Įkraunama...
Įkraunama...

Liūdna pradžia,laiminga pabaiga

Prasidėjo viskas labai liūdna gaidele.
Nusprendėm su vyru,kad jau laikas,laikas ateiti naujam žmogučiui i mūsų šeimą. 2006m. vasario 18. mano gimtadienis. Menesinių nėra.Kažkas viduje kirba,neramumas,nulėkiau į vaistinę ,nusipirkau testą,2 juostelės,kokia aš laiminga.Atrodo pati geriausia dovana,kokią aš galėjau gauti.Šventėme tryse,aš,vyras ir vyresnėlė dukrytė. Vyras negalėjo atsidžiaugti...
Visą laiką iki tos nelemtingos kovo 8d,jaučiausi super. Ryte kovo 8d vyras grižo po naktinės pamainos su gėlytėmis man ir dukrai.Aš dar gulėjau lovoje.dar išgėriau arbatos ir nusprendžiau,kad laikas keltis,nes reikėjo važiuoti pas daktarę apžiūrai. Nuėjau i vonią,paleidau vandenį ir staiga.....šviežias kraujas. Dieve mano,ką tai reiškia? apsirengiau,nulėkėm pas daktarę,apžiūra,vienas daktaras po kito,echoskopai,tyrimai ir liūdnas daktarės veidas : vaisius yra,bet širdelė neplaka nesivystantis nėštumas...Viešpatie,kaip neplaka,juk viskas buvo tvarkoje,viskas turėjo būti tvarkoj....Kodėl man,kodėl,kodėl,kodel? Sako reikia daryti abrazija,nes vaisius dėl kažkokių priežasčių negali pasišalinti....Galima daryti dabar,arba rytoj iš ryto.
Atvažiavau rytoj,nes dar vis tikėjausi STEBUKLO,gal suklydo,gal nedamatė,gal.... Bet to "GAL" nebuvo.Atliko tą procedūrą.Kaip aš jaučiausi ? ogi taip:tusčia,išardyta,sudraskyta ir be savo žirmiuko viduje,be savo angelėlio,kurio taip laukiau,kurį jau sapnavau.....
Praėjo keli mėnesiai,daktarė leido bandyti vėl.Bijojau,norėjau,laukiau,svajojau . Ir ...birželio 25 smile.gif Taip...2 juostelės...birželio 26...rūdos išskyros.Viešpatie,žemė slydo iš po kojų. Kodėl vėl? Nulėkiau pas daktarytę,apžiūrėjo,sako nieko namatau,dar karta padarėm testą. teigiamas. Paguldė i ligoninę stebėjimui. Kasdien darė echoskopiją ir nieko.....Bet po 1,5 sav. pamatė puslyte.Dako ,kad dar nesidžaugčiau,neįsijausčiau,nes kadangi išskyrų nesumažėjo o tik padaugėjo tai vėl gali būti tas pats. Kiekvieną vakarą meldžausi,prašiau žirnioko kad neišeitų.
Matyt žirniukas išgirdo :wub:kraujavimas liovėsi,grįžau namo. 15 sav,vėl kraujo lašiukai,vėl nerimas,ašaros,baimė,baimė prarasti...
Echoskopija...Bijojau kaip nežinau ko,bet širdelė plaka wub.gif ir tai svarbiausia. Daktarė paskirė kažkokiu hormonų,krūva vaistų ir jokios garantijos. Turėjau važinėti pas ja tikrintis kas 2 sav. Ir tikrinausi.Kiekvienas apsilankymo pas ją kartas buvo labai baisus,nes žinojau,kad.....
28 sav,visiškai liovėsi visi kraujavimai,vaikiukas jautėsi kaip ir gerai,bet aš vis bijojau,daktarė padarė echoskopiją,netgi paskė ,kad laukiu mergytės ir sako vyrui,pažiūrėk,kaip čiulpia letenėlę blush2.gif wub.gif Vyras dar pajuokavo,kur ta daktarė pamatė mergytę? smile.gif jam atrodo,kad ten berniukas biggrin.gif ....
Lime,džiaugsmu ir nerimu gyvenau iki 37,5 sav.
Ryte atsikėliau,kažkas netaip,viską skauda,niežti,draskiausi iki kraujų. Vėl nulėkiau pas daktarę (ačiu jai už kantrybę) ,atliko tyrimus,man kažkas negerai su kepenimis,kažkokių fermentų per daug...Aš tik klausiau,ar vaikeliui viskas gerai...
