaip suprantu is paskutiniu postu - MDF?

Dabar as tau pasakysiu - mano dabartines virtuves stalvirsis azuolo masyvas ir jis TIK nulakuotas labai geru laku. As dabar neturiu indaploves, indus plaunu rankom ir dedu ant ranksluostuko nusivarvet. Ranksluostukas padetas ant stalvirsio. Jau keturi metai, o jam absoliuciai nieko. Lakas nebijantis vandens ir karscio ir alkoholio. Toki pati varianta darysiu ir naujame bute. Taip kad nuo praustuvo nukrentancius laselius tikrai atlaikytu medis nulakuotas tam tinkamu laku. Dar geriau jei jis padengtas laku pramoniniu budu.

Man labai grazios thumbup.gif
Atsakyti

Vakar vaikštinėjom po Dubingius ir abiems su vyru akis užkliuvo už tokių plytelių

Labai grazios plytkos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tos raudonos plytkos tai super thumbup.gif Jei per ryšku,manau tiesiog daugiau baltų dėt.Bet derinys gražus thumbup.gif
Atsakyti
-----------------------
Labai reikėtu kauniečių pagalbos
Ryt važiuojame į Kauną, prie to pačio labai norėtumėm nusipirkti vonios kambario baldus. Gal galit surašyti adresiukus, kur Kaune galima rasti didesni jų pasirinkimą.
---------------------------

man tai baldai celsyje patiko- yra ir brangiu ir uz normalia kaina. Ir konsultantai l.malonus.
Tik tas Celsis- ne paciam Kaune, o uz kauno IX forto autostrada vaziuojant link klaipedos
Atsakyti
Medinės vonios bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visai norėčiau tokioj pasipliuškent biggrin.gif Gal kas galit paskolint 7000 eurų? lotuliukas.gif
Atsakyti