Įkraunama...
Įkraunama...

Kur būna pradinukai po mokyklos?

g.gif g.gif turiu problema - sunelis nuejo i pirma klase, ir ispradziu vaiksciuojo i prailginta grupe, pati as dirbu iki 6 ir vyras irgi..Giminiu Vilniuje nera, zodziu paimdavom paskutini.
Ir tai atsilepe sveiktai, susirgo, ir smarkiai...Kol kas pas mociute kaime, bet tojaus reikes paimti atgal, ir neisivaizduoju ka daryti...Gal kokiu patarimu gausiu

Bandziau ieskoti aukles, kuri paimtu is mokyklos ir sedetu iki mum ateinant...Bet kol kas nieko gero.Komplikuojasi del to, kad mokykla tolokai nuo namu..reiketu vaziuoti autobusu..Zodziu, patarkite ...
Atsakyti
o kaip prailginta grupe atsiliepe sveikatai?
Maniskis irgi i prailginta vaiksto. Penkta valanda apsirenges keliauja namo ir laukia musu.
Perkame pietus mokykloje - valgo apie 11-12val + visada yra dedami pavakariai.
Nuo rugsejo nesirgo, eina gan noriai, tik va aukletojai sunkoka su juo susitvarkyti.
Atsakyti
beda ta, kad mokykla toli nuo namu, na nera prie musu mokyklos, vienas namo nepareis - baisu bus jam, ir toli.
O prailgintoje susirgo, nes gal prieziura nelabai buvo, o jis dar nestirprios sveikato.Zodziu , seimos gydytoja grieztai pasake kad diena dar turetu miegoti, del sveikatos, ir jam per didelis kruvis buti prailgintoje... doh.gif
Atsakyti
4u.gif istikruju prailgintoj vaikai ziaurei pervargsta,net pati mokytoja sako kad gaila ziureti i vaikucius,maniskis neina i prailginta,geriau lai namie sedi siltai,atai ziurek netaip apsirenges isbego i lauka,laksto suprakaituoja doh.gif
Atsakyti
doh.gif o jis vienas buna namie?vat man idomu ar buna kienio namie vieni pirmokai..
man dabar baisi dilema, ka daryti, gal patartumet kaip aukle surasti, kuri paiminetu po mokyklos, nes jau 2 menesi ieskau, nei vienos padorios, arba pijokes, arba dar kokia nemaloni...
Atsakyti
4u.gif ne vienas ax.gif bet pareina vienas ir iseina i mokykla vienas 4u.gif
Atsakyti
mano dvyniai po pamokų parėina namo patys, bet aš nedirbu, su maže sėdžiu namie.

o mokykloje nėra kokių būrelių?
maniškiai lanko du kartus per savaitę chorą.ir užsiėmimas, ir jiem patinka, ir pabūna jie mokykloje tada ilgiau.

o prie mokyklos negyvena kokia pažįstama, pas kurią galėtų vaikas pabūti?sumoketumėt kaip auklei už priežiūrą.gal būtų išeitis?
Atsakyti
Nu cia skaitant tai Vilnius kaip dykuma, mokykla toli ir pan. g.gif .... kai kurios mamytes tai matau kaip bando papulti i ale prestizines mokyklas su vokiukais ir pan tuo papildomai prisidarydamos rupesciu, vaikas namo nepareina vienas, toli mokykla ir t.t. ...... Mano antroke ju antri metai pareina viena namo, atsirakina duris, paruosia pamokas, nueina i treniruote, jokiu sveikatos sutrikimu nieko wink.gif
Atsakyti
unsure.gif deja negyvena niekas...

Sage - Vilnius aiksu ne dykuma, bet mes cia giminiu neturime su vyru, o mokykla toli, del to kad prie musu nera mokyklos salia...
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2008 01 16, 19:02)
Bandziau ieskoti aukles, kuri paimtu is mokyklos ir sedetu iki mum ateinant...Bet kol kas nieko gero.

Kiek SM auklių temoj esu mačius skelbimų, kur studentėsar vyresnių klasių moksleivės skelbiasi galinčios paimti vaiką iš darželio/mokyklos po pamokų ir pabūti su juo, kol tėvai grįš...
Atsakyti
Dirbu specifinėje mokykloje,į kurią vaikai važinėja iš viso miesto(ne Vilnius).Tai pirmokus tėvai vežioja,o antrokai jau važiuoja patys namo su autobuais,ar maršrutiniais.Tėvai porą sykių su jais tuo maršrutu pravažiuoja,toliau patys važiuoja.Didmiesčio vaikui reikia anksti išmokti naudotis miesto transportu.

O dėl buvimo namie,nežinau,mano tai abu visada namie būdavo-televizorius,kompiuteris,knygelės..kol tėvai grįš.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 01 18, 09:49)
Nu cia skaitant tai Vilnius kaip dykuma, mokykla toli ir pan.  g.gif .... kai kurios mamytes tai matau kaip bando papulti i ale prestizines mokyklas su vokiukais ir pan tuo papildomai prisidarydamos rupesciu, vaikas namo nepareina vienas, toli mokykla ir t.t. ...... Mano antroke ju antri metai pareina viena namo, atsirakina duris, paruosia pamokas, nueina i treniruote, jokiu sveikatos sutrikimu nieko wink.gif

Nu ne dykuma Vilnius, tikrai biggrin.gif Mūsų pirmokė nuo pirmos dienos pati nueina į mokyklą (10-15min kelio su perėjimu per gatvę per perėją), pati grįžta, važiuoja ir grįžta autobusais į/iš būrelių (8 sustojimai), namuose būna viena iki 18val., pati išsiverda arbatą, dešreles, ruošia pamokas, žaidžia...
Manau pats laikas ugdyti savarankiškumą, gi dienos metu būna šviesu, manau pirmokai jau pakankamai dideli nemažai daryti savarankiškai. Ir nėra jie tokie žiopliukai, kaip tėvams dažnai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 18 sausio 2008 - 20:12