trečiadieni mane paguldė i ligoninę,lašino vaistukus,hormponu dar neleido nutraukti,kadangi tik jų pagalba placenta funkcionavo. Ketvirtadienio vakarinė apžiūra : kaklelis atsidaręs 2 cm. Dieve,jaučiau,kad jau greitai....
Naktis,skausmai,ryte 6 val i gimdykla. Skambinu vyrui,sakau,kad važiuotu,nes jau tuoj....
8 val,nuleido vaisiaus vandenis ir prasidėjo,didiejo skausmai smile.gif atvažiavo vyras,taip gera ir saugu buvo,kai jis šalia.Paprašiau epidūro,dar patikrino,sako ,kad jau 5 cm,tai gal ir nereikia. Ne,reikia ir dar kaip,skauda go nesvietiškai smile.gif
Daktarė sako vyrui,: Na kaip? jaudiniesi,tuoj jau greit turėsi savo dukrytę. Vyras juokauja : na vistiek dar yra 1 proc,kad bus sūnelis blush2.gif
13.25 val. Noriu i WC,sulėkė visi,daktarytėnakušerė,anesteziologas ir dar kažkoks daktaras.Paprašiau vyro,kad išeitu,net nežinau kodėl blush2.gif
Pirmas sąrėmis,stumk...stumiu.Antras sąrėmis,stumk....mtosi galvutė,akušerė juokauja: atkeliauja blondinas wub.gif Trečias sąrėmis,stumk......palengvėjimas ir aaaaaaaaaaaaa,eeeeeeee.13.40 Mano žirniukas atkeliavo,girdžiu tik daktarėlės balsą: pakvieskit vyrą,tegul eina savo procentus žiūrėti smile.gif Turime mergytę,nuostabų kūdikėį,mano žirniuką wub.gif wub.gif wub.gif Vyras verkia,verkiu ir aš....
Prieina daktarė ir tyliai tylia man pasako: Na ka saulytė,IŠNEŠIOJOM tavo žirniuką wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif ech, kaip susigraudinau... aukit laimingos thumbup.gif jūs tikros šaunuolės biggrin.gif
Atsakyti
kaip grazu mirksiukas.gif bet ir vyras naivuolis ax.gif matyt labai jau sunelio nori thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif bukit sveikos ir visi laimingi 4u.gif
Atsakyti
super pasakojimas. kad ir kaip buvo sunku pradzioj svarbu kad viskas baiges gerai. aukit sveiki ir stiprus 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
saunuole net asara nubraukiau 4u.gif
Atsakyti
jetau kaip asareles pabiro gale pasakojimo wub.gif
Sveikinu 4u.gif laba grazu wub.gif
Atsakyti
Labai graziai papasakojai 4u.gif Sveikinu susilaukus dukrytes wub.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif . skaiciau ir sypse iki ausu pabaigoj o akyse asaros.
Atsakyti
4u.gif labai grazu!
pas mus panasi istorija(pirma kart pastojau 2007 vasari,persileidimas,po keliu menesiu pastojau vel. wub.gif gydytoja sake nesioju mergyte o vyrui vis dar tikisi,kad bus berniukas),tik dar liko septynios savaites iki pabaigos. sekmes jum augant stipriom ir sveikom!
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 01 17, 20:19)
4u.gif  labai grazu!
pas mus panasi istorija(pirma kart pastojau  2007 vasari,persileidimas,po keliu menesiu pastojau vel.  wub.gif  gydytoja sake nesioju mergyte o vyrui vis dar tikisi,kad bus berniukas),tik dar liko septynios savaites iki pabaigos. sekmes jum augant stipriom ir sveikom!
wub.gif

Aciu,sekmes ir jums 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai,laukiam ziniu ax.gif
Atsakyti