Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Levander @ 2008 01 24, 17:41)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
mes viską Šiauliuose perkam, nes jie mums arčiausiai  4u.gif 

kątik išleidom vieną meistriuką  thumbup.gif  pasikvietėm, kad apsitartume kaip ką daryti  mirksiukas.gif  tai jau kitą penktadienį pakeis vamzdyną ir gyvatuką  thumbup.gif  pagaliau darbai juda į priekį karsta.gif
sake tie darbai kainuos 50 lt už tašką... tai viso gausis kažkur 1000-1100 lt  bigsmile.gif

dar norejau paklausti, ar visos, kas turit dušo kabinas, dejotes kazkokius filtrus?  unsure.gif  mes to meistriuko paklausėm apie juos, sakė Kuršėnuose niekas nesideda jų  blink.gif  unsure.gif  ir nesam matę jų pirkti... kur jų būna?  4u.gif as net nežinau, kaip jie atrodo  blush2.gif  gal kas kokią nuotraukytę įmestų?  blush2.gif  4u.gif

oi blin kaip papigiai provincijoj darbas kainuojaaaaa, net pavydas sueme. Del filtru: man santechnikas aiskino, kad tie paprasti nepades nuo kalkejimo, o specialu apie 3000 kainoja. Todel as nedejau jokio filtro, o tom masazinem skyltem atkist manau yra ir siaip priemoniu
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 24, 11:29)
bet tai kokias parduotuves kainas susikelia kad po 100 lt nuolaidas darytu scare.gif
o tai jei nepaprasai nuolaidos tai pats fool.gif siaubas pardej kaip turguj  blink.gif

tai, kad as ta nuolaida tik per pazistamus gavau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 01 24, 16:29)
Labai aciu, Nerute, už nuorodą, ten tikrai viskas pigiau, beje ten gal ir priedus įsigysiu savo voniai Rosa, kadangi čia pigiau mirksiukas.gif  smile.gif

sekmes, as visai juos atsitinktinau uztikau, manau kad tikrai pravers ne vienai 4u.gif

QUOTE(kruopa31 @ 2008 01 24, 17:42)
O kokias rinkotes vonias, kriaukles? Kokios firmos, kur pirkot? Kokios kainos?
Mums jau reikia pirkti, nezinau nuo kur pradeti?.. doh.gif

Vonia Ravako pirkom, kriaukles ivarios pas mane hihihi.gif maisytuvai kaip rasiau visur Hansgrohe, WC 2 vnt pirkau Bellavista berods (Irise) o viena pakabinama Villeroyaus blush2.gif vat jo dar vis laukiu veluoja atvezt bet as dar nelabai turiu kur ji statyt - plytkos nepaklijuotos doh.gif
Kriaukle viena pirkau be spinteles ir issiduriau, tad dabar ketinu pakeist kada nors, nors MB bais protestuoja unsure.gif

QUOTE(Levander @ 2008 01 24, 18:41)
dar norejau paklausti, ar visos, kas turit dušo kabinas, dejotes kazkokius filtrus?  unsure.gif 

apie ka mes cia? blush2.gif
Atsakyti
mes dviem voniom viska pirkome ish Tavydo, Kaune. mazhajai voniai tai pagrinde gustavsbergo (kriaukle, klozetas), maishytuvus tiek mazhajai tiek didzhiajai vonioms hansgrohe, didzhiajai voniai pinigeliu negailejom: vonia aquator firmos Antibes (tokia idomesne pasirode), kriaukle berods Globo, klozetas tik nemapenu koks doh.gif
kadangi daug pirkome tai padare nuolaidas thumbup.gif
Atsakyti
skaitau čia tuos mandrius vardus.. na nžn... man nekypa ranka mokėt po puse tukstankėlio už maišytuvą rolleyes.gif

ryt važiuojam galutinai pitkr plytkas.. tik vis nenusprendžiam.. imt matines baltas ar blizgias g.gif
Atsakyti
Mes kadangi irgi įsirenginėjam, tai pasakysiu, kuom buvai labai labai maloniai nustebinta. Kai rinkomės vonią, norėjom paprastos stačiakampės be jokių vikruntasų, kad tik būtų simpatiška ir tiek. Kadangi parduotuvėj išsiderėjom 20 proc. nuolaidą, tai leidom sau žiūrėti ir į geresnes firmas. prisipažinsiu, esu iš tų, kurie nemėgsta ilgai aiškintis ir gilintis. Užsisakėm villeroy & boch vonia, tipo, paprasta, bet kaip už vardą kainavo brangėliau nei kitos. Žinau, kad ji iš panašios medžiagos kaip akrilas - kažkoks kuarilas ar kažkas panašaus. Gyvai jos nematėm, tik kataloge.

Ir štai mes ją parsivežėm... wub.gif Jūs neįsivaizduojat... seniai nebuvau taip maloniai nustebinta. Koks baltumas, kokios linijos, koks paprastumas. Negaliu sulaukti, kai ji bus pastatyta. Ir dar labiau laukiu tos dienos, kai galėsiu pasinaudoti (nors turbūt dar nelabai greit blush2.gif ).

Nu aš atsiprašau, tiesiog mėgstu kartais pasigirti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 24, 22:34)

Nu aš atsiprašau, tiesiog mėgstu kartais pasigirti....  blush2.gif

Sveikinam isigijus puikia vonia thumbup.gif . (pas mus klozetas ir kriaukle sitos firmos) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 24, 22:34)
Ir štai mes ją parsivežėm...  wub.gif  Jūs neįsivaizduojat... seniai nebuvau taip maloniai nustebinta. Koks baltumas, kokios linijos, koks paprastumas. Negaliu sulaukti, kai ji bus pastatyta. Ir dar labiau laukiu tos dienos, kai galėsiu pasinaudoti (nors turbūt dar nelabai greit  blush2.gif ).

Nu aš atsiprašau, tiesiog mėgstu kartais pasigirti....  blush2.gif

Geras pasirinkimas, man ji ir labai patiko, tik i vonia nebetilpo, nes jau viskas buvo suplanuota ir isvedziota ir taip per savoziopluma reiks kelispakeitimus daryt, papildomus pinigelius moket doh.gif

Maisytuvams ir mes pinigeliu nepagailejom, Hansgrohe Talis S serijos, man dizainas labai patinka ir tikiuos, kad laikys ilgiau nei visokie neaiskus rolleyes.gif

Vonia maziausia kampine- Ravak. Kriaukle ir WC Laufen Pro 4u.gif

Rasau ir toks geras jausmas apima, kad jau viskas issirinkta ir uzsakyta, sitoje vietoje galvos nebeskauda biggrin.gif

Bet kita dalis, vonios grindu spalva, man visai nebepatinka verysad.gif Noriu ja keist ir kol plyteles nesudetos jauciu taip ir sugalvosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 01 24, 21:45)

Maisytuvams ir mes pinigeliu nepagailejom, Hansgrohe Talis S serijos, man dizainas labai patinka ir tikiuos, kad laikys ilgiau nei visokie neaiskus rolleyes.gif

Nu ir pas mus akurat tas pats.... Tiksliai sovietmetis atėjo, viskas vienodai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 24, 22:58)
Nu ir pas mus akurat tas pats.... Tiksliai sovietmetis atėjo, viskas vienodai  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif O man tai kas, svarbu, kad tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi juokas ima is sovietmecio pioneer.gif

Pradzioj dairiausi i Hansgrohe, bet finale nugalejo GROZIS ir noras tureti nors truputi kitaip nei pas visus - kranus, dusho komplekta ishsirinkau - Rosental firmos. Ne balto, o gelsvo metalo ( net nezinau kaip vadinasi tokia spalva)
Nu is mano pazystamu niekas dar tokiu neturejo- cia kartu gerai, bet kartu ir blogai- nes kaip su kokybe- nieko nezinau . Laikas parodys biggrin.gif

O vonia- pati maziausia- Ravako, kriaukle- Laufen, o WC- dar nzn, nes meistrai purkstauja, kad reikia tik 45 laipsniu kampu nuleidimo. O tokie tik rusishki schmoll.gif
arba kinietishki lotuliukas.gif

O gal kas nors susiduret su sia problema? senos statybos daugiabuciuose ka dedat ? Pakabinamo neimanoma pas mane idet schmoll.gif
koshmaras
Atsakyti
mes tai jau pasimokem su piginykais maisytuvais schmoll.gif turejom uz beveik 200 lt pirkta, tai neilgai tesidziaugem schmoll.gif doh.gif dabar sakem negailesim jiems pinigeliu schmoll.gif
QUOTE(Nete @ 2008 01 24, 19:50)
oi blin kaip papigiai provincijoj darbas kainuojaaaaa.

Del filtru: man santechnikas aiskino, kad tie paprasti nepades nuo kalkejimo, o specialu apie 3000 kainoja. Todel as nedejau jokio filtro, o tom masazinem skyltem atkist manau yra ir siaip priemoniu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

oi, kaip aciu uz atsakyma thumbup.gif 4u.gif tai jau kai isirengsim viska (o tas bus jau kitą menesi) tada klausiu, kokias priemones naudojat blush2.gif biggrin.gif nes esu dar jauna, nepatyrusi tais klausimais blush2.gif
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 24, 20:07)
apie ka mes cia?  blush2.gif

oi, gal kas kitas paaiskins doh.gif blush2.gif nes as kai paaiskinsiu, tai nei pati nesuprasiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 24 sausio 2008 - 23:41
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 24, 23:16)
O gal kas nors susiduret su sia problema? senos statybos daugiabuciuose ka dedat ? Pakabinamo neimanoma pas mane idet  schmoll.gif
koshmaras

pasikeiskit vanzdyną ir dėlit kokį norit cool.gif bet šiaip įmanoma rast.. draugė irgi ilgai ieškojo bet kažką rado g.gif

QUOTE(Levander @ 2008 01 24, 23:30)
mes tai jau pasimokem su piginykais maisytuvais  schmoll.gif turejom uz beveik 200 lt pirkta, tai neilgai tesidziaugem  schmoll.gif  doh.gif  dabar sakem negailesim jiems pinigeliu  schmoll.gif

tada turbūt mum sekas cool.gif
Atsakyti